De gulle schranserij hellevoetsluis

/ 18.03.2021 / Harmannus

En als het eten dan komt dan krijgt nog niet iedereen het gelijk ook, driekwart van de tafel eten al op en dan krijgt de rest ook eens, zowel bij voor als hoofdgerecht. Caroline D. Voor hen met echte trek, probeer de cowboy steak maar eens

Laatste twee keer was het ronduit slecht. Dit was vroeger echt een van onze vaste stekkies maar helaas is de kwaliteit in prijsverhouding enorm achteruit gegaan. M'n dochter had een cola besteld en omdat ze aan de bar zat wilde ze graag een citroen stamper erbij. We waren hier vanwege mijn verjaardag 21 juni. Verslag: 73Kb. Anouk van Ovost. Zeker waar voor je geld!

Om nog een keertje te doen. Maar de laatste keren is het te triest voor woorden, ze proberen het niveau van vroeger te handhaven maar helaas dames de gulle schranserij hellevoetsluis lange na word dit gehaald. Website www? Is dit een Amerikaans restaurant. Komen zeker terug.

Sharon poot. Voor een kleine prijs geweldig gegeten! Wat een blamage is dit geworden deze zaak, vroeger een prima tent en we kwamen hier regelmatig.

Meer meldingen in deze omgeving

Patricia van der Meijden. Heerlijk eten en je krijg echt veel. Uitstekend Datum van bezoek: mei Beoordeeld op 18 november Gezellig, knus restaurantje. Helaas dit keer niet goed gegeten. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?

  • Heerlijk met onze vrienden gisteravond wezen eten bij De Gulle Schranserij, was weer top.
  • Na nog een half uur wachten werd eindelijk het eten voor m'n zoon en mij gebracht na ruim 1. De Gulle Schranserij 7,4.

Er kon geen nagerecht meer bij De porties waren ruim voldoende. Financieel verslag Kb. Dit werd geregeld. Dit is een fijn restaurant met heerlijke gerechten op de kaart. Alle gegevens weergeven functies.

Corona informatie

Het hoofdgerecht was genoeg om het overslaan van het voorgerecht te compenseren Wij komen hier zeker nog een keertje terug. Vreselijk 2.

Spareribs zijn prima, heel goed gegeten. Beoordeeld op 13 mei was er voor een 25 jarig jubileum? De Gulle Schranserij Niet-geclaimd! Eten was perfect, maar daar moeten ze het dan maar bij laten.

Lekker knus en gezellig sfeertje in het restaurant.

Openingstijden

Wilt U nog een nagerecht? Personeel is vriendelijk maar schommelde tussen opdringerig en laks in. Oh, werd alleen gevraagd of we hetgeen wat we niet hebben gegeten, mee wilde nemen. Raad het niemand aan, en ga er niet meer terug. Toch de keuze gemaakt om hier te gaan eten omdat m'n dochter autistisch is, en wanneer er dan een verandering plaats vindt dat erg lastig gaat.

De gulle schranserij hellevoetsluis een aanrader! Heerlijk gegeten en gezellige bediening. Hoe is het gegaan. Was geen enkel probleem en we waren van harte welkom? Robert Vink. Ging allemaal zeer gehaast en niet bepaald vriendelijk. Sharon poot. Bij deze voor mij sorry ik eet wel ergens anders.

Hoe was jouw ervaring?

De Gulle Schranserij op 9 februari Dhr lommers. Heerlijk gegeten!!

Prima gegeten en het geld zeker waard. Helaas dit keer niet goed gegeten! Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.

Voor een kleine prijs geweldig gegeten.

Andere: