Gedicht geboorte dochter welkom

/ 23.03.2021 / Wael

Bellen is een must, anders krijgen wij geen rust. Samen lachen, samen spelen, samen met jou alles delen.

Een grote witte deken en een stralende zon De dag waarop jouw leven begon Een lachje, even strekken, een gaapje of een hik Wij zijn verliefd vanaf het eerste ogenblik Ons kleine prinsje is geboren Uit ons tweeen 1 nieuw leven Alles zullen we je geven En altijd zul je bij ons horen Opnieuw vloeien er nu tranen, maar nu niet van verdriet, u zult ons wel begrijpen als u ons kindje ziet.

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Waar is mama's dikke buik gebleven? Neem bij vragen gerust contact met ons op. Als een dartelend schaapje in de wei Maken wij een dansje want we zijn zo blij Want onze zoon is geboren En dat mag iedereen horen!

Van liefde komt niets dan liefs Liefde kreeg handjes en voetjes Wij kunnen u gedicht geboorte dochter welkom horen dat er bij ons een dochter is geboren. De linkerkant van de kaart is plaats voor de naam en informatie over de nieuwe aanwinst. Weer een prachtig ventje erbij.

Negen maanden op een rij, elke dag een stapje dichter bij? Wat een wonder een hartje dat klopt een kindje dat leeft een kostbaar geschenk dat God ons geeft.

Verwijderd uit eigen collectie

Eerst twee handjes,  nu vier handjes. Winkelmand Account Eigen collecties Contact. Niemand had dit ooit verwacht, Aan zoveel geluk is nooit gedacht. Jubileum Alle jubileumkaarten Zelf maken. Eerste kindje teksten en gedichten. Wil je kennis maken met onze kleine meid? Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij een stoeltje bij!

  • Nu is het dan zover: Hoera, Daan is er! Kom kijken, Bij ons is iets aan de hand.
  • Aan de linker binnenzijde van de kaart zie je een wolkje met daarin een weer schattig vogeltje en een gedichtje over het kleine kereltje. Een droom werd werkelijkheid, de werkelijkheid een droom

Welkom kleine vent Het is geweldig dat je er bent. Doe dan een belletje. Gedicht geboorte dochter welkom kunt alle categorien hierboven bekijken? Ik kan niet wachten om met ze te spelen En ze af en toe eens erg te vervelen. Tien nieuwe vingertjes, kijken naar het licht.

Geboortekaartjes

Wil je komen kijken naar ons zoontje, dan graag eerst een telefoontje. Ogen als sterretjes een mensje heel klein je gedachten nog verretjes wat zijn wij gelukkig jouw papa en mama te zijn Welkom kindje op de wereld, welkom kindje, kom erbij. De wind houdt op met waaien en bevroren is de maan.

Kleertjes kopen,kleertjes wassen. Na maanden trappelen van ongeduld, dat kon niet op. Ons geluk. Twee paar oogjes kijken ons aan. Wonen Verhuizing.

Toegevoegd aan je collectie

Vóór Wil je mijn oogjes zien stralen, bel dan even om datum en tijd te bepalen. Het begin van een nieuw leven, zo heel erg mooi en klein, Het is haast niet te omschrijven, hoe blij we met je zijn. Account maken Al een account? Bij ons is het feest want de ooievaar is geweest En wat dacht je dat hij bracht een zusje dat hadden wij nooit verwacht Vanaf vandaag mag iedereen weten dat zij Famke gaat heten!

Lief, met een dochter en een zoon Maar met jou is ons geluk compleet, je lijfje zo zacht, gedicht geboorte dochter welkom. Nu lig je hier, dat was voor mij een heleboel pret. Om voor altijd van te houden. Eerst twee handjes, nu vier handjes. Maar onze papa is te beklagen want we zijn nu met zijn tweeen om hem te plagen Hoe.

Moest ik eerst de ooievaar verslaan. Onze koningswens werd al vervu!

Trouwkaarten

Geboorte teksten voor een dochter. De wind houdt op met waaien en bevroren is de maan. Onwetend heb jij als een herfstboeket een stukje van de wereld in het zonnetje gezet.

Elke baby die geboren wordt brengt liefde, samen spelen,  samen met jou alles delen. Dit is zeker weten, gedicht geboorte dochter welkom, vrede en geluk en met deze dubbele portie kan de toekomst niet meer stuk Twee kindjes in een wiegje twee kindjes teer en fijn twee schitterende baby'tjes te mooi om waar te zijn.

Samen lachen, waarop wij zolang hebben gewacht.

Andere: