Gemiddelde temperatuur canarische eilanden december

/ 11.03.2021 / Marlies

We hebben de uitkomsten van de bovenstaande grafieken nog even voor je op een rijtje gezet. Klimaat en temperatuur op Gran Canaria - Wat is de beste reistijd? Ben jij klaar voor een heerlijke zonvakantie of all inclusive naar de Canarische Eilanden?

Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Vertrek vanuit. Het weer in mei In mei start het zomerseizoen. Op de Pico del Teide in Tenerife kun je anderzijds skiën in december.

In de tussenmaanden, in de herfst en de lente, heersen aangename temperaturen en is er veel zon.

Van november tot maart zijn de temperaturen slechts een paar graden koeler en is het nog steeds aangenaam warm. Klimaat Canarische Eilanden mei? Je kunt in ieder geval het koude weer thuis ontvluchten met een vakantie naar de Canarische Eilanden, gemiddelde temperatuur canarische eilanden december. Klimaat Canarische Eilanden juli. Doordat het in de avonduren snel afkoelt is het aan te tounis elektrische fiets review om een warm vest, trui of dunne jas in uw koffer mee te nemen.

Of het aantal zonuren is laag, er hangen vaak mistbanken of er is een harde wind en ga zo nog maar eventjes door.

Canarische Eilanden December

La Palma is één van de natste Canarische Eilanden, maar ook één van de groenste. Meer weten? Last minute. Voor de meeste eilanden geldt dat de noordwestkust vaak aanzienlijk koeler en natter is dan de zuidkust. Strandgangers die hun zonvakantie graag op de Canarische Eilanden doorbrengen, kiezen het beste voor deze maanden. Er valt in totaal 11 mm neerslag op 10 dagen. Het klimaat en de weersverwachtingen op Tenerife , Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote zijn in de wintermaanden aangenaam te noemen.

La Gomera is eveneens een eiland waar, gemiddeld veel neerslag valt. Met een zongarantie van meer dan dagen is het op de Canarische eilanden het hele jaar warm weer. Er valt in januari op 6 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 25 Dagen droog op de Canarische Eilanden. In de zomer is het in Canarische Eilanden gemiddeld 24C. Verwarmd Zwembad 70 Wellness De watertemperatuur ligt rond de 22C, gemiddelde temperatuur canarische eilanden december.

Wat is de warmste plaats op de Canarische Eilanden?

Gemiddeld is het maximaal 19°C in maart op Canarische Eilanden en minimaal rond de 16°C. Maand weerbeeld kans op orkanen kans op sneeuw kans op hittegolf kans op slecht weer november nihil alleen top bergen nihil vrij klein december nihil alleen top bergen nihil matig januari nihil alleen top bergen nihil matig februari nihil alleen top bergen nihil matig maart nihil alleen top bergen nihil matig april nihil alleen top bergen nihil vrij klein Meer winterzonbestemmingen?

Gelukkig komt dit echter niet vaak voor, dus laat je hierdoor niet tegenhouden om in de zomermaanden een strandvakantie naar Gran Canaria te boeken.

Gran Canaria ligt, gemiddelde temperatuur canarische eilanden december voor de kust van Afrika, en nodigen de eilanden vooral in de zomer uit tot een vakantie. Sunny Deal Service. Boven de hogere gebieden in het noorden en noordoosten formeren zich wolken en hier zal het in de winter vaker regenen. De gemiddelde temperatuur overdag op het eiland La Palma is in december vergelijkbaar met die op El Hierro?

Dankzij de combinatie van de droge Sahara lucht en de verfrissende passaatwind is het klimaat er heerlijk. Wanneer was je hier.

Klimaat Canarische Eilanden per maand toegelicht

Beste reistijd voor:  Zonvakantie, cruises, eilandhoppen. Het is 80 dagen droog in de zomer. Op vakantie naar de Canarische Eilanden?

Gemiddeld is het maximaal 24C in augustus op Canarische Eilanden en minimaal rond de 21C. Er gemiddelde temperatuur canarische eilanden december in totaal 45 mm neerslag op 25 dagen.

Hoewel het niet altijd strandweer is, neem dan een kijkje bij de volgende reisorganisaties die een ruim aanbod french linen annie sloan zonnige Canarische Eilanden-vakanties in de aanbieding hebben: Canarische Eilanden vakanties bij TUI, bikini of badpak mee naartoe kan nemen. De temperaturen liggen tussen de 25 en 30 graden.

Klimaat Canarische Eilanden januari. Dankzij het vlakke landschap glijden de wolken aan Fuerteventura voorbij en komt het hier zelden tot regen. Wil je een vakantie naar de Canarische Eilanden boeken.

Wat is de beste reistijd voor de Canarische Eilanden?

Of het aantal zonuren is laag, er hangen vaak mistbanken of er is een harde wind en ga zo nog maar eventjes door. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar de Canarische Eilanden. Wie graag ontspant bij temperaturen rond de 24 graden, kan de Canarische Eilanden het best in mei bezoeken.

Maar feitelijk is het klimaat op alle Canarische eilanden bovengemiddeld goed.

Home Klimaat en temperatuur op Gran Canaria - Wat is de beste reistijd. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Canarische Eilanden vakanties bij TUI.

Andere: