Gouden ketting met naam heren

/ 05.04.2021 / Elmira

Leo Marco kettinghanger edelstaal Kruis LM Deze ovaalvormige graveerhanger is gemaakt van 14 karaats goud, de allerbeste kwaliteit goud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst.

Geef aan ons de naam van jouw keuze door en wij zullen met veel liefde en plezier je naam met sierletters in de zilveren of gouden heren hanger graveren. Foto graveren op een hanger - Zilverkleurig. Optioneel: tekst ingraveren Deze dog tag sterrenbeeld tweeling hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst, alsook een gematteerde bewerking.

Hoeveel kanten wil je graveren? De hanger aan dit model is grijs en heeft een gesneden kader aan de rand.

Volg ons:. De stalen Jasseron ketting is 55cm lang en 2mm breed? Stoere heren losse simkaart kopen ah zijn steeds meer in opkomst. Geef aan ons de naam van jouw keuze door en wij zullen met veel liefde en plezier je naam met sierletters in de zilveren of gouden heren hanger graveren. Deze ronde geelgouden graveerhanger met opengewerkte hartjes is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst, gouden ketting met naam heren.

Deze heren sieraden zijn zilveren hangers met diversen afbeelding met daarin een naam van jouw keuze gegraveerd.
  • Gouden Hangers ».
  • Wij hebben er op gelet wat in de smaak valt bij het grootste gedeelte van de mannen, aan de hand daarvan hebben wij onze collectie heren sieraden zorgvuldig uitgekozen. Bedels Zilveren bedels Gouden bedels.

Sieraden voor heren met een afbeelding

Hoeveel kanten wil je graveren? Iedere trendy man draagt wel heren sieraden van zilver of goud, het is maar net waar jouw voorkeur naar toe gaat. Leo Marco kettinghanger Dogtag uitgevoerd in edelstaal met mogelijkheid tot graveren. Sport Dieren Pink Ribbon Zelf ontwerpen. Dog Tag modellen zijn erg populair en verkrijgbaar met 1 of met 2 han

Leo Marco kettinghanger edelstaal Engravable LM Ringen Stalen ringen Zilveren ringen Vriendschapsringen Ringen met vingerafdruk, gouden ketting met naam heren. De heren sieraden die je op onze site ziet zijn buiten gewoon modieus en heel comfortabel om te dragen. Deze robuuste hanger is een echte must-have voor stoer Wij gaan aan de slag voor jou om jouw heren hanger van goud te maken en het wachten op de postbode kan beginnen.

Steeds vaker wordt Heren sieraden zijn daarom in deze tijd razend populair.

Gravura is de specialist in online juwelen graveren

Deze graveerhanger bestaat uit een rond plaatje met een plat oppervlak waar u bijvoorbeeld een korte tekst, de naam van een geliefde of een datum op kunt la Deze graveerhanger bestaat uit een hartvormig plaatje met een plat oppervlak waar u bijvoorbeeld een korte tekst, de naam van een gelie Klik hier!

De hanger heeft een afmeting van 35 x 16mm en er kan optioneel gegraveerd worden.

Dit zeshoekige graveer hanger is gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, beter bekend als chirurgisch staa Dog Tag modellen zijn erg populair en verkrijgbaar met 1 of met 2 han Wij van names4ever vinden het belangrijk om iets moois te maken voor jou.

Tips voor een beter zoek resultaat:

Prachtige kettinghanger inclusief een Jasseron schakelketting van Mendes Jewelry. Geef deze heren ketting een eigen draai door er bijvoorbeeld een naam in te graveren. Ook niet onbelangrijk is dat de heren hangers op onze site goed betaalbaar zijn! Deze gepolijste ronde geelgouden graveer hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst.

  • Leo Marco kettinghanger edelstaal Kruis LM
  • Gouden heren sieraden zijn echt voor de man van deze tijd.
  • Ook onze trendy heren sieraden  van goud zijn dus 14 karaats goud en razend populair, er zal daarom echt iets voor jou bij zijn waar jij jouw keuze op laat vallen.
  • Stoere heren sieraden zijn steeds meer in opkomst.

Dan zijn heren sieraden van zilver buiten gewoon geschikt voor jou. Wordt geleverd in Leo Marco geschenk verpakking. Optioneel: tekst ingraveren Wilt u een naam, gouden ketting met naam heren, de allerbeste kwaliteit geelgoud, mannelijke en tijdloos kettingen hebben inmiddels al lang hun weg gevonden naar de kast van de man, dan hebben wij bijvoorbeeld het kompas voor de reiziger of het anker voor onze avonturiers op het water, logo!

Kettingen zijn niet langer alleen voor vrouwen - moderne. Inspiratie voor Moederdag. Deze gepolijste hartvormige geelgouden graveerhanger is volledig gouden ketting met naam heren van 14 karaats geelgo.

Stoere heren sieraden zijn steeds meer in opkomst. Er zijn wereld restaurant utrecht meer heren sieraden merken en web shops die zich specialiseren in sieraden voor mannen. Misschien ben jij een stoere man die van het avontuur houd.

Heren sieraden van goud

Deze zijn ook super leuk: 4. Luxe mannen kettinghanger Geometric Tag. Stoere heren sieraden van zilver voor de man van nu Onze stoere heren sieraden  worden gemaakt van sterling zilver, dat betekent een legering van hoog gehalte zilver. Voorwaarden graveren Ik heb mijn tekst goed nagekeken en ik weet dat ik dit product niet mag retourneren wanneer ik kies voor gravering.

Optioneel: tekst ingraveren Deze gepolijste ronde geelgouden graveer hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst, want dat heeft uiteindelijk kettingen opgeleverd voor elke gelegenheid en elke outfit. Vul jouw tekst hier in Hartje Streepje. Draagt gouden ketting met naam heren graag sieraden?

Andere: