Huur appartement leeuwarden centrum

/ 06.03.2021 / Clazina

Je kunt op elk moment opzeggen. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Appartement te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Friesland Een net appartement op de begane grond gelegen nabij het centrum en de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.

Kenmerken Parkeerplaats  4. Omschrijving In de fraaie binnenstad van Leeuwarden gelegen prima onderhouden 2-kamer appartement. Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week   Ben je sportief dan is een huurappartement in Leeuwarden ook zeker een aanrader. Zowel de start als finish van één van de grootste schaatsevenementen van Nederland vinden in de Friese hoofdstad plaats. Ontvang nieuwe advertenties per email binnenstad leeuwarden.

Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring. Velp Gld. Appartement te huur in Leeuwarden Leeuwarden, volledig zelfstandig appartement met n slaapkamer. Gelegen in hartje LeeuwardenFriesland nieuw Bekijk woning.

Een buitenkans.

Op loopafstand van de binnenstad Dan bent u op het Zuiderplein 33 B-8 op het juiste adres! Appartement te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Friesland Aan de rand van het centrum van Leeuwarden staat het nieuwbouwcomplex Vondel Parck aan de Tesselschadestraat. Bekijk het complete woningaanbod. Ga direct op zoek naar een huurappartement in Leeuwarden en ontdek deze leuke stad.

  • Galerijflat te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Friesland Bent u op zoek naar een leuke studio in het centrum van Leeuwarden? Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten.
  • Galerijflat te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Friesland nieuw Ontvang nieuwe advertenties per email binnenstad leeuwarden.

Appartement Oude Doelesteeg Leeuwarden CA, Leeuwarden, Friesland Per 1 december komen er maar liefst 6 gloednieuwe studio's op een toplocatie in Leeuwarden beschikbaar. Stellingwerfstraat. Huur appartement leeuwarden centrum foto   Het appartement heeft een woonkamer met open Trovit by:.

Maak gratis een account aan en profiteer van de voordelen Registreren.

Bij de Put 14 Bv

Rijswijk Zh. Woning huren Woning verhuren. Plaats gratis een woningadvertentie of oproep. In prijs gedaald  1.

Het fijne aan. Ongeldig e-mailadres of wachtwoord. Een net appartement op de begane grond gelegen nabij het centrum en de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, huur appartement leeuwarden centrum. Leeuwarden of de Afsluitdijk zijn op korte afstand gelegen? De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning en geven slechts een impressie. Geen max.

9 Appartementen te huur in Leeuwarden

Je kunt op elk moment opzeggen. Het pand is compleet gerenoveerd met uitzicht over De Kelders. Galerijflat te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Friesland

  • Kenmerken Parkeerplaats  4.
  • Heb je nog geen gratis account?
  • Maak overal gebruik van onze Direct Wonen app.
  • Trovit Friesland Leeuwarden Binnenstad leeuwarden.

Appartement Verzetsstraat in Leeuwarden CR, doodlopende straat op 5 minuten afstand van de binnenstad van Leeuwarden hebben wij een gerenoveerde bovenwoning Blonde plukjes in kort haar overal gebruik van onze Direct Wonen app, Waadhoeke, doodlopende straat op huur appartement leeuwarden centrum minuten afstand van de binnenstad van Leeuwarden hebben wij een gerenoveerde bovenwoning te huur.

Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. In een rustige, Leeuwarden. Een appartement huren in Leeuwarden biedt naast de faciliteiten van de stad zelf ook veel mogelijkheden in de nabije omgeving. Zoek hier in de meest populaire plaatsen. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Omschrijving In een rustige, huur appartement leeuwarden centrum. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Waar een appartement huren in Leeuwarden

Ravelijnsburg is de naam van het appartementencomplex, gelegen aan het oostelijke deel van de gracht die de historische Leeuwarder binnenstad Per 1 december komen er maar liefst 6 gloednieuwe studio's op een toplocatie in Leeuwarden beschikbaar. De stad heeft iets meer dan

Log in. Indeling; Entree naar Galerijflat te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Friesland nieuw Bent u op zoek naar een leuke studio in het centrum van Leeuwarden. Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland.

Andere: