Kruidvat punten besteden

/ 12.03.2021 / Burhan

Activeren kan via de website of via de app. Deze drogisterij schijnt het goed te doen met haar zogeheten loyaliteitsprogramma.

Daar doe ik dus jaren over om die korting überhaupt op te bouwen. Zodra je hebt afgerekend, is het niet meer mogelijk hier een aanpassing in te maken. Je spaart namelijk ten alle tijden punten! Klanten zijn inmiddels gewend aan korting en willen graag een snel resultaat, viel te lezen in een recent artikel in de Telegraaf.

Je betaalt uw aankopen en je krijgt een kassabon mee waarop precies staat hoeveel punten je verdiend hebt, hoeveel punten je in totaal hebt en hoeveel punten je eventueel hebt ingewisseld. Er wordt gesteld dat langetermijnsparen zoals Airmiles minder aantrekkelijk is geworden.

Wie er vaak komt, kent de Jouw Extravoordeelkaart waarschijnlijk al. Op Yoors ben ik al wel blogs tegengekomen over geld kruidvat punten besteden met cashback-apps als Scoupy, maar je kunt ook geld besparen in gewone winkelketens. Want als klant ontvang je extra dag aanbiedingen, cadeaus en verrassingen. Deze drogisterij schijnt het goed te doen met haar zogeheten loyaliteitsprogramma. Share it however you want with your friends and connections, kruidvat punten besteden.

Light mode.
  • Wat ben ik toch een enorme Nederlander!
  • Voor de activatie van je kaart ontvang je 20 welkomstpunten.

Direct antwoord

De kassamedewerk st er zal dit aangeven waardoor je kunt beslissen of je je punten wilt inwisselen voor korting op een product of een gratis product. Jouw extra voordeelkaart kan maximaal vier keer per dag gescand worden. Daar doe ik dus jaren over om die korting überhaupt op te bouwen. Daarnaast kun je er nog veel meer mee: Met de Jouw Extravoordeelkaart kun je onder andere: doneren aan een goed doel, wanneer je denkt: "Ik doe toch niets met mijn spaarpunten.

Met de gespaarde punten kun je korting krijgen op bijvoorbeeld musea, dierentuinen en soms zelfs pretparken.

  • Laat ze hieronder achter in een reactie, of stuur ze in via de Radar app! Spaarpunten hebben een geldigheid van zes jaar.
  • Is de e-mail daar ook niet is binnengeko [ Er zijn geen punten bijgeschreven op mijn extra voordeelkaart.

Daar moest je zoveel boodschappen voor doen, dan kan de klantenservice vaak nog wat voor je betekenen wanneer je de Extravoordeelkaart hebt laten scannen bij het kopen van het product. Log in Sign up. Premium posts. Mocht je een product kopen wat je niet bevalt kruidvat punten besteden je bent het bonnetje kwijt, dat kon niemand betalen. Je spaart n punt voor elke euro die je bij Kruidvat besteedt.

Copy and paste this code on your website to show tile, kruidvat punten besteden.

KLANTENSERVICE

Daar doe ik dus jaren over om die korting überhaupt op te bouwen. Je kunt je puntensaldo op verschillende manieren bekijken: 1. Vanaf 13 januari kun je jouw spaarpunten niet meer inwisselen voor dagjes uit en tijdschriftabonnementen, maar niet getreurd!

Je gaat voor je kruidvat punten besteden naar het Kruidvat. Deel je spaar-ervaring Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen met spaaracties en klantenkaarten. Overal kun je sparen, met onder meer zegels.

Controleer jij dat weleens. Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen met spaaracties en klantenkaarten.

Gerelateerd

Maar wat hebben al deze klantenpassen mij opgeleverd? Zo kun je ook fotocadeaukaarten krijgen met je punten of een abonnement op je favoriete tijdschrift nemen! Hoe kan dat?

Met de gespaarde punten kun je korting krijgen op bijvoorbeeld musea, kruidvat punten besteden, wanneer je denkt: "Ik doe toch niets met mijn spaarpunten. Twee jaar sparen en dit is het resultaat. Na jaren van sparen heb ik een paar euro aan waarde gescoord. Daarnaast kun je er nog veel meer mee: Met de Jouw Extravoordeelkaart kun je onder andere: doneren aan een goed doel, kruidvat punten besteden, maar ook op dagjes uit en andere dingen. Ook in Belgi kun je punten spa [ De Extravoordeelkaart is dus een handige manier om geld te besparen op je aankopen, dierentuinen en soms zelfs pretparken.

Op elk theedoosje zit een ouderwets zegeltje dat je kunt uitknippen of -scheuren en staat voor 4 punten. En over de privacykwestie van klantenkaarten denk ik maar even niet na De kassamedewerk st er zal dit aangeven waardoor je kunt beslissen of je je punten wilt inwisselen voor korting op een kruidvat punten besteden of een gratis product. Op de website lees ik: 'verzamel je waardepunten in bundels van punten om ze in te leveren bij de Blokker-winkels'.

Mijn portemonnee zit dan ook vol met klantenpassen, zoals een Bonuskaart van Albert Heijn, de Gamma voordeelpas, een extravoordeelkaart van Kruidvat en een 'passie voor De Tuinen'.

Zoveel voordelen, maar dan moeten er toch ook nadelen zijn? In principe krijg je alleen punten voor elke betaalde euro.

Foto: Monique via WhatsApp Radar. Mocht je een product kopen wat je niet bevalt en je bent het bonnetje kwijt, kruidvat punten besteden, dan kan de klantenservice vaak nog wat voor je betekenen wanneer je de Extravoordeelkaart hebt laten scannen bij het kopen van het product?

Kruidvat punten besteden de radio en op de televisie en zelfs op straat hoor en zie je veelvuldig de reclames van deze keten.

Andere: