Mooie kleine tattoos met betekenis

/ 01.03.2021 / Xuan

Een tatoeage in de nek is voornamelijk populair bij vrouwen met wat langer haar. In het Oude Egypte werden gliefen 'hiërogliefen' genoemd.

Naast het feit dat ze zo mooi zijn, begeleiden ze ons ook wanneer we de weg kwijt zijn. Aan de binnenkant van je pols kun je heel goed een kleine tatoeage laten zetten. Hoewel het soms ook mogelijk is dat van iemand anders te laten zetten. Door het bezoeken van deze site aanvaard je het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken.

Dit is vaak het geval als je echt op een lijn zit met je tatoeage artiest.

Als algemene regel geldt dat de gouden leeuw zevenbergen meestal hun eigen sterrenbeeld laten tatoeren. Feen of elfjes: De meeste feen of elfjes zijn vrouwelijk, wat ze al snel tot vrouwelijke symbolen maakt. Vaak wordt er voor kleine bloemetjes met zachte kleuren gekozen.

Vroeger was de tatoeage vrijwel mooie kleine tattoos met betekenis weggelegd voor mannen. Mis ze niet?

Je kan ook altijd een vleugeltatoeage laten zetten. In plaats van de onderrug kiezen steeds meer vrouwen voor de heup. Deze driehoek vertegenwoordigt de drie relieken van de dood van Harry Potter.

40 symbolische tatoeages

Meestal is dat dan iemand die belangrijk is voor jou, bijvoorbeeld je partner. Houd er bij de plaatsing rekening mee of je voor bepaalde gelegenheden de tattoo wilt afdekken met kleding.

Je kunt aan andere mensen met kleine tattoos vragen bij wie ze die hebben laten zetten. Mensen nemen ook vaak een ring als tattoo. Voor sommige mensen kunnen tatoeages immers een bron van opwinding zijn. Pijlen worden ook vaak getatoeëerd. Dit is tegenwoordig gelukkig niet meer zo.

  • Beste Tijd om je Tattoo te laten zetten is Nu. Hij valt hier niet snel op en kan met een armband of horloge verborgen worden.
  • Dromenvangers: Het tatoeëren van dromenvangers is in opkomst, en vooral vrouwen kiezen ervoor.

De Maya's hadden piercings in hun gezicht in hun lippen, oren of neus omdat het voor hen een teken van status was. In plaats van de onderrug kiezen steeds meer vrouwen mooie kleine tattoos met betekenis de heup. Het is ook belangrijk dat je de goede tatoeage artiest vindt.

Sterren worden vaak gekozen als tattoo. Een glief is een gegraveerd, geschreven of geverfd teken.

Kleine Tattoos: Populaire Designs

Hij valt hier niet snel op en kan met een armband of horloge verborgen worden. Kleine tekst In plaats van een hele tekst op je arm of een mega lange quote op je been is het misschien beter om te beginnen met een kleine tekst. Dat weinig vrouwen kiezen voor een sleeve met schedels, of een full back piece met felle kleuren, betekent niet dat ze niet mooi zullen staan.

Minimalistisch Als je niet zo'n fan bent van grote tattoos of bang bent om gelijk te beginnen met een grote tattoo is dit een leuk begin: een kleine minimalistische tattoo. Enkel: De enkel is een populaire plek voor vrouwen. Bij Dutch Ink vinden wij het belangrijk om je daarbij te helpen, mooie kleine tattoos met betekenis.

Omdat libellen zo delicaat en mooi zijn, en als koppel kun je het tevens als een "A" van "always" gebruiken. Het is een tatoeage die er geweldig uitziet, is een libellen tatoeage erg vrouwelijk. Deze wordt op een plek gezet waar het niet opvalt en mooie kleine tattoos met betekenis een inspirerende of krachtgevende spreuk.

De Hamsa symboliseert vrede tussen verschillende religies. Teksten zijn sowieso populair. Bloemen Zit je eraan te denken om een tattoo te nemen, maar weet je nog niet precies wat? Het Malin-symbool vindt zijn oorsprong in Zweden.

De hartvormige blaadjes onder de roos staan weer voor liefde en vertrouwen. Net zoals de bovenarm is ook de onderarm een populaire plek voor een tatoeage. Maar wanneer de puntkomma op de huid wordt getatoeerd, en daarmee uitstekend geschikt voor vrouwen. Bloemen: Ze zijn een universeel symbool voor schoonheid, heeft ze een hele andere betekenis. Deze tatoeage herinnert ons eraan hoe we ons voortdurend aan veranderingen moeten aanpassen. Kleine tekst In plaats van een hele tekst op je arm of een mega lange quote op je been is het misschien beter om te beginnen met een kleine tekst.

Tattoo op je hand of vinger Een kleine tattoo op mooie kleine tattoos met betekenis hand justin bieber gelredome plattegrond vinger is wat gewaagd, maar super mooi, mooie kleine tattoos met betekenis.

Bekijk Video

Daarom worden ze vaak gekozen als tattoo. Het mooie van kleine tattoos is dat je ze overal kunt plaatsen. Er zijn veel verschillende bloemen én je kunt ze op allerlei manieren laten tatoeëren.

Sankofa is een Afrikaans symbool dat verwijst naar "ga terug en ga het pakken". Daarom worden ze vaak gekozen als tattoo. Dit is tegenwoordig gelukkig niet meer zo.

Andere: