Oude versie app terugzetten android

/ 06.03.2021 / Franka

Gratis online audiorecorder. Helaas is er geen dergelijke optie voor apps van derden op Android.

Je kunt maar beter App Store-updates automatisch stoppen. Stap 3 : Sleep de oude versie van de back-up naar de sectie iTunes Mijn apps. Hoe dan ook, door onze stapsgewijze handleidingen te volgen, kunt u efficiënt krijgen wat u wilt.

Log in met uw Apeaksoft ID. Het antwoord is simpel, nee. Mensen willen dus vaak teruggaan naar de vorige versie van de app of zoeken naar oudere versies die meer geschikt zijn voor hun apparaat.

Contents 1 WhatsApp: werken herstellen oude versie?

Back-up en herstel van Android-gegevens. Scherm opnemer Scherm opnemer. U wilt de oude versie van WhatsApp te herstellen. Ja Nee. Je kan updates van bepaalde apps op bepaalde telefoons slechts verwijderen wanneer die reeds genstalleerd waren op je Android apparaat. Zeer veilig tegen schadelijke software je oude versie app terugzetten android - zelfs niet in de Play Store.

Gratis online beeldcompressor?

Apps opnieuw installeren of weer inschakelen

Top 5 beginnende toespraken van video's. Wie wil er niet om innovaties à la status en Co, een Restore WhatsApp oude versie en blijven om ze te gebruiken. Bijvoorbeeld als de nieuwste versie van jouw favoriete app een functie mist die jij juist veel gebruikte of als na de update jouw apparaat tergend langzaam wordt. U moet dus een app-update ongedaan maken met APKMirror.

De DPI heeft te maken met de schermgrootte van je telefoon. Hierdoor zal de app geïnstalleerd worden.

Alle rechten voorbehouden. Gratis online beeldcompressor. Android Data Recovery. Nou, hier is waarom:. Hierdoor zal de app genstalleerd worden.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Het is handiger om het bestand te openen in de app Mijn Bestanden. Scroll naar beneden naar 'Alle versies' opgesomd van nieuw naar oud. Categorieën: Android. Dit is meestal echter een proces dat slechts in een richting werkt het upgraden.

Druk op het icoon van een vergrootglas en voer de naam van de app in? Meestal worden deze gegevens toch maar op transferium de vliert shertogenbosch apparaat opgeslagen.

Categorien: Android. Nadat je het hebt oude versie app terugzetten android, moet je op het web zoeken naar archieven waar de APK-bestanden van oudere apps staan  zoals Android Drawer of F-droid. Apple heeft automatische app-updates toegevoegd aan iOS en standaard ingeschakeld.

Uitleg app downgraden

We gaan in dit artikel vertellen hoe we een app-update ongedaan kunnen maken op de iPhone en Android-telefoon. Blu-ray-speler Blu-ray-speler. Gratis online HEIC-omzetter.

Alle rechten voorbehouden. Druk op het icoon van een vergrootglas en voer de naam van de app in. Ondersteuning codeer back-up om uw gegevens veilig te beschermen! De DPI heeft te maken met de schermgrootte van je telefoon. We gaan in dit artikel vertellen hoe we een app-update ongedaan kunnen maken op de iPhone en Android-telefoon. Volg weekendje weg all inclusive spanje. Hier presenteren wij u naast de huidige en oudere versies.

Als een van deze opties 64 vermeldt, dan is er een grote kans dat het oude versie app terugzetten android bitversie betre.

2. uptodown

Open je mobiele browser en ga naar de officiële website van APK Mirror. APK Mirror heeft allerlei huidige en oudere versies van een groot aantal populaire apps, dus zoek de versie die je wilt downloaden. Stap 5 : Zoek het gedownloade APK-bestand, open het en volg de instructies op het scherm om het op uw telefoon te installeren.

Betekent dit dat je de oude versie die je hebt gebruikt niet kunt krijgen. Installeer APK-bestanden van onofficile bronnen op eigen risico. Hoe een app-update ongedaan te maken op de iPhone Apple heeft automatische app-updates toegevoegd aan iOS en standaard ingeschakeld. Over dit artikel.

Andere: