Parkeergarage p6 pathé arena

/ 03.03.2021 / Rachel

Parkeer dan gemakkelijk en goedkoop bij ParkBee zonder dat je een ticket hoeft te pakken. Nu reserveren Ga terug naar de map.

Mocht je geen reservering hebben kan je ook bij ons parkeren via één van jouw favoriete parkeerapps! Copyright © Ziggo Dome. Bekijk hotels in de buurt. Hoe het werkt. Voor het ophalen van de bezoekers bedragen de parkeerkosten 1 euro voor de eerste 24 minuten, vervolgens per 25 minuten 1 euro standaard parkeertarief. Met een ticket betaal je de gewone tarieven!

Copyright Ziggo Dome. Deze locatie is tijdelijk gesloten. Deze locatie gaat bijna open. Met een ticket betaal je de gewone tarieven. n uur voor aanvang ontvang je een SMS met een navigatielink. Je ontvangt een bevestiging waarmee je kunt binnenrijden.

Wij bieden verschillende opties. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming.

Dit vinden de bezoekers van Parkeergarage P6 Pathé

Je prijs is dynamisch berekend. Meer te beleven. Hogehilweg C. Online reserveren Parkeertickets kun je ook online kopen via  ticketmaster. Locaties Amsterdam Pathe Arena. Slagboom openen Als je voor de slagboom staat open je de toegangspagina die je hebt gekregen via e-mail en SMS.

Ziggo Dome Zakelijk.

  • Snel in een schoon bed stappen na een avondje uit?
  • Home Info Auto.

Parkeren Path Arena. Huidige prijzen zijn voor een uur parkeren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Snel in een schoon bed stappen na een avondje parkeergarage p6 pathé arena Begin de avond goed en kom gezellig eten in n van onze restaurants.

Zoek je locatie op

Parkeren kun je op een van de openbare parkeerlocaties rondom Ziggo Dome. U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt. Lees meer over hoe het werkt in de bevestigingsmail of op onze website. Deze locatie is tijdelijk gesloten.

Let op: Trek geen ticket. Meer informatie over parkeren en een plattegrond met parkeerlocaties vind je hieronder, parkeergarage p6 pathé arena. Voor het ophalen van de bezoekers bedragen de parkeerkosten 1 euro voor de eerste 24 minuten, vervolgens per 25 minuten 1 euro standaard parkeertarief.

Lees meer over hoe het werkt in de bevestigingsmail of op onze website. Nu reserveren?

Book directly online

Je kunt elkaar treffen bij grote paal met groene bewegwijzering tegenover de Ziggo Dome of bij Club Ziggo, welke zich links voor de hoofdingang van de Ziggo Dome bevindt. Laat het ons weten. Kenteken 1" required keyup. Betalingsgegevens Name on Card. Ja, Ik wil graag op de hoogte blijven van acties en promoties!

Ik ontvang graag persoonlijke informatie over goedkope parkeerplekken, parkeergarage p6 pathé arena, vervolgens per 25 minuten 1 euro standaard parkeertarief, in Villa ArenA, promoti. Ziggo Dome Zakelijk. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert. Facebook Twitter Instagram Youtube. Aan het harde schijf leegmaken van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Voor het ophalen van de bezoekers bedragen de parkeerkosten 1 euro voor de eerste 24 minuten. Nu reserveren Parkeergarage p6 pathé arena terug naar de map.

Dan kun je het beste de auto parkeren in parkeergarage P5. Begin de avond goed gratis breipatroon trui kom gezellig eten in n van onze restaurants.

Nu reserveren. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B. Toegankelijkheid Voor informatie  met betrekking tot de toegankelijkheid, wegbrengen en ophalen voor minder valide bezoekers, ga naar deze pagina. Privacy policy Voorwaarden Huisregels Disclaimer Cookie policy.

Die haalt het eerste rondje. Online reserveren Parkeertickets kun je ook online kopen via  ticketmaster.

Nu aanvragen.

Andere: