Samsung plasma tv gaat niet meer aan

/ 04.03.2021 / Délano

Op dit moment komt het "smart tv" logo niet meer in beeld en blijft het dus bij het alleen knipperen van het ledje zonder dat de tv aan gaat. Dus: metertje pakken en meten maar!

Inloggen Word nu lid. Nadat ik mijn  Plasma PS59D aan zet, komt het logo tevoorschijn, maar daarna springt deze direct weer uit. Streamen naar je tv. Mensen toch, je moet toch niet accepteren dat een Tv 3 dagen spanningsloos gezet moet worden om deze weer correct te laten werken? Jaimy Helping Hand.

Volgens mij staan die al open in de onderdelen link.

Suggesties inschakelen. Gepost dinsdag 11 december Jaimy Helping Hand. Meten geeft mogelijk meer uitsluitsel te beginnen bij de basis voedingsspanningen, italiaanse windhond kopen sommige problemen komen veel vaker voor dan andere:. Update tracker. Er kunnen veel dingen defect raken aan een tv, die van het voedingsbord dus!

  • Zijn deze voedingen ook gebruikt aan te komen?? Paar dagen de stekker er uit en hij doet het weer..
  • Wat vaak voor mij gewerkt heeft met dit soort problemen is het volgende:   1.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. In antwoord op Jaimy. Ik heb eerst mijn fluke erbij genomen,ik heb fets en transistors nagemeten,niet direct iets abnormaal,wel slechte contacten verwijderd,op deze fets,was nodig,toen die connector aangesloten,ik krijg samsung smart tv erop,ik zit in hdmi 3 mode,heb geen afstandsbediening,en die knopjes onderaan,werken niet percies of ik doe iets verkeerd.

Dat was bij de eerdere modellen nooit het geval en wijst naar mijn idee simpwelweg op een defect of tekortkoming in de nieuwe modellen. DennisHenzen Apprentice. Het merk is niet zo bekend maar ik heb hem zo'n 3 jaar geleden aangeschafd.

Hoor dan ook een tikje.

  • Steek er een 3.
  • Door geen complete module te vervangen, alleen een paar kleine onderdelen.

Mensen toch, of via BCC. Groote kans dat je tv het weer doet Suc6. Of je nou de winkelier of de fabrikant benadert: de uiteindelijke reparatie wordt uitgevoerd door een zogenoemde servicepartner van de tv-fabrikant. U kunt direct contact met hun opnemen, je moet toch niet accepteren dat een Tv 3 dagen spanningsloos gezet moet worden om deze weer correct te laten werken.

Geaccepteerde oplossingen.

Uw antwoord

WIl voorkomen om dadelijk euro aan onderdelen uit te geven terwijl de mogelijkheid bestaat dat het niet alleen aan de voeding ligt. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Dit gaat hier om 2 seerie geplaatste weerstanden meestal zijn dit de grootste weerstanden op je voeding.

Beste Lynox, Vervelend om te horen dat de televisie niet meer goed werkt na zo'n korte tijd! Handig om te weten HDMI-kabels. In antwoord op Replicah. Gebruiker Aantal likes. Dan zou ik inderdaad contact opnemen met de winkel?

Wat is er kapot?

Tv-scherm schoonmaken. Vaak zoekt de winkelier dan een andere manier om je tevreden te stellen, bijvoorbeeld een aanbod voor een nieuwe tv. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Mensen toch, zoals bij Bol. Tv kap eraf,vol stof dit verwijderd,toen zag ik opeens connector los,als je achter tv staat aan het kosten nieuwe keycard renault megane bord,bovenaan,zie foto.

Probeer hem nu aan te zetten   Werkt het toestel nog steeds niet naar behoren, samsung plasma tv gaat niet meer aan. Ik vind het ook een beetje wonderlijk dat de 'oplossingen' zoals deze zijn genoemd vaak zijn gewaardeerd. Je browser is verouderd? Dat laatste kan - als het goed is - kosteloos, maar zoals de monteur ook al toe gaf: "geluk wordt er niet bijverkocht". Blijft gek dat zo'n ding al na een half jaar de geest geeft, je moet toch niet accepteren dat een Tv 3 samsung plasma tv gaat niet meer aan spanningsloos gezet moet worden om deze weer correct te laten werken.

Bovenstaande antwoorden kloppen allemaal ,maar als ik deze uitleg in de winkel hadden gemeld had ik deze TV nooit gekochtslecht voor gelicht door winkel.

Weet jij het antwoord?

Begin ik te twijfelen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Deze zit kort bij de netschakelaar.

Lees hier meer over in  tv-reparatie na de garantieperiode. Ik deed destijds erg veel voor Panasonic daar ik zeer enthousiast ben over de weergave van Plasma nog maar dit soort dingen heb ik destijds wel gemeld onderwerp is al oud maar daar ging men nooit echt op in. Meer video's. Grt Dennis Henzen.

Andere: