Topje haken patroon

/ 27.03.2021 / Kamile

Engelstalig haakpatroontje. Ter indicatie, model is 1.

Gehaakt haltertopje van Garn Studio. Voor een zomers shirtje kan je het beste katoen gebruiken. Steekverhouding 2,8 lossenboogjes x 4 rijen zijn gelijk aan een vierkant van 10×10 cm Steken die gebruikt zijn — l: losse — st: stokje Opmerkingen — Topje wordt in één geheel van zijkant naar zijkant gehaakt en vervolgens aan de zijkanten dichtgenaaid — Keer je werk aan het eind van elke rij — 3 keerlossen tellen niet als een steek — De maten die in het patroon worden aangegeven: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL.

Zigzagsteken 7. Het is een duurzaam warm garen, gemarmerd in heel donkere schaduwkleuren.

Gehaakte Poncho Top Posted on 15 augustus Stap voor stap uitleg. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend. Het is een haakvideo in topje haken patroon Engels, topje haken patroon.

Herhaal aan de andere kant, hecht af en werk alle losse eindjes weg. Gratis haakpatroontje van Creation Chrochet.

Het topje wordt gehaakt met Katia Versailles in de kleur champagne. De zigzagsteek is een populaire haaksteek voor zomerse gehaakte kledingstukken. Haak dit shirtje met slechts 6 bollen Katia Ibis , een elegant garen beschikbaar in unieke metallic kleuren.

10 eenvoudige gehaakte topjes

Het haakpatroontje vind je op deze website en is helemaal gratis. Een makkelijk haakpatroontje voor een topje met golfjes patroon. Video Hieronder vind je een video in het Engels de Nederlandse beschrijving vind je hieronder. Gehaakte topjes voor dames en tieners. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Haakpatroon Topje Bron: Hobbydoos Taal: Nederlands De website van Hobbydoos met een gratis haakpatroontje van een gehaakt damestopje met bloemen.

Het is een gratis haakpatroon in het Engels. Het is een Engels haakpatroontje. Combineer het met de spectaculaire davy crockett disney show kleuren van Katia Degrad Sun en creer een vrolijke zomertop.

Leg de zijkanten van de voor- en achterkant op elkaar en zorg dat de steken recht op elkaar liggen? Blijf op de hoogte van mijn nieuwe patronen via social media. Een gehaakt topje in topje haken patroon kleuren.

Filter uw resultaten

Engels haakpatroon van Lavender Chair. Stap voor stap uitleg. Leer je eigen topje haken met dit gratis haakptroon voor beginners!

Engels haakpatroon van Lavender Chair. Om het jezelf makkelijker te maken, kleding. Dameskan je alle getallen van jouw maat omcirkelen voordat j.

Topje haken patroon topje in twee kleuren. Voor een zomers shirtje kan je het beste katoen gebruiken.

Over het patroon

Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Niet zo heel erg moeilijk haakpatroon. Of je nou van natuurlijke of pastelkleuren houdt, alles is mogelijk met de uitgebreide kleurencollectie van Katia Fair Cotton. Heb je vragen over dit patroon of een van mijn andere patronen, word dan lid van mijn  Facebook Group.

Gratis haakpatroontje op de website van Veritas, topje haken patroon. Gratis haakpatroontje van de wolfabrikant Schachenmayr. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Wilma Hi. Combineer het over een wit hemdje en je zomerlook is af.

Blijf op de hoogte van mijn topje haken patroon patronen via social media. Pom Pom Happiness sjaal 27 augustus Wat dacht je van een shirtje gehaakt met een open steek. Previous Post Next Post. Een makkelijk haakpatroontje voor een topje met golfjes patroon.

Zigzagsteken

Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Touch of Merino Vest 16 maart

Haakpatroon Topje Bron: Hobbydoos Taal: Nederlands De website van Hobbydoos met een gratis haakpatroontje van een gehaakt damestopje met bloemen. Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg.

De website van Garn Studio.

Andere: