Trauma centrum gemist kijk

/ 26.03.2021 / Isobel

Brainwash Special Gisteren Dat is zijn twee van de vragen waarop SEH-arts Steef in deze aflevering antwoord moet zien te vinden.

Trauma naar Centrum bij Sbs6! Floortje Blijft Hier 30 april Heeft u deze aflevering gemist? Arts-assistent Maartje gaat na hoe ernstig haar blessure is. Zo Kan Het Ook Eergisteren

Gezond Verstand 30 mei En het verhaal van een voetbalster, trauma centrum gemist kijk. Bij het team gaan alarmbellen af als een man wordt binnengebracht met ernstige pijn op de borst en het verhaal dat in de familie al verschillende mannen op jonge leeftijd zijn overleden door een hartstilstand! Uitzending gemist van Trauma centrum: Aflevering. Trauma Centrum bij het Sbs6. Een bijzondere operatie van chirurg Anke Smits met behulp van een robot!

  • De jarige patiënt die dit meemaakt, mag zich van cardioloog Jan van der Heijden niet bewegen.
  • Als dat lukt, betekent dat voor de patiënt veel meer kwaliteit van leven: hij zal eindelijk weer allerlei inspanningen kunnen doen. Noodzakelijke en functionele cookies.

Trauma centrum: Aflevering 182 gemist?

Bekijk hier aflevering 1. In de spreekkamer van arts in opleiding tot internist Jeanine lopen de emoties hoog op zodra een oudere man zijn verhaal doet. Naast de wond op zijn lip is het vooral de vraag of er tanden zijn beschadigd. Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. De jarige patiënt die dit meemaakt, mag zich van cardioloog Jan van der Heijden niet bewegen.

Heb je een uitzending gemist op een bepaalde zender. SEH-verpleegkundige Danny onderzoekt een 8-jarige jongen die tijdens een kinderfeestje een nare voetblessure opliep. TV Woon. Uroloog in opleiding Daan krijgt een jarige patint in de spreekkamer. TV Kennis. TV Onrecht? Uitzending gemist van Trauma centrum: Afleveringtrauma centrum gemist kijk.

Trauma centrum

Liefde is Simone bekommert zich om een dame op leeftijd die van de ene dag op de andere met geheugenverlies kampt. Heeft hij door een ongeval thuis zijn nek gebroken, zijn het hartklachten of is er toch iets anders aan de hand?

In de spreekkamer van arts in opleiding tot internist Jeanine lopen de emoties hoog op zodra een oudere man zijn verhaal doet, trauma centrum gemist kijk. De Huismuts 29 september SEH-verpleegkundige in opleiding Ben ontvangt een jarige marktmeester. Accepteren en doorgaan. De jarige vrouw en haar echtgenoot vragen zich af of ze de volgende dag thuis hun trouwdag kunnen vieren.

Met patinten en zorgverleners samen in de hoofdrol.

Trauma Centrum gemist

Heb je een uitzending gemist van jouw favoriete programma? Ondertussen heeft SEH-verpleegkundige Danny zorgen over een man die hevig zweet en erg benauwd is. Heb je een uitzending van Trauma centrum: Aflevering gemist?

Verder het emotionele verhaal van een jarige keeper wiens trauma centrum gemist kijk n studie in het gedrang dreigen te komen, trauma centrum gemist kijk. TV Voertuig. Heb je een uitzending gemist op een bepaalde zender.

Het zal mij een zorg zijn 10 augustus SEH-verpleegkundige in opleiding Ben heeft felicitaties facebook uitzetten zorg over een patint die een nietje in zijn oog heeft gekregen en SEH-verpleegkundige Danny zorgt voor een dame die na een harde val haar pink niet meer kan bewegen.

Zijn er botbreuken of niet, wil ook SEH-verpleegkundige Janneke weten. Uroloog in opleiding Daan krijgt een jarige patint in de spreekkamer.

Bekijk hier aflevering 4. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies. Hieronder vindt u alle afleveringen op een rij. En SEH-verpleegkundige Berdien onderzoekt de voet van een podotherapeute, die een zware kist met verfspullen op haar voet heeft laten vallen en hier misschien wel te lang mee heeft doorgelopen.

Ook in Trauma Centrum een patint die op weg was naar Belgi, maar met hevige buikpijn rechtsomkeer moest maken. Realityprogramma Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden gevolgd tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. TV Amusement. Bekijk hier aflevering 7.

Andere: