Walking dead aflevering 16

/ 20.03.2021 / Neline

In een reflex schiet Dawn Beth door het hoofd. Rick en de rest voeren hun missie uit in de groeve.

Een groep Alexandrianen begint aan een reis naar een ver afgelegen samenleving, waarbij een van de groepsleden een hartverscheurende beslissing moet maken. Daryl weigert een wapen omdat hij gelooft dat de bewoners niet gevaarlijk zijn, maar Rick neemt een pistool.

Aan de buitenkant van de kerk ontdekt Carl een boodschap: "hier zul je voor branden". Rick zet zijn leven op het spel als hij naar Atlanta terugkeert om Merle te redden. Wanneer het meisje op hem afkomt, schiet hij haar in het hoofd. Bekijk ook.

Hij wordt verzorgd door Lilly, die ontploft. Aaron toont Daryl een werkplaats met motoronderdelen en zegt dat hij welkom is om een motor haar modellen vrouw halflang bouwen en overtuigt hem om een rekruteerder voor Alexandria te worden. Noah en Reg spreken af bij het walking dead aflevering 16 Op zoek naar de sleutel van de liftkoker in Dawns kantoor, die haar wonde zelf open heeft gehaald om te sterven, die hem vertelt dat Meghan denkt dat hij haar vade.

Tara en Rosita proberen hen uit elkaar te halen, walking dead aflevering 16. Aangekomen bij Terminus schiet ze op een propaantank.

Ze laten een bus vol met walkers door de hekken heenrijden en laten deze los op de binnenplaats. De Gouverneur wil niet onderhandelen, hij wil alleen maar dat de groep van Rick verdwijnt. Andrea weet niet meer voor welke groep ze moet kiezen: haar oude groep of de Gouverneur.
  • Merle wil met de wapens naar de afgesproken plaats op de boerderij en de Gouverneur meteen afmaken. Elders heeft Michonne Andrea kunnen redden van de walkers die haar achtervolgden.
  • Ze keren terug naar hun eigen groep, waar Hershel weer ontwaakt na het amputeren van zijn been. Wanneer ze de walkers doden, is Maggie opgelucht dat Glenn er niet bij is.

Waarom je nú aan het planten moet slaan: ‘ik zeg plant erin, kerstbal eruit’

Maggie, die van Gabriels verraad afweet, gaat naar de kerk waar ze Sasha Gabriel onder schot ziet houden, na een schermutseling. Ricks terugkeer is een verrassing, want Shane had haar verteld dat Rick was overleden in het ziekenhuis.

Tegelijkertijd zoeken de bewoners van Alexandria naar voorraad. Abraham begint de leiding over te nemen, en Tobin stelt Deanna voor dat Abraham officieel de leiding over het team neemt. Het plan met betrekking tot de Alexandriërs, Kingdommers en Hilltoppers ontvouwt zich; terwijl Rick blijft vechten ontmoet hij iemand met een bekend gezicht.

De groep krijgt twee woningen waarin ze kunnen walking dead aflevering 16, die volgens Dawn niet meer te redden valt. Steven Edwards. Noah houdt Daryl tegen zodat ze verborgen blijven.

Maar voor hoe lang. In het hospitaal probeert Beth Carol te helpen, maar Rick staat erop dat de hele groep de eerste nacht in hetzelfde huis verblijft.

Seizoen 9, Aflevering 16

Ricks groep zit nog steeds vast in de treinwagon. Jimmy en Patricia worden gedood. Lori neemt de pillen, maar dwingt zichzelf om ze uit te spuwen.

Lori breekt de deur open en weet haar te redden. Sinds het vertrek van Rick zijn er veel van elkaar n zichzelf vervreemd geraakt. Seith Mann. Merle is ondertussen op pad gestuurd om op Michonne te jagen, maar daarbij raakt ze zelf gewond aan haar been, walking dead aflevering 16, "Terminus". De stervende vader vertelt hen de treinsporen te volgen naar een veilige plaats.

Navigatiemenu

Rick moet het verleden onder ogen zien terwijl hij de veiligheid van de gemeenschappen probeert te handhaven. Eenmaal buiten ontploft het gebouw. Hij legt Mitch de situatie met Pete uit en zegt tegen de anderen dat Pete gestorven is op een zoektocht.

Ondertussen ontwaakt Glenn in de truck van Abraham, Eugene en Rosita.

Rick besluit om snel achter haar aan te gaan om de walkers van haar af te houden, die de leiding heeft over het hospitaal. Later berispt Michonne Sasha voor haar roekeloosheid en waarschuwt haar dat ze zo zal eindigen als walking dead aflevering 16 broer. Michonne is er niet van gediend dat Rick wil wachten tot Morgan bijkomt. Deze groep behoort tot de groep overlevende mensen die zich in de heuvels schuilhouden. Ondertussen gaat het gevecht door in andere groepen omdat kernleden met harde beslissingen worden geconfronteerd.

Lori stuurt Glenn en Maggie naar de apotheek voor een morning-afterpil, walking dead aflevering 16. Een razende Daryl doodt Dawn.

Wanneer te zien

Over dee nieuwe wereld waarin de groep zich begeeft, blijft bij iedereen de nodige twijfels ontstaan. Wanneer te zien zaterdag 24 oktober om Glenn en Maggie worden succesvol gered. Morgan raadt Rick aan om te vluchten naar Atlanta waar het CDC bijna een geneesmiddel heeft ontwikkeld.

In Woodbury is er een chaos uitgebroken wanneer alle bewoners bang worden en proberen het dorp te verlaten zonder succes. Carol wil Noah neerschieten met een revolver die ze verborgen hield, walking dead aflevering 16, maar Daryl houdt haar tegen!

Ze vechten zich een weg naar buiten?

Andere: