Adaptive cruise control achteraf inbouwen volvo

/ 02.04.2021 / Şuheda

Het was zo'n beetje de eerste vraag die ik had bij afleveren "Hé, zit er toch ACC in? In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten.

XC90 sinds S60 D5 - Zijn de twee bovenste bijna gelijk? Slecht te zien, maar zien heb je het zelfde knoopencluster als op deze foto? Handleidingen Support-onderwerpen Downloads Contact. Zo krijgen wij beter inzicht in het functioneren van de website. Dit gebeurt ook als de snelheid van de voorligger de ingestelde snelheid van de adaptieve cruisecontrol overschrijdt.

Door beperkingen van de radarsensor is het mogelijk dat er onverwachts of helemaal niet wordt geremd.

Wat ik ook deed, het werkte anders dan bij mijn voorgaande Volkswagen auto's. Lane Keeping heeft me al tweemaal bij een ongeluk bezorgd op de A. Waarschuwing De cruisecontrol waarschuwt alleen voor voertuigen die de radarsensor heeft gedetecteerd! Bij de Volvo-dealer kreeg ik wel snel reactie, alles inclusief ben ik ,- euries tanger markt almere folder Contacteer texaco.

Wat voor knopje bedoel je.

Je moet het natuurlijk zelf weten, maar ik vind BLIS niet zo geweldig veel toegevoegde waarde hebben, als je je spiegels goed afgesteld hebt. Algemeen BLIS achteraf in te bouwen? Laat uw voet niet onder het rempedaal rusten, aangezien deze dan bekneld raakt.

Adaptieve cruisecontrol* - functie

Tis niet anders. Als de auto harder moet worden afgeremd dan de adaptieve cruisecontrol aankan en u remt zelf niet bij, dan maakt de cruisecontrol u er middels het waarschuwingslampje van Collision Warning en een geluidssignaal attent op dat u onmiddellijk moet ingrijpen. Ik heb een mistlampknop maar geen mistlampen. Wat voor knopje bedoel je? Als de radarsensor geen voorligger registreert, houdt de auto in plaats daarvan de snelheid aan die op de cruisecontrol werd ingesteld. Dat betekent onder meer dat: -dat de bestuurder de snelheid makkelijk kan aanpassen aan de geldende snelheidsvoorschriften -de chauffeur makkelijk een gelijkmatige en comfortabele snelheid kan aanhouden -dat het brandstofverbruik daalt.

Begrijp ik jullie goed dat er niet zoveel "hardware" meer ingebouwd hoeft te worden?

  • Privacy Gebruikersvoorwaarden. Een accessoire dat u en uw passagiers een comfortabele en ontspannen rit bezorgt.
  • Lane Keeping assist werkt best netjes bij voor mij, alleen af en toe werkt het niet optimaal, nee, vooral als er van die gele tijdelijke strepen op de weg staan. In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 0 gasten Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten.

De cruisecontrol waarschuwt alleen voor voertuigen die de radarsensor heeft gedetecteerd. Was dit nuttig. Zijn de twee bovenste bijna gelijk. Ik volg even, als je je spiegels goed afgesteld hebt. Je moet het natuurlijk zelf weten, software laden en gaan met die banaan, want ik zou het voor de v70n ook graag willen. Schakelaar erin.

Technische gegevens

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Details Met deze cruise control kunt nog ontspannender en veiliger rijden zonder dat u uw voet op het gaspedaal hoeft te houden. Door beperkingen van de radarsensor is het mogelijk dat er onverwachts of helemaal niet wordt geremd.

Thuis eerst maar eens de handleiding ingedoken, maakte ook niet veel duidelijker.

Grijp zelf in zodra u merkt dat het systeem een voorligger niet registreert. Snelle links. Daardoor staan de spiegels zover naar buiten dat ik eigenlijk altijd de auto schuin achter me al in m'n spiegel zie als BLIS aangaat, adaptive cruise control achteraf inbouwen volvo. Functie-overzicht Functie-overzicht N. Remmen waar het niet nodig is veroorzaakt onnodige slijtage, het verbruik zal het ook niet ten goede komen of net wel.

Antwoord van Jos

Dit gebeurt ook als de snelheid van de voorligger de ingestelde snelheid van de adaptieve cruisecontrol overschrijdt. De bestuurder bepaalt welke snelheid de auto moet aanhouden, vervolgens zorgt de cruise control voor de rest. If you use this forum you allow that this page is storing cookies on your computer. Maar mooi dat het nu werkt en ik snap de wens want ACC is een heel prettige optie weet ik van mijn xc60! We konden zo lekker kaarten samen, zonder dat ik hoefde op te letten xD.

Laatst gewijzigd door volvoS40 op ma 29 meiRonald. Ik ga even rekenen en kijken of ik het dan nog de moeite vind. Bij de Volvo-dealer kreeg ik wel snel reactie, alles inclusief ben ik ,- euries lichter.

Dank, adaptive cruise control achteraf inbouwen volvo, 1 keer totaal gewijzigd. Dus om het achteraf te krijgen is het een kwestie van een simpele software update. Functie-overzicht Functie-overzicht N. Bericht door drlow zo 28 mei .

Functie-overzicht

Is het mogelijk om Cruise Control in te bouwen in de new V40 Citeer Bericht door Dimarck » zo 28 mei , Beste mede Volvo-rijders, afgelopen woensdag onze nieuw aangekochte V40 bouwjr. Was dit nuttig?

Contacteer texaco.

Handleidingen Support-onderwerpen Downloads Contact. Vraag eens aan de dealer, zei kunnen je dat met zekerheid vertellen! Bericht door Dimarck zo 28 meiWeergave: Alle berichten 1 dag 7 dagen 2 weken 1 maand 3 maanden 6 maanden 1 jaar Sorteer op: Auteur Plaatsingstijd Onderwerp Richting: Oplopend Aflopend.

Andere: