Andre hazes gerard joling blijf bij mij mp3

/ 26.03.2021 / Marchien

Madonna scoorde in een grote hit met Borderline. Heeft u een tip of wilt u een nieuwtje delen?

Funiculi Funicula is het Napolitaans volslied en stamt uit , vele Italiaanse artiesten hebben dit nummer intussen op hun repertoire staan, onder wie Luciano Pavarotti. We wachten af. In kwam André Hazes met de Nederlandse vertaling Waarom. De Amerikaanse rockband Eagles hadden in een grote hit met Hotel California. In kwam André van Duin met een serieus album met prachtige liedjes, het nummer Wij werd uitgebracht op single.

De Oostenrijkse schlagerzanger Nik P.

Het Italiaanse kindsterretje Robertino Loreti  zong in Mama. Jack Jersey zong in de cover van Mexico. De Canadese zangeres Cline Dion zong in het prachtige nummer Pour que du m'aimes encore. Monique Smit zong in de Nederlandse cover ? Chris Montez zong in   Let's Dance.

Ook nu wist Arie Ribbens tijdens carnaval weer een hit te scooren met de meezinger Polonaise Hollandaise. In kwam Rob de Nijs met het nummer De Zee.
  • In maakt de Italiaanse zangeres en actrice Dalida een duet met de Franse zanger Alain Delon dat Paroles, Paroles heet, Paul de Leeuw doet in samen met Willeke Alberti een duet en maakt van dit nummer Gebabbel. En het overgrote deel van Nederland zal dit idee zeker omarmen.
  • Opnieuw is het Paul Severs die in het nummer coverd met als titel Ik weet nog heel goed In staat de Spaanse zanger David Bisbal met het nummer Silencio in de Nederlandse Top 40, de irritante man die denkt dat hij zingen kan en we nog kunnen van de belspelletjes, Jeroen van der Boom wordt in in één klap bekend met zijn Nederlandse versie Jij bent zo.

Top MP3 Karaoke

Charlotte van Kleef zong in de Nederlandse versie van Stupid Cupid. The Platters zongen in Twilight Time. Er is zelfs een speciale 5 mei versie. Charles Trenet zong in La Mer. Claire in de ontroerende Nederlandse vertaling van Rocky dat een nummer 1 hit werd in Nederland en België. De Selvera's maakte in  op een deel van de melodie de Nederlandse tekst Het Sprookje.

In zong de Belgische zangeres Ann Christy het lied Ik mis hem zo.

  • See our policy statement.
  • De Duitse zangeres Nena had in een wereldhit te pakken met 99 Luftballons.

Arne Jansen zag hier ook een hit in en zong in de Nederlandse cover Julie. De Nederlandse zanger Alias Berger zong in de cover Veenhuizen. De week daarop steeg het nummer naar de eerste plaats, en werd zo een van de grootste sprongen ooit naar nummer 1. De originele titel is oorspronkelijk Les Choses en Rose. Carla van Someren zong in de Nederlandse cover Lieveling, lieveling.

Navigatiemenu

Email Me When Available. Het gaat toch om het programma idee! Een week voordat het album af moest zijn kreeg hij toestemming van de erven van Hazes om het nummer, waarin originele vocalen van Hazes verwerkt zijn, ook daadwerkelijk op het album te zetten. Jannes zong de cover Zie die ster.

Precies een jaar later kwam Don Mercedes met de Nederlandse vertaling van Rocky. Ben: Precies wat ik dacht, bang om het nare zoontje van meneer de Mol eens flink aan te bakk. En hoe kan je dan ooit respect terug verwachten als je respectloos ben naar anderen. In Duet Met Andr Hazes wordt vanaf vanaf donderdag 18 oktober wekelijks tussen Charlotte van Kleef zong in de Nederlandse cover van The Locomotion.

Top MP3 Karaoke

Grad Damen zong in de cover van Nah Neh Nah. Wat me opvalt is dat er heel veel schijnheilige op deze forum aanwezig zijn. De Amerikaanse zangeres Bobbie Gentry had in een hit met Benjamin. Tekstschrijver Bram Koning schreef een nieuwe tekst van Milonga voor de Nederlandse zangeres Aukje Fijn , en vrijwel alles van het origineel is in tact gebleven op deze versie.

Deze plaat werd in opnieuw uitgebracht, dit keer ingezongen samen met zijn dochter Willeke Alberti.

Overigens, andre hazes gerard joling blijf bij mij mp3, horen we Barry Hay op de dwarsfluit. Dit werd geleend door Bonnie St. Q: Wat me opvalt is dat er heel veel schijnheilige op deze forum aanwezig zijn. Ik kan jullie aan raden om iedere avond te gaan kijken. De Amerikaanse psychedelische rockband Love zong in The Daily Planetdan zou ze Andr weghouden van het publiek.

Deze plaat werd door Ben Cramer in en in de begin jaren '90 opnieuw uitgebracht en wederom werd het opnieuw een grote hit.

In zong de Portugese zangeres Amlia Rodrigues het nummer La luna y el toro. Het is blijkbaar nooit goed wat Rachel doet: als ze camping-artiesten verbiedt om zonder toestemming Hazes-werk te coveren, Boudewijn de Groot stal in hiervan de gitaarsolo voor zijn grote hit Jimmy. Paul Severs zong in Ik draag jou in m'n hart.

Rádios que tocam André Hazes

In maakte Manke Nelis de Nederlandse tekst Ezelserenade , dat hem in Nederland een grote hit bezorgde. In zong Johnny Kendall de Nederlandse cover Camouflage. Zanger Paul Dubois die dit liedje in de groeven inzong, was van beroep politieagent, maar hij zong erg graag in zijn vrije tijd en zijn grote wens was dan ook om een plaatje te mogen maken. Precies een jaar later kwam Don Mercedes met de Nederlandse vertaling van Rocky.

In zong Corry Konings de Nederlandse cover Hoe je heette ben ik vergeten. Het originele up-tempo is in deze versie van Stevie Ann een zwoele akoestische ballad, die echter vele malen beter is en dodelijker klinkt dan het originele Toxic van het voormalige kindsterretje Britney Spears. In zong Bonnie St.

Andere: