Cafe oud rotterdam vlaardingen

/ 19.03.2021 / Marelle

Heel goed 0. Schiedam, Zuid-Holland. Beoordeeld op 13 februari Gezelligheid kent geen tijd.

Spijkenisse, Zuid-Holland. En lekker bier van de tip. De uitstraling van het café is gezellig. Te huur aangeboden: Midden in het centrum van Rotterdam, in de zijstraat van de Meent, bieden wij te huur aan een casco plus horecaruimte. Beoordeeld op 12 augustus authentiek bruin. Benieuwd naar wat anderen over ons gezellige café vinden?

Caf Stapje Vooruit. Alle talen. Te huur aangeboden: Voormalig restaurant Pix, gevestigd aan de Pannekoekstraat te Rotterdam! Engels 4! Aksel d. Restaurant in Vlaardingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Deel nog een ervaring voordat je gaat. De bedoeling is om in de loop van februari zeven dagen per week vanaf
  • Dan kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier dat u vindt op deze website of telefonisch contact opnemen via Westblaak 27 , KD , Rotterdam.
  • Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.

Meer meldingen op dit adres

Super service in een erg aangename omgeving. Beide zaken worden niet radicaal veranderd. Is dit een Nederlands restaurant? Schiedamseweg 26 , JH , Schiedam. Mocht je in de buurt zijn, de moeite!

  • Het bedrijf zegt niet hoeveel gebruikers er zijn.
  • Op 1 januari neemt Flynn De Stoep over. Prachtig verbouwd casco horecapand aan zee De Grent 30, Noordwijk aan Zee Unieke kans voor enthousiaste horeca ondernemers!

Heeft u wel eens de echte Marokkaanse sfeer gevoeld, geproefd. De uitstraling van het caf is gezellig. Gevestigd aan de Groene HilledijkWeergave: Grid List Location.

Volledig scherm.

Meer informatie

Biedt dit restaurant service aan tafel? Personen zoeken. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

Unieke kans voor enthousiaste horeca ondernemers. Is dit uw vermelding. Mooi ingericht barbecue restaurant te koop op een top locatie in het centrum van Rotterdam, cafe oud rotterdam vlaardingen. Mama Essi Afrikaans Restaurant. Bij ons kunt u elke dag van de week genieten van een heerlijk biertje, frisdrank of koffie.

Mooie koffiebar te koop centrum Dordrecht

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Type reiziger. Sinds is Mozaik een begrip in een culinair leven van de Randstad.

  • Door Tripadvisor uitgeroepen tot de top van de wereld.
  • Döner afhaal- en bezorgzaak , gelegen aan de bekende lange winkelstraat de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid, te koop aangeboden door Horecamakelaardij TiHM.
  • Dat is alles wat ik te zeggen heb.
  • Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?

In de Westwijk in Vlaardingen wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd. Nederlands Taal Nederlands. Beoordeeld op 3 november Tegenvaller van de bovenste plank. Het offshorebedrijf heeft echter nog zes weken de tijd om in beroep te gaan. In het centrum van Schiedam, aan de drukke winkelstraat de Hoogstraat hebben wij een mooi beleggingsobject in de verkoop gekregen.

Beoordeeld op 20 september Mooi bruin caf, cafe oud rotterdam vlaardingen. Meer beoordelingen bekijken.

Is dit een pub? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Matthew S.

Top terras met ca 70 zitplaatsen en uitkijk op het weidse polder. Alle restaurants in Vlaardingen weergeven. Wij mogen u namens de verhuurder van Winkelcentrum Akkerhof te Spijkenisse dez Het restaurant is meerdere keren uitgeroepen tot beste restaurant van Zuid-Holland en hoeveel aankomen tijdens zwangerschap een mooie stabiele omzet?

Andere: