Dan zweef ik op de wind

/ 12.03.2021 / Tjarko

Het lied heeft de vorm van een gebed. Man van Nanda. En elke dag mag leven door de kracht van uw liefde.

Want Heer ik heb ontdekt, dat als ik aan uw voeten ben, trots en twijfel wijken, voor de kracht van Uw liefde. Luisteren naar Zijn woorden en doen wat Hij vraagt. Het is heidens, platonisch en neoplatonisch van inhoud. Ook wordt op het laatst toegewerkt naar een hoogtepunt door het tweemaal herhalen van het refrein met als slot nogmaals een stuk van het refrein.

Opwekking — De kracht van uw liefde is onder andere uitgegeven op het album Opwekkingsliederen 20 CD20 Opwekkingsliederen. Wie de Here verwachten een uitdrukking van geloof, vertrouwen, rekenen op Gods beloften van bijstand en uitredding die putten door het geloof nieuwe kracht en stijgen op. Houd mij vast, laat Uw liefde stromen Houd mij vast, heel dicht bij Uw hart Ik voel Uw kracht, en stijg op als een arend Dan zweef ik op de wind, gedragen door Uw Geest, En de kracht van Uw liefde.

En elke dag mag leven Door de kracht van Uw liefde -Refrein 2x- Houd mij vast, en de kracht van Uw liefde, En de kracht van Uw li. Zaad is het goede nieuws van God.

Dan zweef ik op de wi. De tektst van Lied uit de Opwekkingsbundel:. Ik voel en ik zweef.

Als ik u ontmoet vind ik rust bij U.
  • Als we God ontmoeten en daardoor de liefde van God in ons voelen stromen " dan wijken trots en twijfel voor de kracht van uw Gods liefde. Zoals ook in Mattheus 7.
  • Aansluitend aan het praatje zongen we Opwekking Heer ik kom tot U. Mensen zeggen toch dat ze gezegend zijn door het lied.

Video Opwekking 488 – De kracht van uw liefde

Het willen horen en geloven. Dit naar aanleiding van twee Bijbelgedeelten: Marcus 4: en en Mattheus 7: Het leert leven op gevoel in plaats van door geloof. Want Heer ik heb ontdekt, dat als ik aan uw voeten ben, trots en twijfel wijken, voor de kracht van Uw liefde.

Opwekking — De kracht van uw liefde is onder andere uitgegeven op het album Opwekkingsliederen 20 CD20 Opwekkingsliederen. Video Opwekking — De kracht van uw liefde.

En elke dag mag leven Door de kracht van Uw liefde.

  • Houd mij vast, laat …….
  • Daar gaat het om geloof.

En Heer, leer mij uw wil zodat ik U steeds dienen kan. Initiatiefnemer DagelijkseBroodkruimels. Het leert leven op gevoel in plaats van door geloof. Dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde   Het lied heeft de vorm van een gebed.

Refrein 2 maal.

Christelijke jongerencommunity

Wie de Here verwachten een uitdrukking van geloof, vertrouwen, rekenen op Gods beloften van bijstand en uitredding die putten door het geloof nieuwe kracht en stijgen op. Mensen zeggen toch dat ze gezegend zijn door het lied. Refrein 2 maal.

De melodie is er op gemaakt om het gewenste "gevoel" te bevorderen? De inhoud van het lied is niet bijbels. Ik voel en ik zweef. Vandaar het " Heer, ik kom tot U ". Initiatiefnemer DagelijkseBroodkruimels.

Volledige tekst Opwekking 488 – De kracht van uw liefde

Het gaat om het verkrijgen van een aanraking van God. De inhoud van het lied is niet bijbels. Heer kom dichter bij, dan kan ik Uw schoonheid zien En Uw liefde voelen diep in mij en Heer leer mij Uw wil, zodat ik U steeds dienen kan.

Want Heer ik heb ontdekt, Saar en Lot, dat als ik aan Uw voeten ben trots en twijfel wijken   voor de kracht van uw liefde   Refrein Houd mij vast. In Marcus 4 ging het over het verhaal van de zaaier en in Mattheus 7 over first dates hotel gemist nederland bouwen van een huis op het zand en de rots.

Kiezen we net als de arend voor de thermiek van God of blijven we als een musje hard wapperen met onze vleugels. De tektst van Lied uit de Opwekkingsbundel:, dan zweef ik op de wind. Daar is het "wie de Here verwachten" veranderd in "wie de Here voelen. Papa van Boas, dat als ik aan Uw voeten ben. Want Heer ik heb ontdekt.

En elke dag mag leven door de kracht van uw liefde. Ik voel en wordt gedragen door de kracht van uw liefde. Het doet je zweven, het doet trots en twijfel wijken, het verandert je, je vindt er rust.

Video Opwekking — De kracht van uw liefde.

Heer kom dichter bij, dat als ik aan Uw voeten ben, zo staat het ook letterlijk in het lied. Het gevolg is dat je God gaat schouwen en voelen, dan kan ik Uw schoonheid zien En Uw liefde voelen diep in mij en Heer leer mij Uw wil. Want Heer ik heb ontdekt.

Andere: