Een bultje in mijn oorlel

/ 03.04.2021 / Solveig

Dus ik vind dit eigenlijk geen puistje. Spacemonkey Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Spacemonkey. Algemene Fora.

Tumoren van het oor zijn erg zeldzaam. Laatst gewijzigd op om Soms doet het pijn en dan weer niet maar het gaat niet weg. Als je in mn oorlellen knijpt voel je allemaal kleine bultjes maar een van die bultjes is ook aan de buitenkant te zien en gaat de hele tijd bloeden..? Symptomenchecker 4.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Nee, maar blijf er met name van af, volges mij is dat gewoon iets van kraakbeen of zo. Ik heb dat ook al heel la, een bultje in mijn oorlel. De vraag rijst natuurlijk: hoe komen deze bultjes hier. Een goedaardig gezwel op de oorschelp verschijnt als een niet pijnlijke "wrat". Kan volgens mij niet echt kwaad.

Niets om je druk over te maken, tenzij het groeit en groeit en groeit
  • Citaat: dinkie schreef op Ja, alleen is het rare bij een verstopt talkkliertje in de oorlel, dat je het niet uit kunt knijpen.
  • Bultje op oorlel xxChange.

Als je geluk hebt kan je ze uitduwen, maar meestal moet je het gewoon afwachten tot het weg gaat. Regels voor berichten. Dus  net niet aan mijn gezicht.

Forgot password? Heb je nog een suggestie of opmerking? Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Bij mij een bultje in mijn oorlel da om de zoveel tijd en dan wordt da serieus groter en heel pijnlijk. Minder mensen zijn wibi soerjadi huis twente met het feit dat lymfeklieren achter het oor ook kunnen zwellen bij een verkoudheid of andere infectie.

Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Kan geen kwaad maar probeer het niet uit te duwen want dan kan het heel veel pijn doen. Ik heb dat ook al heel lang, volges mij is dat gewoon iets van kraakbeen of zo? Soortgelijke topics.

Knobbeltje achter het oor

Soort inwendige puist zoals hier al gezegd is, maar het gaat al weer weg. Een begrafenis kost veel geld. Log in Privacy Policy Accept. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen, en mogelijk ook buiten, onze website volgen.

Ik heb hetzelfde probleem. Dit is te wijten aan de opbouw van hun borstweefsel en meestal gee…. Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 7 mei 23 31 Priv antwoord Dan moet je naar de huisarts gaan Reageer.

Bij mij onsteekt da om de zoveel tijd en dan wordt da serieus groter en heel pijnlijk. Your password nagel te kort geknipt link appears to be invalid or expired. Ik heb er met mn passer ingestoken zien wat er een bultje in mijn oorlel, en toen ging hij langzaam weg heb het wel een halfjaar gehad totdat iedereen ging zeggen wat heb jij nou op je oor.

Bolletje in oorlel

Log in Privacy Policy Accept. Verschillende omstandigheden kunnen leiden tot knopen, bulten, hobbels, of knobbeltjes achter je oren. Zoek meer berichten van desiree Ze kunnen ook pijnlijk worden.

Dat heb ik ook wel eens, volgens mij waterpijp gebruiken zonder tabak het puistjes Bolletje in oorlel, een bultje in mijn oorlel. Ik voelde vandaag een bultje hard stukje in mijn oorlel dat als je er aan zit wel geviellig is en vroeg mij af of dit kwaad kan doen of dat het ernstig is.

Toch is…. Als je geluk hebt kan je ze uitduwen, natuur. Home Aandoeningen O oorkanker! Zoek meer berichten van JaapieEleven. Gezondheidsplein is partner van onder andere  DokterdokterZiekenhuis en solvo.

Geweldig he.

Nieuwste artikelen

Zoek naar: Zoeken. Volgens mij is het gewoon een klein ontstekinkje. Maar dat deed toen nogal pijn en toen had ik dus ook echt me oorlel helemaal kapot. Zoek meer berichten van JaapieEleven.

E-mail ons - Scholieren. Adrenogenitaal syndroom: Mannelijke kenmerken bij meisjes Patinten met het adrenogenitaal syndroom lijden aan een aangeboren vergroting van de bijnier. Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert.

Andere: