Geverfd haar lichter maken met citroen

/ 06.04.2021 / Ouassila

Spoel de spoeling vervolgens met schoon water uit je haar. Wie maandag 18 mei niet first thing belde, moet vaak nog wekenlang wachten voor er weer een plekje in de kappersstoel vrijkomt en dat is na negen weken lockdown bijzonder vervelend.

Als je je haar een flink stuk lichter wilt maken of een koele blonde tint wilt hebben, dan zul je naar een kapper moeten gaan om je haar te laten bleken.

Iemand met lichtbruin of donkerblond haar zou echter wel wat lichtere strepen of een lichtblonde haarkleur kunnen krijgen met deze natuurlijke methoden waarbij geen bleekmiddel wordt gebruikt. Overweeg om je geverfde haar iets uit te laten groeien voordat je je haar opnieuw verft.

Aanmelden Facebook. Draai je haar in een knot en verstop het onder een badmuts. Breng dit mengsel aan op vochtig haar met een zachte massage.

Een alternatieve methode is om gram zeezout met een kleine hoeveelheid water te mengen zodat je een pasta krijgt.

Onthoud ook dat je voorzichtig moet zijn met het gebruik van citroensap en het nooit op zichzelf geverfd haar lichter maken met citroen aanbrengt op je haar, omdat het je haar echt uit kan laten drogen.

Het pigment zal zich automatisch hechten aan de haarwortel wanneer het op je haar wordt aangebracht. Maak kamillethee klaar. Zet een douchekapje op of wikkel plastic folie om je haar en laat het mengsel 1 tot 2 uur intrekken. Wit haar De eerste grijze haren: wat doe je eraan.

Verpulver 15 tot 20 tabletten met vitamine C tot poeder.

Thuis je haar lichter maken

Ja Nee. Laat 1 tot 4 uur intrekken, afhankelijk van hoe licht je probeert te gaan en hoe donker je bestaande kleur is. Je haar lichter maken? Als je platinablond haar wilt, dan zal je haar zeker iets beschadigd raken. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Om dit te doen heb je tabletten of pillen met vitamine C nodig.

Over dit artikel wikiHow is een wiki, redacteuren. Wanneer je uitgevogeld hebt welke methode bij jou werkt blijf je geverfd haar lichter maken met citroen methode voortaan gebruiken. Meng de yoghurt of conditioner met het poeder. Het zal je haar een klein beetje lichter maken, dus je kunt het het beste dagelijks of wekelijks gebruiken totdat je haar licht genoeg is geworden.

Medeauteur door 13 bijdragers Gemeenschap van administrators, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

Volg ons. En veel zon op je haar is sowieso al schadelijk.

Om te vermijden dat je haar beschadigd wordt, zeg je dus best altijd tegen je kapper dat je zulke producten gebruikt hebt.

Leng het citroensap aan met wat water, zeker als je last hebt van droog of broos haar. De rest van het proces is precies hetzelfde. Als je weleens een hele zomer in de zee gezwommen hebt weet je dat zout water erg goed werkt om je haar lichter te maken.

Recente artikelen Verwijderen van haarkleuren Hoe vind je innerlijke rust Creer elke dag een nieuwe jij Geverfd haar lichter maken met citroen om tegenop te kijken Gelukkig is het nieuwe mooi Wonderkuur: Argan olie Toning vs coloring Haarmythe: krijg je meer grijze haren als je ze eruit trekt?

Honing hydrateert het haar sterk maar bevat sporen van waterstofperoxide die kunnen helpen om donker haar lichter te maken. Kook het water en laat afkoelen. Praat over mogelijke beschadigingen aan je haar. Gebruik azijn en water. Dit kan helpen om de kleur lichter te maken door een deel van de haarverf uit je haar te verwijderen.

1. Kamillespoeling om je haar lichter te maken

Dat valt heel er mee ,wat ik ook schrijf het wordt droger , heel geschikt om tegebruiken op gezondhaar niet op geblondeerd haar of geverfd haar. Meng het poeder met een kleine hoeveelheid antiroosshampoo zodat je een pasta krijgt. Honing bevat van nature een kleine hoeveelheid peroxide , wat een blekend effect op het haar heeft.

Voeg 30 gram in stukjes gehakte geverfd haar lichter maken met citroen aan ml water toe. Om zeker te zijn dat je geen plekken hebt overgeslagen, raden we je aan om je haren enkele keren te borstelen. Hoewel de toepassing van….

Hun belangrijkste functie is om…. Spuit het mengsel op je haar en bedek je haar met een douchekapje. Maak eerst thee met de kamillebloemen of  theezakjes, geverfd haar lichter maken met citroen. Los van wat de reden is bestaan er zowel natuurlijke als chemische methoden die je kunt proberen om je donkere haar lichter te maken? In vergelijking met andere methoden duurt macbook blijft hangen in update waarschijnlijk wel iets langer voordat deze methode werkt.

Breng het mengsel van honing en water gelijkmatig op je haar aan. Collageenpeptiden zijn supplementen die zijn gemaakt van de botten, huid en kraakbeen van bepaalde dieren.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Alternatieve middelen proberen om je haar lichter te maken. Daarnaast bevat honing erg kleine hoeveelheden waterstofperoxide, waardoor je haar lichter wordt.

En om de natuurlijke eigenschappen te versterken, gaan we citroensap aan het mengsel toevoegen.

Smeer de honingmix op vochtig haar, zodat het spul extra goed pakt. Wat wil je nog meer. Laat het 20 minuten inwerken voordat je je haar met je normale shampoo wast en gebruik een goede conditioner om het vocht op te sluiten.

Andere: