Hoelang van te voren inchecken ns

/ 03.04.2021 / Ümmühan

Precies Robert! Wat Blaak betreft: anders zouden mensen in Dordrecht of zonder overstappen eerder, moeten overstappen om rechtstreeks naar Blaak te kunnen.

Op alle volgende stations mag de reis overigens wel langer worden onderbroken binnen de OV-chipkaartzone. Ik vind het wel verdedigbaar dat het door de vingers gezien wordt als je kijkt naar het comfort van even terugreizen. Mijn uitcheck bij een paaltje werd dus niet automatisch een incheck. Gebruikersnaam of e-mail. Controle hoe laat je de trein genomen hebt is lastig, hoe laat de incheck is, dat is uiteraard wel duidelijk. Maar er is een oplossing: RobertB schreef eerder: Wat je kunt doen om korting te 'forceren' is Uitchecken Klassewissel laden bij een automaat Inchecken Uitchecken incheck annuleren Klassewissel verwijderen bij een automaat Inchecken met korting na Kost wat moeite maar dan hoef je dus niet 35 minuten uitgecheckt te blijven.

Enter your username or e-mail address.

Als u tegen vol tarief bent ingecheckt, zou het ook fideel zijn als je die mogelijkheid mag gebruiken zonder meerkosten. Wachtwoord vergeten.

Ik vind het opmerkelijk dat niemand hierboven die nuance heeft gemaakt. Aangezien de reis via Utrecht Centraal sneller is, moet u 35 minuten wachten voor u weer met korting kunt reizen. Dus 's middags uitgecheckt en direct weer ingecheckt, hoelang van te voren inchecken ns. De reden van de minutenregel lijkt ook te vervallen bij reizen op het vaste traject van Traject Vrij, dus je zwemmen in heijderbos voor de spits.

Het losse kaartje is dan voor de spits, en bij reizen tegen vol tarief met een dalurenabonnement doordat je in de spits hebt ingecheckt.

Helaas heeft m'n vriendin hier nogal last van aangezien zij hier vaak een aantal dagen blijft en dan meestal 's avonds terug naar huis gaat. Daar kan inderdaad weinig misverstand over bestaan.

Meld je aan

Als u bent uitgecheckt na Houd je vervoersbewijs tijdens controle bij de hand en haal deze vast uit je portemonnee of hoesje. Stel dat je om incheckt omdat je de trein wilt pakken, maar je komt onverwachts een bekende tegen en besluit samen wat te gaan drinken. Ik maak dus bezwaar tegen de uitspraak "Incidenteel en per ongeluk een keer in de fout gaan is dan weliswaar een overtreding van de regels" en het lijkt mij juist om reizigers die hier een vraag stellen, te wijzen op de voorwaarden en niet op uiteenlopende interpretaties daarvan.

Zo kun je altijd de eerst vertrekkende trein vanaf 9. Alles hier post ik op persoonlijke titel, ben geen NS medewerker.

  • Ik denk dat de meesten hier - met mij - vinden dat 'fraude' impliceert dat er sprake is van kwade opzet, voorbedachten rade, et cetera.
  • Andersom is niet geldig en ook niet logisch..

In dit geval heeft de medewerker dus onjuiste informatie gegeven. Freck ja… een dinsdag. Dan check je in in de spits en dan betaal je het spitstarief. Gert-Jan G. En ik denk dat NS daar nu weer niet naar toe wil.

Hoofdnavigatie

Ramon NS. Die 35 minuten geldt alleen als er al gereisd is, niet als je op hetzelfde station binnen een uur weer uitcheckt. Is dat een officiële regeling van de NS?

Nu lijkt het zoals ik het omschrijf dat je in de spits al gereisd hebt en vervolgens opnieuw hebt willen inchecken om in de dal verder te reizen. Ik koppel de term 'denial mode' aan cognitieve dissonantie, en dat valt wel mee, goed dat je het forum gevonden hebt om je vraag te stellen.

Dag Eminem. En bij welke producten geldt deze termijn niet. PS: met de klantenservice om reizen 'recht' te zetten en de eventuele resitutieregeling ben ik bekend; daar gaat dit topic ook niet over, hoelang van te voren inchecken ns. Nog nooit meegemaakt en zovaak gedaan met weekend vrij op Flex!

Als u tegen vol tarief bent ingecheckt, moet u 35 minuten wachten voor u weer met korting kunt reizen. Blijft vreemd dat de NS in zijn heheel niet transparant is over deze marges.. Bedankt voor de toevoeging. Je hoort dan 2 piepjes. Snap ik niet

  • Dat is voor UtrechtTerwijde-Rotterdam ook niet het geval en merkwaardig dat ov dat kennelijk wel vermeld, beetje verwarrend ook.
  • Of het een prijsverhoging is, hangt er dus maar van af.
  • Gebruikersnaam of e-mail.
  • Ik vind het wel verdedigbaar dat het door de vingers gezien wordt als je kijkt naar het comfort van even terugreizen.

Enter your username or e-mail address. Beste antwoord door Thom 18 decemberben geen NS medewerker, dus kans op intrekking of blokkade abonnement. Forum home page. Je kunt nu het station binnenlopen. Heb je al een account. Gebruikersnaam of e-mail. Herhaaldelijk overtreden van de regel is fraude.

De vijf minuten lopen van tot en met Share Tweet Delen Delen. Great minds think alike.

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Check je tien minuten voor negen in dan krijg je dus geen korting. Zoals bij de abonnementen staat: "Na inchecken moet u overigens wel binnen een half uur gaan reizen" Dus ja, dat wordt te gek ; Check je hoelang van te voren inchecken ns nadat je besluit om iets te gaan drinken of weg te gaan dan kost je dit geen saldo.

Andere: