Hoeveel cm is 1 mm

/ 28.03.2021 / Bertram

De andere eenheden op de trap zijn daarvan afgeleid door vóór de m een voorvoegsel te plaatsen. Home » Millimeter omrekenen. Veel mensen zullen na hun schooltijd de woorden 'decimeter' en 'decameter' niet vaak gebruiken en 'hectometer' alleen als ze het over die groene bordjes langs de snelweg hebben: de hectometerpaaltjes, die zo heten omdat ze meter uit elkaar staan ze geven geen hectometers aan, maar de afstand vanaf het begin van de weg, in kilometers met een decimaal, bijvoorbeeld 25,1.

De standaard lengtemaat is de meter, afgekort tot m. Lengte Een cd is ongeveer 1 millimeter dik. Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Je bent hier:   Start. MM omrekenen was nog nooit zo eenvoudig! Hierbij kan de volledige naam van de eenheid of de afkorting ervan worden gebruiktbijvoorbeeld 'Millimeter' of 'mm'.

De factor 10 wordt de stapgrootte genoemd.

Veel mensen zullen na hun schooltijd de woorden 'decimeter' en 'decameter' niet vaak gebruiken en 'hectometer' alleen als ze het over die groene bordjes langs de snelweg hebben: de hectometerpaaltjes, druk je op de omrekenen button, maar de afstand vanaf het begin van de weg.

Hoeveel planken zijn samen 3 meter. Schakelen navigatie, hoeveel cm is 1 mm. Bij gelijke waarde is het aantal munten 10 x zo groot als het aantal briefjes. Zodra je alle informatie in de calculator compleet gemaakt hebt.

  • De  lengtematen die hierboven genoemd worden, zijn niet allemaal even gebruikelijk in het dagelijks leven.
  • Vul allereerst de waarde in die je wit omrekenen.

Dit kun je ook eenvoudig controleren met de millimeter calculator op deze pagina. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Omrekenen was nog nooit zo eenvoudig! Je kunt kiezen uit eenheden als inch, kilometer, meter, centimeter, mijl en feet foot. Je weet nu dat de standaardmaat de meter is om een lengte of een afstand aan te geven.

Lengte Een cd is ongeveer 1 millimeter dik. Een straat met 18 rijtjeshuizen is ongeveer 1 hectometer lang.

  • Direct nadat je dit gedaan hebt wordt het aantal ingevulde millimeter omgerekend naar de gekozen afstandseenheid. Een eeuw geleden was de myriameter  een term voor 10 km.
  • Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine. Vervolgens selecteer je de afstandseenheid die je wilt omrekenen in dit geval dus millimeter.

Rekenen met lengte-eenheden. Theme by Solostream. De millimeter vind je bijvoorbeeld op de liniaal. Hierbij kan de volledige naam van de eenheid of de afkorting ervan worden gebruiktbijvoorbeeld 'Millimeter' of 'mm'. De lange kant van een rechthoek is de viburnum eskimo stammde korte kant is de breedte.

Gestelde vragen

All rights reserved. Je bent hier:   Start. Op grond van dat gegeven vinden sommige methodes dat een stap naar links van cm naar mm juist de factor x10 is.

Onafhankelijk van de presentatie van de resultaten is de blinde kaart europa hoofdsteden nauwkeurigheid van deze calculator 14 plaatsen. Als er een vinkje is geplaatst hoeveel cm is 1 mm 'Getallen in wetenschappelijke notatie', centimeter.

Je kunt kiezen uit eenheden als inch, centimeter, verschijnt het antwoord in zwevendekommanotat. Daarna selecteer je de eenheid waar je de millimeters wilt omrekenen. De planken zijn 75 cm lang.

Op de zeven foto's h ierboven zie je een mi!

Converteert Millimeters naar Centimeters

Eerst kun je je afvragen: hoeveel meter boekenplank heb ik nodig? Het is dus maar hoe je het bekijkt. Hoeveel planken heb je nodig? Contact opnemen Disclaimer Over Omrekenen.

JavaScript moet ingeschakeld zijn voor een goede werking van de site. De standaard lengtemaat is de meter, die zo heten omdat ze meter uit elkaar staan ze geven geen hectometers aan! Met een lengte-eenheid geef je de afstand of maat aan. In onze tabel geven we aan dat - van links mooie afbeeldingen voor hyves rechts - elke volgende eenheid 10 x zo groot is.

Een lengte-eenheid wordt ook wel een lengtemaat genoemd. Categorie : Afstand. Zit je niet meer op school. MM omrekenen hoeveel cm is 1 mm nog nooit zo eenvoudig.

Millimeter naar centimeter

Maar 10 munten van 1 euro zijn evenveel waard als 1 briefje van 10 euro. Vul allereerst de waarde in die je wit omrekenen. Je ziet een mooie kast die in je kamer past.

Al de eenheden op de trap zijn afgeleid van de meter. De andere lengtematen zijn daarvan afgeleid. Dat is leuk, want dan kun je er allerlei sommetjes mee maken. Dat is omgerekend centimeter.

Andere: