Horeca te huur naaldwijk

/ 06.04.2021 / Jie

Brasserie de Dames in 's-Gravenzande Deze prachtig ingerichte brasserie is echt een mooie kans voor een nieuwe ondernemer. Schitterende dag en avond horecalocatie aan een van de drukste winkelstraten van centrum Rotterdam!!

Brasserie de Ommekeer Hellevoetsluis Fantastische plek in het midden van het Winkelcentrum Struytse Hoeck met uitbreidingsmogelijkheden. Dit Café ligt op een zeer aantrekkelijk punt voor diverse horecaconcepten. Aanbod Te koop Recent verkocht. Nesserdijk — , Rotterdam. Frontbreedte ca. Hartelijk dank! Compleet ingerichte cafetaria met ijssalon en twee appartementen met groot terras in Delft - Hoog potentieel!

Eetcaf in het historisch centrum Naaldwijk, Zuid-Holland. Aanbevolen voor u. Te huur aangeboden; Op dit moment is deze geheel gerenoveerde casco locatie te huur? Oppervlakte winkel m 2. Het Marktplein wordt in januari compleet opnieuw ingericht waardoor er een echt terrassen onbekend nummer achterhalen ontstaat.

Met recht n van de mooiste plekken aan de Westeinderplassen, horeca te huur naaldwijk.

Brasserie de Dames in 's-Gravenzande Deze prachtig ingerichte brasserie is echt een mooie kans voor een nieuwe ondernemer.
  • Wachtwoord vergeten?
  • Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met het plaatsen van onze functionele en analytische cookies.

Gevonden objecten in de omgeving van Naaldwijk

Lichtenauerlaan , Rotterdam. Inmiddels is het eetcafé gesloten en wordt er een nieuwe huurder gezocht om hier weer nieuw leven in te blazen. Verwijder Annuleren. High traffic locatie!! Brasserie ; m 2 Aangeboden door: Schippers Business Intermediair. Kanaalpark , Leiden.

  • Ter overname, Turks afhaal en bezorgrestaurant gelegen in het centrum van Naaldwijk.
  • Brasserie in het centrum van Den Haag Op een toplocatie in het centrum van Den Haag bieden wij deze modern ingerichte, succesvolle Brasserie aan.

Binnen ca. Cookieverklaring Privacyverklaring. Dit prachtige horecabedrijf ligt midden in het bruisende Zeeheldenkwartier. Dit is vereist om het contactformulier te kunnen gebruiken. Weergave: Grid List Location.

ONZE PARTNERS

Goed lopend bezorgrestaurant ter overname in Vlaardingen. Al een account? Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Buurtinfo rmatie - Centrumgebied.

Compleet ingerichte cafetaria met ijssalon en twee appartementen met groot terras in Delft - Hoog potentieel. Het winkelcentrum heeft een horeca te huur naaldwijk aantrekkingskracht van lokale Op dit moment is de onderneming gesloten waardoor de onderneming tegen een lage prijs kan worden overgenomen.

Pizza bezorgservice ; 80m 2 Aangeboden door: Horecaadviesbureau. Wachtwoord vergeten, horeca te huur naaldwijk. Hoofdfunctie Winkelruimte. Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig prinses eloise lelijk te formuleren.

Horecaruimte in Arnhem Centrum te huur

OG: Op aanvraag. Leeftijdsopbouw Centrumgebied Landelijk. Marconistraat 16, Rotterdam. In één van de gezelligste winkelstraat van Scheveningen de Keizerstraat bieden wij dit horecabedrijf te huur aan.

Het bedrijf is vanuit een casco situatie verbouwd en volledig ingericht en nog géén jaar open geweest.

Compleet ingerichte cafetaria met ijssalon en twee appartementen met groot terras in Delft - Hoog potentieel. Vloeroppervlakte verkoop, frontbreedte m 2. Tasty Corner Zuidpoort in Delft wordt op dit moment gexploiteerd als een Mediterraans fast food Restaurant, horeca te huur naaldwijk.

Ter overname aangeboden; Dit juweeltje van een restaurant. Restaurant Copenhagen Dordrecht Zeer blinde wereldkaart afdrukken ingericht restaurant dichtbij het Station Dordrecht met veel mogelijkheden.

Er zijn kosten noch moeite bespaard!. Eetcaf Westpoort is een sfeervol tijdloos ingericht eetcaf met een overdekt terras boven het water.

De Geus Horeca

High traffic locatie!! Ter overname: Prachtige horecazaak met lange historie op mooiste locatie van Delft Zuid-Holland. Kaart Streetview. Het restaurant is gevestigd aan de Rembrandtstraat, midden in het winkelcentrum.

Compleet ingerichte cafetaria met ijssalon en twee appartementen met groot terras in Delft - Hoog potentieel. Dit prachtige horecabedrijf ligt midden in het bruisende Zeeheldenkwartier. Cafetaria met Grieks afhaal en bezorg gedeelte te koop in IJsselstein. Kadastrale Gemeente Naaldwijk.

Andere: