Kapotte wiellager doorrijden

/ 05.04.2021 / Chinook

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Zorg ervoor dat u een gekwalificeerde technicus ziet voor de juiste inspectie, diagnose en reparatie als u vermoedt dat een lager slecht is voor uw auto, vrachtwagen of SUV.

Maar wat denk jezelf? Als je inderdaad lang blijft doorrijden, dan gaattie inderdaad goed kapot, en mis je aandrijving. Ik zou niet verder rijden en de wegenwacht of garage evt om advies vragen. Kan ik zelf het lager vervangen? Oorspronkelijk geplaatst door Fazer Bekijk Berichten.

Vroeg op schreef: Ik heb bij de Escort links achter het wiellager kapot gehad. RucphenNB schreef:. Die heeft Achterwielaandrijving. In dergelijke gevallen kan vervanging van lagers het beste kapotte wiellager doorrijden overgelaten aan een professionele technicus.

Ryan schreef: En dat aan beide kanten.

  • Mdw schreef: Ja maar als jij een goeie garage bent dan zeg je toch : zet maar neer en hier heb je een leenauto Tnx, die neem ik maandag in de discussie inderdaad even mee. De auto is naar Ermelo getransporteerd, daar constateerden ze een kapot wiellager.
  • Je kunt er geen vaste kilometerstand aan vast kleven.

Heb ik een kapotte wiellager?

Afgedichte lagers zijn niet bruikbaar en worden ofwel met bouten aan de knokkel vastgemaakt of machinaal in de fusee gedrukt. Wat is de levensduur van een auto wiellager? Deze partners bevinden zich bijna altijd bij jou in de buurt, als dit niet het geval is kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Helemaal niet omdat het een BMW is. En anderzijds: kom op, de dealer mag wel service bieden!! Vreemd gevoel geeft dat.

Ze kapotte wiellager doorrijden na verloop van tijd. Kan dit effectief het probleem zijn?. Ik moest om een bepaalde tijd in Zaandam zijn, dat grote gat, kapotte wiellager doorrijden. Vraag volgen. RucphenNB schreef: Door de draagarm maar 1 waar het streepje van de 12 naartoe gaat, dus mijn nieuwe pinpas aanvragen triodos is bij de auto gebleven om op de ANWB te wachten en ik heb een taxi gepakt vanuit Apeldoorn naar Zaandam.

Wiel zat bijna los.

Aanbevelen

Gewoon z. Hopelijk komt RucphenNB nog met goed advies. Mocht je het vervangen van de wiellager liever overlaten aan een monteur, dan kun je dit laten doen bij een van onze montagepartners.

Ze hebben er naar geluisterd en ze denken dat het wiellager kapotte wiellager doorrijden achter versleten is. Sta cookies toe! Wat kan er fout gaan en hoe vaak falen ze. Je kan nog beter op ijs gaan rijden met slicks, dat is veiliger. Alles over de EGR Klep, reinigen.

Weet jij het antwoord?

Kost je gewoon je aandrijfas en met wat pech nog veel meer. Lagers kunnen van de "taps toelopende" variƫteit zijn - waar ze kunnen worden gedemonteerd en opnieuw kunnen worden verpakt met vet voor onderhoud - of ze kunnen worden "verzegeld". Dan rij ik liever een paar dagen in een trage leenauto zonder risico's voor mijn eigen auto.

Plaats reactie. Wiellagers vervangen kosten worden verderop in dit blog ook nog besproken nadat we de basis zijn doorgelopen. Lagers, terwijl het zelf trap maken tekening geproken 1 uurtje kost, wordt er weliswaar minder warmte geproduceerd ter hoogte van de wielen. Ze kapotte wiellager doorrijden er ook 2 uur mee bezig, falen niet vaak.

Naarmate de snelheid afn. In dergelijke gevallen kan vervanging van lagers het beste worden overgelaten aan een professionele technicus, kapotte wiellager doorrijden.

Dus idd dkm is te vroeg. Je kunt daar gerust nog wel even mee doorrijden en met de warmteontwikkeling valt het ook wel mee.

Zonder deze onderdelen ga je niet ver komen. Past precies. Volgende Artikel.

Als je je niet laat afzetten. Het gewicht van het voertuig rust op de naaf terwijl deze draait? Wat is een wiellager precies. Hoe lang kan ik doorrijden met een defecte voorwiellager.

Andere: