Loetje ouderkerk aan de amstel reserveren

/ 01.04.2021 / Lijntje

Was het vroeger onmogelijk om voor kleine groepen te reserveren de arrogantie , nu in deze COVID tijd moeten ze wel. Wat is Travellers' Choice? Zweeds 1.

Beste PeterPoeplawaai, hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review. Men bleef volhouden dat dit door Loetje vooraf gezegd is, wat absoluut niet het geval is.

Als er bij Loetje een afhaal loket komt voor de biefstukken ga ik er zeker een afhalen maar met geen stok ben ik meer naar binnen te slaan. Ik kan er maar niet over uit hoe onbeschoft er hier met de gasten wordt omgegaan. Beoordeeld op 6 september via mobiele applicatie Eten prima maar slechte bediening.

Waardering van reizigers. Datum van bezoek: oktober. Loetje aan de Amstel Geclaimd. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Continue kreeg je een duw of por in je rug van andere gasten of van het bedienend personeel.

Corona informatie

Maar echt dicht gaan? Minimum: 1 , Maximum: Beoordelingen filteren. Beste PeterPoeplawaai, hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review. Miss Ammaretto 15 punten. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Alle 5 vragen weergeven. Ook al ben je geen kok, een mens weet toch wel hoe hij een biefstuk wil hebben. Breukelen Boomzaal Boschzaal. Het kwam op mij als een fabriek over die wel lekkere maar niet al te bijzondere biefstuk serveert. Aangezien ik honger had, gewoon maar gegeten.

Culy.nl Navigation

Type reiziger. Gelukkig is de biefstuk nog steeds prima hier! Zakelijke evenement.

Echter na een half uur nog maar eens gevraagd. Bosch punten. Dus de hype van: daar moet je geweest zijn. Gelijk maar het voorgerecht en hoofdgerecht besteld. Op naastgelegen parkeerterrein is beperkt gelegenheid tot betaald parkeren.

Meer informatie

Klik hieronder op meer informatie. De rechthoekige tafeltjes hebben een oppervlakte van amper 1 vierkante meter en staan op een afstand van 30 centimeter van elkaar.

Frank V. Alle 5 vragen weergeven. Loetje Overveen is niet wat wij ons herinnerde, voor ons de laatste keer geweest.

  • Slechte ervaring met de bediening.
  • De dag na opening en vandaag
  • Helemaal afgeladen vol, was wel herfstvakantie moet ik erbij zeggen.
  • Loetje Gorssel beschikt over prachtige zalen die voor elke gelegenheid beschikbaar zijn.

Geen idee. Dit werd door een andere serveerster wederom met frisse tegenzin opgenomen. Vervolgens werden dan toch drankjes opgenomen door de "gastvrouw", even later zonder enige interesse en gastvrijheid gebracht!

Nadeel is dat ik een biefstuk elders nergens lekker meer vind. Nooit meer Loetje. Bediening heel erg vriendelijk. De biefstuk was geweldig. Site map Restaurants Zalen.

Wat eten we vandaag?

Dan Kamminga punten. Uiteindelijk hebben we de kaart van de buren gevraagd. Afgelopen zaterdag gegeten bij Loetje Overveen maar zijn niet enthousiast.

Het patatje rendang was taai. Wat op het eerste gezicht vriendelijk geprijsd lijkt is achteraf helemaal niet zo goedkoop. De eigenaar van Loetje zou er goed aan doen om het hele personeel een hospitality training te geven.

Andere: