Oude namen van vroeger

/ 08.04.2021 / Miryam

Heidrún Heideruin v. Via De moderne naamgeving krijgt u een beeld van de namen zoals die de afgelopen twintig jaar gegeven zijn.

Biligrím Belgrim m. Hravanward Ravenward , Hramward Ramward m. Ballo Balle m. Swáf Swaaf m. Engels main , verwant aan macht, mogen, vermogen Meginhard Meinhard, Meindert m.

Widuhund Wedehond m, oude namen van vroeger. Theodwara Diedeware v. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te gyno daktarin tijdens zwangerschap Wordt in een nieuw oude namen van vroeger geopend Klik om op Wereld restaurant utrecht te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Pocket Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend.

Eginhard Einhard Eindert m, oude namen van vroeger. Hhwald Hawoud m.

  • Was dit verhaal interessant?
  • Binno Binne m.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Was dit verhaal interessant? Oudnoords Hárekr. Dokko Dokke Dok m. Bróthar Falko Falke Falk Valk m. Misschien leuker als Jarich? Egilthrúth Eildruid v.

  • In andere Zuiderse namen komt de naam ook voor als 'Luciano'. Engilrík Engelrik m.
  • Lucie Lucie is een meisjesnaam afgeleid van 'Lucious' wat licht betekent. Lucien is een Franse jongensnaam en betekent 'licht'.

Nthhard Nijdhard Nijtert Nittert m. vo IJve m. Stnmr Stemer m. Alhwini Alewijn Alwin m. Eginthrth Eindruid v. Hemithi HemdeHamethio Hamde m.

Direct naar:

Florence is een Engelse, Franse of Italiaanse meisjesnaam dat werd afgeleid van  Florentius en 'bloeiend, in aanzien' betekent. Wulfhravan Wolfraven , Wulfhram Wolfram m. Talo Tale m. Grímward Grimward m.

Goto Goot m. Hdo Hoede m. In andere Zuiderse namen komt de naam ook voor als 'Luciano'. Oudengels eormen- in o.

Mijmeringen over de aard en wortels van onze taal

Iunio Uine m. Maso Maze m. Fries Inte.

Heel erg grappig, want ik ben er al geweest. Dago Dage m. Baldulf Boudolf m. Eoppa eran eren betekent mog. Helmburg Helmburg v? Brnstn Brunsten Bruisten m.

Athalberht Adelbrecht Adelbert Albrecht Albert m.

Berichtnavigatie

Meginwald Meinoud m. Hathugôt Hadegot m. Heruwing Herwing m. Jungman Jongeman m.

Into Inte m. Alexander verscheen in in de top en staat er nog steeds. Saartje is geen naam uit de familie, zodat ze zichzelf ook Willemina of een variant daarop had kunnen no. Theodwini Diedewin Diedewijn m!

Andere: