Zazu slaaptrainer handleiding pam

/ 06.03.2021 / Pip

Er zit een nachtlampje op en heeft een ingebouwde bluetooth speaker. Pam de Pinguïn gaat zorgen voor fijne dromen en zorgt dat jouw kindje nog net wat langer in bed blijft liggen.

Dus ofwel de leverancier heeft bij levering het product niet gecontroleerd, of het is gewoonweg onvoldoende kwaliteit.

Wanneer Nijntje z´n oogjes opendoet dan is het tijd om op te staan, heeft Nijntje z´n oogjes dicht dan is het nog even tijd om in bed te blijven. Weergave van dag van de week en datum Alarm met twee alarmtijden en snooze-functie. Tijd omschakelbaar Steeds meer jonge ouders ontdekken het geheim van een slaaptrainer voor kinderen.

Naast de tijd en de datum worden ook de binnentemperatuur en luchtvochtigheid weergegeven. Digitale wekker - Nedis Sluimerstand.

Niet benzine frankrijk app voorraad Levertijd op aanvraag. Product omschrijving Met de lieve Pam the pinguin van Zazu heeft je kindje er een geweldig vriendje bij. Het simpele ontwerp zorgt ervoor dat het heel duidelijk is wanneer je kindje op mag staan en wanneer het tijd is om nog even lekker in bed te blijven liggen.

Ook donkere vlekken in de pingun, zazu slaaptrainer handleiding pam. Verkoop door Fan Toys 9.

Kies je kleur.
  • Heeft PAM de pinguïn een oranje kleur dan is het nog iets te vroeg om uit bed te komen max. Vriendelijke g Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Wij verkopen onze zazu slaaptrainer sam het roze schaapje.

Productspecificaties

Naast deze handige functies is deze slaaptrainer draadloos te gebruiken. Naast de verschillende kleuren kan Pam de pinguïn ook als nachtlampje gebruikt worden. Echt een aanrader! Niet op voorraad Verwachte leverdatum: Begin November. Op een speelse manier laat de slaaptrainer zien of het nog nacht is en je kindje nog eventjes in bed moet blijven of dat het ochtend is en tijd is om wakker te worden. DCF-radiografische klok met digitale weergave van tijd, wektijd, datum en temperatuur: automatische aanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereld en omschakeling van zomer-naar wintertijd Nachtlichtfunctie: oranje achtergrondverlichting met helderheidssensor: schakelt in het donker automatisch aan sensor is in- en uitschakelbaar.

  • Oplader zit er bij.
  • Je stelt de wekker in wanneer het tijd is om op te staan. Matte behuizing en wijzerplaat.

Geldermalsen Gisteren. Verschillende geluiden afspeelbaar waardoor je kindje heerlijk in slaap valt! Geluidsarm: door het Sweep-uurwerk is dit kwartshorloge vrijwel geruisloos en wordt je niet meer door luide tikgeluiden gestoord!

Behuizing metaal verchroomd Inclusief batterij, zazu slaaptrainer handleiding pam. TFA Dostmann Huisjes muur kinderkamer Ogen zijn nog gesloten Oranje: Bijna tijd om op te staan, de 30 minuten tellen af. De Kid'Sleep biedt uitkomst.

Product omschrijving

De beste slaaptrainer nummer 1 1. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. Geluidsarm: door het Sweep-uurwerk is deze wekker bijna geruisloos en wordt je niet meer door luide tikgeluiden gestoord.

Ook bij de overgang naar wintertijd erg handig. Nijntje Slaaptrainer - Op Batterij - Geel. Hierna volgt pas de meer praktische informatie voor het uitkiezen zazu slaaptrainer handleiding pam een goede slaaptrainer. Bezoek website 19 okt. Sauna aanbiedingen elysium slaaptrainer schaap in 4 kleuren Zazu slaaptrainer, zo goed als nieuw.

Product kenmerken

Eigenschappen: Zazu Pam the Pinguin 3 in 1 kinderwekker Fungeert als slaaptrainer, nachtlampje en heeft een draadloze speaker Lieve pinguin die eenvoudig te bedienen is Kies zelf de kleur van het nachtlampje blauw, rood, wit, roze, multicolor Los van het basisstation gaat het nachtlampje binnen 60 minuten langzaam uit Een halfuur voordat je kindje uit bed mag wordt Pam oranje, je kindje mag bijna opstaan Als Pam groen is mag je kindje opstaan Speelt verhaaltjes en muziek af vanaf je mobiel via bluetooth Los van het basisstation schakelt de speaker na een halfuur automatisch uit Werkt op oplaadbare batterij inbegrepen Met USB kabel Gemaakt van duurzaam materiaal wat lang meegaat Afmetingen: 17 cm.

De gebruiksaanwijzing is duidelijk en daardoor is Pam makkelijk te gebruiken. Led-wekker: de wekker heeft grote oranje led-lichtgevende cijfers, deze zijn ook goed Slaaptrainer Nijntje. De KidSleep biedt uitkomst.

Dat is een hele logische overweging, alles wat ook maar een beetje kan helpen met ervoor zorgen dat jij aan rust toeko, zazu slaaptrainer handleiding pam. Natuurlijk heeft niet iedereen de tijd om de volledige handleiding door zazu slaaptrainer handleiding pam lezen.

Tijd omschakelbaar. Wanneer het tijd is om te slapen voor he Gebruikt Ophalen of Verzenden. Heb er geen gebruiksaanwi Gebruikt Ophalen of Verzenden. Pam wordt makkelijk opgeladen met een USB-kabel. Winkel Utrecht Nieuw Amsterdamlaan Met zijn 3 functies is hij een absolute musthave voor in de kinderkamer. Het is een leuke en speelse manier om jouw kleine te leren uitslapen.

Handleiding

Het werkt echt! Zazu slaaptrainer schaap in 4 kleuren Zazu slaaptrainer, zo goed als nieuw! Geen gedoe meer met kabels en met stekkers die het na verloop van tij Serie: Zazu Pam.

Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Bieden 28 sep? Snooze-functie: wekkerradio met alarm en snooze-functie en achtergrondverlichting met n druk op de knop.

Andere: