Ziggo nl e04

/ 24.03.2021 / Patrice

Dit kan tot  15 minuten  duren. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Herstart de mediabox.

Het is ronduit dom je eigen gezondheid op het spel te zetten, maar denk daarbij ook eens aan anderen. Maak een account aan en doe mee! Wacht tenminste 5 seconden en doe dan de stekker weer in het stopcontact. Poets de vierkante chip van de smartcard op met een droge doek.

Verstuur Terug naar overzicht.

We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Herstel je smartcard. Decibert Forum Gebruiker. Probeer het nog een keer over een paar minuten, ziggo nl e04. Als het goed is, daar achter zit de smartcard, we zijn de ziggo nl e04 van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Bestand scannen voor virussen Sorry.

  • Jullie site geeft geen mogelijkheid om af te melden.
  • Wat is er nieuw Ongelezen berichten Nieuwste berichten Laatste bijdragen. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Registreren

Plaats je smartcard terug in je digitale ontvanger, met de gouden chip naar beneden. Log in op  Mijn Ziggo. Koppel de coaxkabel aan de achterkant van de mediabox los. De  E  of  Emelding  zal nu veranderen in de melding  E04 Plaats smartcard. Onbeantwoorde onderwerpen.

  • Steek dan ook de module weer terug in de tv.
  • Wacht tot je de foutmelding weer in beeld ziet. Op alle apparatuur die je bij Ziggo koopt, geldt de  garantieregeling.

Laatst bewerkt door een moderator: 25 mei Ik heb het nog nooit gedaan, 2 en 3 bekijken en ziggo on demand. Willem Ondersteuning Humax Geantwoord op om Kent ziggo nl e04 iemand die het antwoord hierop weet. Ik kan nu enkel nl 1, dus ik denk dat ik het wel kan.

Controleer of de smartcard op de juiste manier in de ontvanger zit

Voordat we dat doen hebben we gegevens nodig die op je smartcard staan. Bijgewerkt op maandag Dat zijn er dus veel meer als Npo1, 2 en 3.

We laten je stap voor stap zien hoe je dat doet.

Inloggegevens vergeten. Product: Spam. Powered by inSided. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Installeer de app. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Op de hoogte blijven

Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Delen Tweet Delen Delen. Plaats de smartcard terug in de digitale ontvanger met de chip naar beneden. Let op:  tijdens het herstellen moet de smartcard zelf in de ontvanger zitten en deze moet aanstaan. Bijgewerkt op maandag Dat zijn er dus veel meer als Npo1, 2 en 3.

Onbeantwoorde onderwerpen. Aanmelden Registreren. Lid geworden 12 apr Berichten Status Niet open voor verdere reacties. Helaas is het probleem nog niet verholpen. Kun je de smartcard in een andere ontvanger proberen.

Gelukkig los je dit eenvoudig op, ziggo nl e04. Gebruikersnaam of e-mail.

Uw antwoord

Ik heb mijn oude casema kaart geprobeerd alleen om te kijken of de humax een andere foutcode zou geven, iets in de trant van "foutieve kaart" of iets dergelijks. Als de smartcard ondersteboven zit, dan komt er een andere melding: 'E Smartcard fout'. Zie je na 30 seconden de E-melding nog steeds?

Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Plaats de smartcard terug in de digitale ontvanger.

Andere: