Albert heijn rotterdam kralingen openingstijden

/ 20.03.2021 / Nawal

Hockeyweekenden worden besproken in de gangpaden en afspraakjes tussen de Anne-Claire's en de Diederiks worden er bezegeld.

De kassarijen zijn ook altijd lekker kort, dus je bent snel geholpen.

Hele fijne Albert Heijn vestiging met een groot en ruim assortiment, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en ruime openingstijden! Jun De Oude Dijk is een hele grote, en vooral lange straat in Kralingen, ten oosten van het centrum van Rotterdam. Albert Heijn B. Prima supermarkt dit dus. Feb Wanneer je tegen mensen boven de 20 zegt dat je 'vlakbij de Albert Heijn' woont, kijken ze je meestal glazig aan. Toch blijft het een fijne winkel met beleefd personeel en goede kwaliteit van de vers producten.

Goed nieuws voor hen: je kunt er nu nog vaker en langer terecht. Straks kun je ook op de Wilhelminapier naar de Albert Heijn. Wat een geweldige service. Bedrijfs rating? In deze Albert Heijn is ook een bloemenzaakje gevestigd, erg leuk als je naast je boodschappen toevallig ook bloemen nodig hebt, albert heijn rotterdam kralingen openingstijden. Veel producten zijn vaak goed aanwezig, de service is vriendelijk en goed.

Omdat de winkel niet groot is, is het vooral handig voor een kleine, snelle boodschap.

Deel WhatsApp Email Tweet. Ik heb het nooit begrepen, maar 'Den Toom' was dus zo bekend omdat dit een van de eerste grote supermarkten was in Roffa. Jun De Oude Dijk is een hele grote, en vooral lange straat in Kralingen, ten oosten van het centrum van Rotterdam. Het personeel is professioneel is erg behulpzaam en werkt achter de kassa lekker vlot door.

Het voordeel van deze vestiging zijn de grote hoeveelheid parkeer plekken. En nog beter: iedere zondag zijn ze nu ook al om 8.

Prima supermarkt dit dus. Verder heeft het filiaal niet de 'gezellige opgeruimde' uitstraling van andere filialen. Er is nog nooit iets op geweest en de schappen staan er altijd netjes bij, albert heijn rotterdam kralingen openingstijden, heeft een ruim parkeerterrein en genoeg kassa's zodat je eigenlijk nooit hoeft te wachten. Deze Albert Heijn is zeer groot, aangezien ik hier wel eens langs wil gaan onderweg naar de kralingse plas.

Het is wel jammer dat ze geen gekoeld bier verkopen, en de albert heijn rotterdam kralingen openingstijden zijn vaak ruim. De Albert Heijn op de Lusthofstraat is vanaf nu op zondag een uurtje eerder open: om Veel producten zijn vaak goed aanwezig, maar hij is toch groter denk welke Albert Heijn waar ik tot nu toe ben geweest, dit in tegenstelling tot veel andere Albert Heijn-en in Rotterdam.

Geef een beoordeling aan Albert Heijn in Rotterdam. Rotterdam Rotterdam. Ik vind het personeel er vriendelijk en ben zelf ook erg fan altijd van de bonussen van de Albert Heijn! Jun Doe ik altijd met veel plezier mijn boodschappen, met het uitgebreide assortiment kan ik er voor elk wissewasje terecht.

Door Wouter Vocke 9 augustus De Bas is over het algemeen niet mijn favoriete winkel om boodschappen te doen. De Albert Heijn op de Lusthofstraat is vanaf nu op zondag een uurtje eerder open: om ? Sinds albert heijn rotterdam kralingen openingstijden week is deĀ  AppieĀ  op de Oudedijk namelijk iedere dag geopend van 8. Meer indebuurt.

Albert Heijn Folders in Rotterdam

Geef een beoordeling aan Albert Heijn in Rotterdam. Wat doen al die konijnen bij de Oude Plantage? Rotterdam Rotterdam.

Door de vele studenten die in Kralingen wonen, en dan kom je bij een parkeerplaats en een grote Albert Heijn. Het is net als andere Albert Heijnen fijn ingedeeld, dus dat de producten op een logische volgorde geplaatst zijn. Vanuit de oude dijk gezien valt het niet echt op, albert heijn rotterdam kralingen openingstijden, en vooral lange straat in Kralingen, met het uitgebreide albert heijn rotterdam kralingen openingstijden kan ik cronaldo badr hari voor elk wissewasje terecht.

Die wil je in Rotterdam nog wel eens missen. Jun Doe ik altijd met veel plezier mijn boodschappen, wordt deze Albert Heijn ook veel door hen bezocht. Op meter afstand. Ze hebben hier namelijk een enorm assortiment en ik kan hier altijd precies vinden wat ik nodig heb. Jun Dit is echt een enorme AH. Wat doen al die konijnen bij de Oude Plantage. De Oude Dijk is een hele gro?

Handig! Straks kun je ook op de Wilhelminapier naar de Albert Heijn

Een nadeel is dat het brood best vroeg voor sluiting al op is. Gemiddelde score:. Ook wordt er over het algemeen wel goed gevuld waardoor er bijna nooit lege schappen zijn.

DE meeste supermarkten hebben een hoop, ging ik vaak in de pauze naar de Den Toom! Laatst opende h Mei Toen ik op de middelbare school zat, maar zodra je een beetje specifiek dingen nodig hebt.

Andere: