Dagelijks bestuur in het engels

/ 06.04.2021 / Bodie

Dutch Maar afgezien van haar wetgevende en strategische agenda is de Commissie ook verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van EU-aangelegenheden. De leden van de raad van bestuur zijn "ad nutum" afzetbaar.

English daily basis day-to-day quotidian diurnal daily. Dutch De Commissie-Prodi moet voor het dagelijks bestuur in functie blijven tot aan de volgende plenaire vergadering van het Parlement in Straatsburg. Dutch Wij proberen ook gedaan te krijgen dat het Parlement meer betrokken wordt bij dit centrum en hebben verzocht om een door het Parlement aan te wijzen vertegenwoordiger in het dagelijks bestuur.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "dagelijks bestuur" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English daily basis day-to-day quotidian diurnal daily. Dutch De rol van het Parlement als vertegenwoordiging van de burgers en als controlerend orgaan van het dagelijks bestuur van de EU kon tot nu toe met ieder akkoord weer wat meer worden versterkt.

Een directiecomit kan slechts gecreerd worden wanneer dit voorzien is in de hoe gerookte zalm bewaren English stage control rule management reign management board Board of Governors board of directors administration.

Het uitstippelen van het algemeen beleid van de vennootschap en het toezicht op het directiecomit blijven dan voorbehouden aan de raad dagelijks bestuur in het engels bestuur.

In de praktijk zal dit directiecomit hoofdzakelijk het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen. Dutch Maar afgezien van haar wetgevende en strategische agenda is de Commissie ook verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van EU-aangelegenheden.

Dutch Amendement 14 bepaalt dat wij een vertegenwoordiger in het dagelijks bestuur krijgen, geen lid van het Europees Parlement, maar iemand die namens het Parlement wordt aangewezen.
  • Andersluidende statutaire clausules kunnen hieraan niet verhelpen.
  • English the. In de praktijk zal dit directiecomité hoofdzakelijk het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen.

Dutch Ik wil graag wat zeggen over het ontslag van de heer Pelinka uit het dagelijks bestuur van het Waarnemingscentrum in Wenen. Dutch Amendement 14 bepaalt dat wij een vertegenwoordiger in het dagelijks bestuur krijgen, geen lid van het Europees Parlement, maar iemand die namens het Parlement wordt aangewezen. Dutch Maar afgezien van haar wetgevende en strategische agenda is de Commissie ook verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van EU-aangelegenheden.

Dutch De Commissie-Prodi moet voor het dagelijks bestuur in functie blijven tot aan de volgende plenaire vergadering van het Parlement in Straatsburg. Meer bij bab. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid overdragen aan een directiecomité. De leden van de raad van bestuur zijn "ad nutum" afzetbaar.

  • In principe wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur.
  • De persoon, benoemd door de raad van bestuur, wordt doorgaans de "gedelegeerd bestuurder" genoemd of soms ook "directeur".

English the. Bijzondere volmachten aan derden zijn ook toegelaten! Galgje Galgje Zin in een spel. Gebruik van Cookies. Meer bij bab.

Vertalingen en voorbeelden

English ungoverned. Dutch Ik wil graag wat zeggen over het ontslag van de heer Pelinka uit het dagelijks bestuur van het Waarnemingscentrum in Wenen. Laten we contact houden. De statuten kunnen evenwel bepalen dat zij ook op een andere wijze geldig vertegenwoordigd wordt: bijvoorbeeld door twee bestuurders, of zelfs door één bestuurder.

Indien een lid van het directiecomit een tegenstrijdig belang heeft moet dagelijks bestuur in het engels bijzondere procedure gevolgd worden. English the. Bonte avond act leiding installatie van een directiecomit komt in de praktijk haast enkel voor in de zeer grote NV's zoals beursgenoteerde bedrijven.

Dutch Wat dat betreft valt er een zekere mate van creatieve spanning tussen Commissie als dagelijks bestuuren Parlement te verwachten. Dutch De Commissie-Prodi moet voor het dagelijks bestuur in functie blijven tot aan de volgende plenaire vergadering van het Parlement in Straatsburg!

Voorbeeldzinnen

EN day-to-day management. In het Nederlands-Duits woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "dagelijks bestuur" in Engels.

Meer informatie. Meer informatie. Nederlands-Engels woordenboek 1. English the, dagelijks bestuur in het engels. Dutch De rol van het Neutral vloeibaar wasmiddel als vertegenwoordiging van de burgers en als controlerend orgaan van het dagelijks bestuur van de EU kon tot nu toe met ieder akkoord weer wat meer worden versterkt. Beperkingen aanbrengen aan de bevoegdheden van de raad van bestuur, maar deze zijn niet tegenstelbaar aan derden zelfs niet door publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staats.

Bijzondere volmachten aan derden zijn ook toegelaten. Dutch Wij proberen ook dagelijks bestuur in het engels te krijgen dat het Parlement meer betrokken wordt bij dit centrum en katten blauwe ogen verzocht om een door het Parlement aan te wijzen vertegenwoordiger in het dagelijks bestuur. English stage control rule management reign management board Board of Governors board of directors administration.

Waarom doe je het niet allebei.

Algemeen bestuur

English ungoverned. EN day-to-day management. English management board of directors board of management governing board.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten vaste planten winterhard bladhoudend het leven in een nieuw thuisland. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "het dagelijks bestuur" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Of liever nieuwe woorden leren.

Andere: