Facebook naam wijzigen

/ 10.03.2021 / Elvis

Dit kan zowel op de computer als vanaf je mobiel. De onderstaande oplossingen gaan over het wijzigen van de naam van een pagina.

Klik op Instellingen. Als het goed is, is je Facebooknaam nu gewijzigd. Naam laten aanpassen door een contactpersoon van Facebook Een tweede optie is om de naam te laten aanpassen door een contactpersoon van Facebook. Sorry, dat deze reactie niet echt passend is bij dit onderwerp, mogelijk wel iets voor een expert? Deze oplossing is dan ook vooral geschikt als je net iets meer dan likes hebt.

Hoe verwijder je likes van je pagina? Voer je wachtwoord in en tik op Wijzigingen opslaan.

Dus achter facebook. Dank je wel Anne. Dankjewel voor deze tip. Dit kan zowel op de computer als vanaf je mobiel. Nu is dat niet meer mogelijk. Het is de optie helemaal bovenaan op de pagina? Op een pc, facebook naam wijzigen.

In dit artikel: Op een mobiel. Marina zegt. Sorry, dat deze reactie niet echt passend is bij dit onderwerp, mogelijk wel iets voor een expert?
  • Facebook zal je een aantal variaties van je naam laten zien, bovenaan op het scherm; kies de manier waarop je wilt dat Facebook je naam weergeeft door erop te tikken.
  • Tik hiervoor op het donkerblauwe icoontje met de witte letter 'f' erop. Het kan zijn dat je Facebook een paar keer moet verversen voordat je nieuwe naam definitief is opgeslagen.

Hierna kan je de wel naam aanpassen. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Als je je webadres al eens aangepast hebt, kan dit helaas niet meer. Dit is een blauwe knop onderaan op het scherm. Sabine zegt.

Hoor graag. Deel Tweet Pin Deel 26 shares. Dit artikel is. Ga ik proberen. Hoe kan je een naamsuggestie laten doen. Super fijn. Categorien: Facebook. Wijzig je naam!

4 oplossingen op een rij

Dank je wel Anne! Voer je wachtwoord in en klik op Wijzigingen opslaan. Een nieuw contactpersoon krijgen bij Facebook kan als je bereid bent te adverteren op Facebook. Nadeel is dat je een aantal fans kwijt raakt.

Ga ik proberen. In het facebookforum vind ik wel deze vraag door velen, maar geen antwoord of dat is op te lossen. Werken bovenstaande oplossingen niet en wil je toch heel graag facebook naam wijzigen naam van je pagina aanpassen. Methode 2 van Over dit artikel. Dat is wat in de url staat.

Verschil tussen naam en gebruikersnaam (webadres)

Ingrid Ferwerda-Jacobs zegt. Tik op Accountinstellingen. Tips en waarschuwingen. Ja Nee.

  • Italiano: Cambiare Nome su Facebook.
  • Super fijn.
  • Gerelateerde artikelen.
  • Caroline zegt.

Facebook-pagina naam aanpassen. Likeconomics Wij helpen je om zakelijk succes te halen met Facebook en Instagram. Je kan je dan aanmelden voor het Start to Success programma. Deze optie staat links bovenaan op de pagina. Dank je wel Anne, facebook naam wijzigen. Wijzig je naam.

Doe hier je voordeel mee

Nu is dat niet meer mogelijk. Likeconomics Wij helpen je om zakelijk succes te halen met Facebook en Instagram. Deze aanvraag wordt verzorgd door een partnerbedrijf van Likeconomics die na het invullen van onderstaand contactformulier contact met u zal opnemen.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid! Marina zegt. Ja Nee.

Andere: