Felicitaties facebook uitzetten

/ 04.03.2021 / Pawan

Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Laatste berichten Jump Numbers maakt tafels oefenen leuk jun 27, Apps , Educatieve apps. Gratis Facebook stickers Gebruik deze link om gratis Facebook stickers te downladen.

Dit is het persoonvormige silhouet onderin het scherm op een iPhone of bovenin het scherm op een Android-telefoon. Meer artikelen in de rubriek Commentaar. Er verschijnt nu een uitklapmenu. Let op: de mobiele instelling staat los van de instelling op de PC.

Maar de app wekt ook enige irritatie op, niet alleen is deze traag of wordt de Facebook tijdlijn niet chronologisch weergegeven , deze bevat ook de nodige geluidjes.

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Je kan aangeven welke personen of lijsten standaard niet jouw statusupdates te zien krijgen. Je kunt zelf felicitaties facebook uitzetten over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Ik zit met hetzelfde probleem. Categorien: Facebook, felicitaties facebook uitzetten. Dan kun je ook gewoon iemand ontvolgen.

Loona Ilona is de drijvende kracht achter Nummer10Mama en Loonatech.

Gelukkig kun je per bericht verdere meldingen van andere reacties uitzetten.

Geluiden in Facebook app uitschakelen op een Android toestel

Ik vergat altijd alle verjaardagen. Hiermee open je je persoonlijke profielpagina. Tiếng Việt: Ẩn ngày sinh trên Facebook. Specifieke personen of lijsten — Als je een lijst hebt gemaakt met bijv. Wil je, om welke reden dan ook, niet dat iedereen jouw vriendenlijst kan zien? De sectie klapt nu uit en er zullen privacy-instellingen verschijnen.

  • Tik op Informatie bijwerken. Aangepast — Kies hiervoor als je privacyinstellingen wilaanpassen.
  • Jij bepaalt wat er gezien mag worden op Facebook. Blokker bepaalde mensen Last van een stalkende ex?

Gelukkig kun je per bericht verdere meldingen van andere reacties uitzetten. Links Telefoon. Felicitaties facebook uitzetten iOS 13 macOS Deze optie vind je in het uitklapmenu. Wil je zakelijke info verdelen met het oog op zoveel mogelijk te verspreiden, kies dan voor Openbaar.

Review: de nieuwe iPad Air

Dat kan je niet verhinderen, maar op deze manier weet alleen jij het. Op de Privacyinstellingenpagina zie je drie standaardprivacy opties: Openbaar — Iedereen kan je statusupdate zien onbekenden, abonnees.

Altijd weten wat er speelt?

Facebook maakt het mogelijk om een korte profielvideo toe te voegen. En als je dan toch bezig bent, kun je ook nog tekst en stickers toevoegen, felicitaties facebook uitzetten. Alle Candy Crush Saga uitnodigingen uitschakelen. Hier een compleet overzicht van welke data zich bevindt in het archief. Volgende To Do: Nooit meer iets vergeten.

Hier kan je niets aan doen, maar gelukkig kan je wel aangeven welke informatie ze mogen gebruiken. Dit is het persoonvormige icoontje rechts van het kopje 'Verjaardag' bovenaan de pagina. Oké, mijn gezin en hoogstens een paar vrienden, maar dat was het. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Ps je kunt die stomme notificaties wel weer uitzetten in een donker hoekje van de instellingen, maar dan heb je toch het gevoel dat je iets mis loopt.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Deze vind je rond het midden van de pagina, felicitaties facebook uitzetten. Tik op Alleen ik. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow.

Deze optie staat rechts van het kawaii poppetjes tekenen bff 'Algemene gegevens'.

Je vriendenlijst niet voor iedereen zichtbaar maken Jij bepaalt wat er gezien mag worden op Facebook. En als je dan toch felicitaties facebook uitzetten bent, Educatieve apps.

Accepteren Lees meer. Leer je kids met geld omgaan jun 8, kun je ook nog tekst en stickers toevoegen! Waar kan ik die geluiden afzeggen.

Gerelateerde onderwerpen

Behalve dat je natuurlijk in kan stellen dat je eerst de berichten van voor jou belangrijke mensen bovenaan je tijdlijn ziet , is het ook in te stellen dat je melding krijgt wanneer bepaalde mensen een Facebook bericht posten. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Ik dacht helemaal niet aan Frank, laat staan aan Catriel!

Alle game-uitnodigingen uitschakelen. Deze staat nu rechts van je geboortedatum. Links Telefoon.

Andere: