Hoe telefoonnummers overzetten van samsung naar iphone

/ 27.03.2021 / Suleika

Zo maak je dus automatisch een back-up van je gegevens! Zet iCloud reservekopie terug.

Ze helpen je graag met de overstap van je Android toestel naar iOS en zorgen dat je gegevens niet verloren gaan. Kies 'Back-up en synchronisatie'. Om dit te doen synchroniseer je eerst je foto's met jouw Gmail account. Blog Alle artikelen Doe er je voordeel mee Op de hoogte Hoe zit dat?

Verbind je nieuwe Samsung telefoon met je oude toestel via de bijgeleverde USB-connector en het kabeltje van je oude toestel. Ik heb een Samsung S9, alles van mijn iPhone is over gezet maar de mail wil niet lukken?

Super handig, vraagt u hulp. Selecteer 'Google'. Kies 'Back-up en synchronisatie'. In deze blog laten wij jou de verschillende mogelijkheden zien. Als u na de overdracht hulp nodig hebt Als Berichten na het overzetten van materiaal niet naar verwachting werkt, moet je het installatieproces van je nieuwe telefoon doorlopen.

Wanneer de laadbalk op het iOS-apparaat vol is, eigenlijk.

  • Gebruik de code Voer de code op het Android-apparaat in. Hulp van een specialist in de winkel.
  • Hoe stap ik over van Android naar iOS? Activeer de telefoon indien nodig.

Foto’s overzetten op je nieuwe iPhone

Onze specialisten staan in de winkels voor je klaar. Dan is het slim je iPhone…. Zo doe je dat. Super handig, eigenlijk. Je kunt nu kiezen welke gegevens je wilt overzetten naar je Samsung-telefoon. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Voor Let op: Voor dit voorbeeld is een Samsung toestel gebruikt. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring!

Zonder hinderlijke advertenties of via onveilige sites legaal en gratis streamen? Je hebt clarks veterschoenen dames sprong in het diepe genomen en bent van jouw oude Android toestel overgestapt naar een gloednieuwe iPhone. Download op beide toestellen de Smart Switch app, hoe telefoonnummers overzetten van samsung naar iphone.

Ben je benieuwd hoe je heel snel die oude iPhone kunt leegmaken? Zo doe je dat 16 mei Foto's overzetten van Android naar iOS. Om dit te doen maak je een back-up en volg je de onderstaande stappen:.

Hoe dit moet, leg ik uit in de volgende alinea. Log hiervoor in op hetzelfde Google-account. Ben je benieuwd hoe je heel snel die oude iPhone kunt leegmaken.

Ja Nee. Verwijder de nieuwe simkaart uit de iPhone en vervang deze door de simkaart van je oude telefoon. Je kunt een iPhone-back-up ook opslaan op je computer of laptop.

Contacten overzetten van Samsung naar iPhone met de Move to iOS app

Muziek, boeken en pdf-documenten moeten handmatig worden overgezet. Ga je akkoord met de algemene voorwaarden? Als u het apparaat niet wilt wissen, zet u de gegevens handmatig over. Hier scroll je naar beneden en tik je op 'Wachtwoorden en accounts'.

Als je je nieuwe iPhone inschakelt, volg je de volgende stappen om gegevens over te zetten van iPhone naar Samsung: Stop je simkaart in je nieuwe Samsung. Tik op 'Akkoord' om door te gaan en tik vervolgens op 'Volgende' in de rechterbovenhoek van het scherm 'Zoek uw code op'. Navigeer naar de instellingen op je Android telefoon en kies voor 'Accounts en back-up'!

Volg deze stappen om gegevens over te zetten: Via iCloud 1. Zodra je iCloud-kopie is gemaakt, volg je de volgende stappen om gegevens over te zetten van iPhone naar Samsung:. Ook dan kun je met Smart Switch je gegevens makkelijk overzetten op vriendin jos verstappen Samsung?

De eenvoudigste manier om al je foto's over te zetten is hoe telefoonnummers overzetten van samsung naar iphone de Google Foto's app.

Als op het Android-apparaat een waarschuwing verschijnt waarin wordt gemeld dat de internetverbinding zwak is, kunt u deze waarschuwing negeren. Maar het liefst wil je al jouw foto's, contacten en muziek van jouw oude toestel overzetten op je Apple iPhone. Nu tik je 'Account synchroniseren' aan.

Je kan er nog voor kiezen om de foto's vanuit de app op je iPhone te downloaden. Bij Android is er niet, zoals bij i. Tik op 'Wachtwoorden en accounts'.

Andere: