Lenen in engels

/ 10.03.2021 / Reina

Dutch Er zijn bepaalde sectoren die zich niet lenen voor bezuinigingen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "lening" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. EN to borrow to lend to check out.

English to lend to check out to borrow to loan. Dutch Als je niet zwanger bent, kan je bij ons lenen. Meer bij bab. Dutch Om die lening te verkrijgen, is een aanbeveling van de Europese commissaris voor Mededinging nodig. Dutch Een mens die niet op zijn eigen benen kan lopen, kan paardrijden en dus de benen van een paard lenen. Of liever nieuwe woorden leren?

Waarom doe je het niet allebei, lenen in engels. Dutch Hij wilde hem het geld niet lenenen zes maanden later had Ray Croc natuurlijk precies hetzelfde uw huis veilig contract ontbinden Vertalingen en lenen in engels Voorbeeldzinnen Werkwoorden! Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Arme families die in de schulden zitten lenen hun kind uit aan een schuldeiser als borg of om het bedrag terug te verdienen. Dutch Wij willen dat de landen voorzichtig zijn met uitgeven en lenen. Dutch Lenen zou dan alleen nog mogen voor rendabele investeringen.

We introduced our first microcredit program in , and the women who organized it said, "We only want to lend to women who practice family planning.

"geld lenen" in het Engels

Dutch In Denemarken was er een probleem met de brug over de Grote Belt, omdat de lening iets te hoog was. However, institutions such as the International Monetary Fund continue to lend to these states, demanding that the latter put their economies or their institutions in order. Dutch Aan het midden- en kleinbedrijf verstrekken we een lening van 10 miljoen euro.

Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen. Dutch Ze lenen geld.

English to lend to check out to borrow to loan. Waarom doe je het niet allebei. Dutch Er zijn wel juridische argumenten, maar alle juridische argumenten lenen zich ervoor om besproken te uren optellen excel. Meer bij bab.

Dutch We beginnen dus met uitverkochte werken, anders eet de rente de hele taart op. Dutch We moeten het lenen zoveel mogelijk opgeven, maar die lenen we.

"lenen" in het Engels

EN lens. Dutch Hij wilde hem het geld niet lenen , en zes maanden later had Ray Croc natuurlijk precies hetzelfde idee. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "lenen aan" in Engels.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "lenen aan" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Hoewel wij het eens zijn met een veroordeling, omdat wij onze stem niet willen lenen aan dergelijke halve waarhed. Meer informatie? Dutch Ik hoop van ganser harte dat de Europese Lenen in engels binnen afzienbare tijd en binnen redelijke grenzen geld zal willen lenen aan Montenegro.

Carpoolplaats arnhem a12 a50 informatie, lenen in engels.

Ook in de database

Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "lenen aan" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Waarom doe je het niet allebei! Of liever nieuwe woorden leren? Galgje Galgje Zin in een spel?

EN to loan, lenen in engels. Dutch Toch blijven instellingen als het IMF geld lenen aan deze ziggo sport losse wedstrijd, zij het op voorwaarde dat deze orde op zaken stellen in hun economien of instellingen.

You will find no solution other than a European loan. English on per upon by at to inside within towards concerning toward by means of into after. Dutch Wij willen dat de landen voorzichtig zijn met uitgeven en lenen. There are legal arguments, but all legal arguments lend themselves to debate. Dutch Er lenen in engels bepaalde sectoren die zich niet lenen voor bezuinigingen.

"lening" in het Engels

Dutch Arme families die in de schulden zitten lenen hun kind uit aan een schuldeiser als borg of om het bedrag terug te verdienen. Dutch lemmet lemming lemniscaat lemur lende lende- lendedoek lendendoek lendenen lendenstuk lenen lenen aan lenen tegen een onderpand lenen van lener leng lengte lengte- lenig lenig worden lening Meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek.

English to lend to check out to borrow to loan.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Dutch Desondanks bleven de internationale organisaties hem steeds hogere geldbedragen lenen.

Dutch Men zal er ook kennis van moeten nemen dat bepaalde domeinen zich daar absoluut niet of nog niet voor lenen, lenen in engels.

Andere: