Mac girl about town lipstick

/ 27.03.2021 / Linette

Zoals beloofd is de pigmentatie inderdaad erg goed! Home Over mij Contact Samenwerking.

Love, love, loveeee it! Net al bij een Satin of Matte lipstick. Wat schrijf jij leuk zeg! Haha, hou op hoor. Maar nu ik het hier op je blog zie, vind ik het echt wel mooi! De kleur? Staat je super!

Een echte knal kleur. Deze lipsticks voelen verzorgend aan op de lippen en glijden er makkelijk overheen. E-mail me mac girl about town lipstick er nieuwe reacties zijn. Ik vind dat de vorm van MAC lipsticks erg fijn voelt tijdens het aanbrengen. Rode wangen staan niet bij roze lipstick.

Kijk je mee? Kijk jij mee naar de review over mijn meest mooie MAC lipstick tot nu toe?

Productbeschrijving

Mijn eerste felle lipstick van MAC, welkom in de familie Beautiful! Ja, dat vind ik ook. U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Ze staan je beide echt heel mooi! Hierdoor slijt de kleur heel mooi weg en krijg je zeker geen opvallende lijn aan de binnenkant van je mond.

De houdbaarheid van Girl About Town is zeer goed, zeker voor een creamy lipstick. Ik ben er verliefd op. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinsten. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wat mij betreft is dit de ultieme diva lipstick, mac girl about town lipstick. En niks is fijner dan de lipsticks in het echt bewonderen natuurlijk.

Productspecificaties

Komt ze weer met haar MAC review. Ik ga deze lipstick nu zeker op mijn verlanglijstje zetten!! Doordat ze zo intens gepigmenteerd zijn zijn ze ook zeer zuinig in gebruik. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina.

MAC heeft lipsticks met verschillende finishes in hun assortiment. Ik kan nu alvast verklappen dat deze kleur echt ge-wel-dig is, mac girl about town lipstick. Velvet teddy vind ik mooi maar is ab-so-luut niet mijn kleur. Maar een Amplified Creme lipstick smeert meer uit als een crme. Velvet Teddy is zooooo mooi?

Ik heb hem ook en draag hem erg graag.

Gek trekje! Staat je prachtig! Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Girl about town heeft een amplified creme finish, wat inhoud dat de lipstick een volledige dekking heeft en in tegenstelling tot de matte lipstick een crmige textuur heeft.

Derkaoui van der meijden graf about town is er echt eentje die bij mij past. Prachtig kleurtje dat je heel mooi staat. Doordat het een creme lipstick is is de houdbaarheid niet zo goed als bij een matte liquid lipsticks. Ik vind deze roze kleur is ontzettend gaaf staan :, mac girl about town lipstick. Echt een heerlijke kleur. MAC heeft lipsticks met verschillende finishes in hun mac girl about town lipstick.

Ik ben dol op de lipsticks van MAC alleen heb ik met mezelf een kleine oké, grote afspraak gemaakt. Ik ga deze lipstick nu zeker op mijn verlanglijstje zetten!! Zo leuk om te horen! Dus kijk je snel mee naar de review?

Liefs Jorinda. Een tijdje geleden liet ik MAC Impassioned al eens aan jullie zien, een van mijn favoriete lipsticks tijdens het voorjaar. Je kunt hem goed combineren met een heftigere ooglook maar ook bij een simpele winged liner staat het erg mooi.

Andere: