Ns anonieme ov chipkaart verlopen

/ 14.03.2021 / Joram

Powered by inSided. Met een kaartje voor meer informatie ga ik naar huis, dan kan ik in ieder geval even bellen. In Den Haag schrijven ze misschien gewoon het bedrag wel over, vast betere service dan in de provincie.

En na 5 jaar dagelijks gebruik zal deze waarschijnlijk "versleten" zijn en worden schrijf acties onbetrouwbaar. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Hulde voor het NS-personeel! In ieder geval een tip voor anderen: een anonieme OV-chipkaart gewoon laten verlopen en dan binnen een jaar het saldo online terugvragen.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

Naar NS, ns anonieme ov chipkaart verlopen. Ik lees op het formulier nota bene dat ik ook nog administratie kosten moet betalen. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Welkom Nog geen account? En er is heel veel kritiek van privacybewakers dat je dan dus alsnog die hoe lang blijven waterpokken opgeeft.

In uw geval had u ook het reissaldo gewoon op kunnen maken!

Meld je aan

Wachtwoord vergeten? Dat ik vervolgens de post moet aantekenen omdat er een hoog bedrag op de chipkaart staat stuit mij tegen de borst. Het gaat er inderdaad om 1 dat de kaart schrijf acties chip is denk ik nieteens de belangrijkste oordzaak een beperkte levensduur heeft, natuurlijk zijn de meeste kaarten langer bruikbaar, echter om problemen te voorkomen wordt er een kortere levensduur afgegeven.

Maar wat nu? Dan was uw privacy niet in het geding gekomen. Forum home page. Ik vind de service ondermaats dat ik niet simpel weg mijn geld overgemaakt of contant aan het loket terug krijg.

  • Verstuur Terug naar overzicht. Graag reactie!
  • Overigens hebben die kaarten een levenstermijn van rond de 5 jaar-omdat ze in stapels in automaten zitten en niemand dus weet wanneer ze precies verkocht worden, kan je geluk hebben en pech-van 4j9m tot 5j4m. Gebruikersnaam of e-mail.

Meld je aan Heb je al een account. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Elke in- en uitcheck is een schrijfactie voor de chip, ns anonieme ov chipkaart verlopen. Groet, Leta Over punt 3: Het ligt wellicht aan de chip die niet zo vaak overschreven kan worden qua informatie en dergelijke. Naar NS. Share Tweet Delen Delen.

Persoonlijke OV-chipkaart

Als het niet kan worden overgeschreven betaal mij contant en neem de chipkaart in. Wachtwoord vergeten? Wij hebben twee anonieme OV-chipkaarten in huis voor het geval we eens gasten hebben die met het OV willen reizen.

Das interessant. Heb je al een account. Inderdaad wel beter, kan je geluk hebben en pech-van 4j9m tot 5j4m. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Hoofdnavigatie

Powered by inSided. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Gefrustreerd breekt nu mijn klomp. Een service het geld direct aan het loket te kunnen krijgen, kan heel snel een service zijn aan mensen die wat andere opvattingen over de eigendomsverhoudingen hebben dan u. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

  • Ik heb het laten rusten zodat bij mij de frustratie wat is gezakt.
  • We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.
  • Vraagje, moet men dan wel een account hebben of is het algemeen online?
  • Al kan dat soms pas na jaar zijn.

Vaak wordt met 'tot' daadwerkelijk 'tot en met' bedoeld. Share Tweet Delen Delen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren ns anonieme ov chipkaart verlopen er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Dat ik al jaren een basis saldo op de kaart moet hebben staan dat mij geld kost, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Onthoud mijn gegevens. Bestand scannen voor virussen Sorry, ach daar ga ik niet over zeuren. Ik vind de service ondermaats dat ik niet simpel weg mijn geld overgemaakt of contant aan het loket terug krijg.

Anonieme OV-chipkaart

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Ik krijg wel eens vragen over verlopen OV kaarten. Dat ik mijn anonimiteit en zelfs meer prijs moet geven omdat ik anders mijn geld niet terug krijg is zacht gezegd vreemd.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Al kan dat soms pas na jaar zijn. Verstuur Terug naar overzicht.

Andere: