Patience spelen met kaarten

/ 31.03.2021 / Linsy

Stock We hebben nog een stock kaarten in het spel over, dit wordt de stock genoemd. Pretpark Patience Ga de uitdaging aan en probeer alle levels in dit patience pretpark uit te spelen!

Klaverjassen Na hartenjagen kan je nu ook bij ons online klaverjassen tegen de computer! Je mag een kaart naar een andere stapel verplaatsen naar een stapel met een kaart van de tegenovergestelde kleur die in waarde één meer heeft. Patience spelen in klassieke vorm. Het hoeft geen Kerstmis te zijn om een spel met een Kerst design te spelen. Home   I   Speeltijd   I   Contact. Klik kaarten van hogere of lagere waarde. Spelregels van het kaartspel patience Het kaartspel patience kan je op je eentje spelen.

Gratis Patience Gratis Patience in middeleeuws thema. Kaartspel patience spelregels Het kaartspel patience is eenvoudig om te spelen? Stock We hebben nog een stock kaarten in het spel over, dit wordt de stock genoemd, patience spelen met kaarten. Het is bijna Pasen dus het is tijd om weer eieren te gaan zoeken. Klik kaarten van hogere of lagere waarde.

Kaartspellen spelen op Patiencegame. De bovenste kaart van iedere stapel wordt omgedraaid. Stapels kaarten Om bij de omgedraaide kaarten in de stapels te komen, moet je de bovenste kaart trachten te verplaatsen.
  • Spider Solitaire Spider Solitaire games , patience spel , solitaire spelletje. Glow solitaire is een geweldig kaartspel waar je alle kaarten moet zien te verwijderen.
  • Patience spelen in klassieke vorm.

Kaartspellen spelen op Patiencegame.nl

Er is echter een regel: de kaarten mogen alleen onder een kaart komen te liggen die 1 punt hoger van waarde is, en niet dezelfde kleur heeft. Rijen kaarten Om bij de gesloten kaarten in de rijen te komen, moet de bovenste kaart kunnen verplaatsen.

In Christmas Solitaire moet je alle kaarten richting de stapels zien te krijgen en ze categoriseren van aas naar koning. Kies dan nu voor Freecell want dit kaartspel kan nu in fullscreen worden gespeeld. De bovenste kaart van iedere stapel wordt omgedraaid. De computer legt de kaarten als volgt voor je klaar: De 52 kaarten dus geen jokers worden geschud.

Veel plezier met Glow Solitaire.

Kaarten, een spel waar je zomaar uren mee bezig kan zijn. Patience Spelen Patience spelen in klassieke vorm. Patience spelen met kaarten zoveel mogelijk aflopende series kaarten van dezelfde soort in Spider Solitaire goud. Iedere azenstapel moet n kleur worden, dus een stapel hart. Klondike Klondike klondike.

VERWANTE CATEGORIEËN

Patience game Gratis kaart spelletjes speel je hier! Onbeperkt gratis patience spelen! In Patience online is het doel om op de 4 plekken alle kaarten kwijt te spelen in de juiste volgorde! Patience Spel - Speel online patience spellen op PatienceSpel.

Verplaats je de kaart onder een andere pall mall red belgie in dit gratis kaartspel. Speel nu Freecell, een leuk kaartspel patience spelen met kaarten je het hele veld weg moet spelen. Speel nog meer gratis patience online en Patience spelletjes hier op Patience Spel. Voorbeelden: een rode boer mag je plaatsen onder een zwarte vrouw.

Kaartspellen spelen.

Patience Spel

We hebben nog een stapel 'draaikaarten' liggen. Kaartspellen spelen! Interessante links Vijf wiel scootmobiel Scootmobiel De scootmobiel specialist Medisch platform Flexyfoot jeudeboule Scootmobiel te koop Scootmobiel opvoeren Scootmobiel inkoop Scootmobielfiets 50 plus beurs Scootmobiel België. Glow Solitaire Glow Solitaire Patience , solitaire.

Probeer Patience mobiel!

Het is erg ontspannend om eens in de zoveel tijd een spelletje solitaire te spelen. Het is bijna Pasen dus het is tijd om weer eieren patience spelen met kaarten gaan zoeken. Speel het kaartspel patience Nu je de spelregels van het kaartspel patience volledig hebt doorgenomen is het tijd om zelf het kaartspel te spelen. Gratis Patience Gratis Patience in middeleeuws thema.

Spider Solitaire 3 Spider Solitaire 3 spider solitaire. We hebben nog een stapel 'draaikaarten' liggen. Om bij de gesloten kaarten in de rijen te komen, moet de bovenste kaart kunnen verplaatsen, patience spelen met kaarten.

Maak een account aan en

Spider Solitaire 3 Spider Solitaire 3 spider solitaire. Christmas Solitaire Christmas Solitaire Christmas.

Je mag een kaart naar een andere rij verplaatsen wanner de bovenste kaart een tegenovergestelde kleur heeft zwart en wit en deze in waarde een minder is.

Probeer van elke soort twee stapels te spelen. Een zwarte 9 kan niet aan een zwarte 10 worden gelegd, en een zwarte 5 mag niet onder een zwarte of rode 7 worden gelegd. Simpelweg door de kaarten te verplaatsen.

Andere: