Wietolie maken alcohol terugwinnen

/ 10.06.2021 / Amke

Eigen bijdrage verhogen treft patiënten, de zwakkeren in onze maatschappij. Deze wietolie bevat hoge concentraties THC, hoewel deze veelal lager uit zullen vallen vergeleken met commerciële wiet.

Dat kan o. Na ongeveer 1 uur is de meeste alcohol uit het babyflesje verdampt. THC Olie Wiet, knipafval Popcornbuts laten drogen Minimaal twee drie maanden laten rijpen in weckflessen en af en toe even openen. Voor het gemak kun je het ook op een theelepeltje druppelen en vervolgens innemen.

Eric 0 3 op 5 april Boomer bedankt voor het meedenken want zo komen we ergens en ga nog even nadenken over hetgeen je schreef.

Zodra mijn buitenwiet droog is start ik mijn binnentuin weer op. En volgens mij moet je zowel thc als cbd in de olie verwerken om een maximaal effect te krijgen. Hoeveel gram wiet op een liter - vraag is lastig te zeggen. Stel je voor dat de farmaceutische industrie omzet zou mislopen, wietolie maken alcohol terugwinnen.

Lummel 0 op 9 januari Bovendien is wietolie maken met alcohol iets gevaarlijker, wegens het brandgevaar.

Voor pijnbestrijding gaf men aan de laatste de voorkeur. Je krijgt dan een destilleer opstelling zoals deze met dank aan het stookforum. Zo gebruik je de cannolator:.

Informatie over veilig alcoholgebruik

Arak 0 op 29 december Maak er wat leuks van hier op het forum. Er zijn ook manieren om wietolie te maken zonder alcohol. Het maken van wietolie is een vrij eenvoudig proces. Maar nu Plaats de tas met de tweede pot en een deel van de slang wat lager dan de destillatiekolf-pot en begin met indampen.

Boomer 0 0 op 8 januari

  • Ik maak de olie met 1 op 4 verdunning minimaal 2,5gr per flesje — De mensen die ik heb gesproken hadden ook de 1 op 5 verdunning met effect — maar het kan beter of minder werken per persoon.
  • Logisch want ik denk dat een vlam van een joint nog wel een stukje heter is en dat werkt ook.

Boomer 0 0 op 22 december Als alle alcohol verdampt is houdt wietolie maken alcohol terugwinnen het water over en dat verdampt moeilijker en vooral bij een hogere temperatuur. ChrisV 0 op 9 januari Ik denk dat ie in de ketel blijft…als je gaat destilleren,damp je als het ware in ….

Hoe werkt dat.

Meer in de categorie "Wietolie"

Dat plantje werkt altijd, wel verwarmen niet verwarmen het komt altijd goed. Ik heb wel eens een pan laten aanbranden en de wietolie werkte nog steeds. Domme wietvragen bestaan niet, maar deze… 28 januari - Vragen staat vrij maar bij sómmige wietvragen zijn waarschijnlijk niet heel veel hersencellen betrokken geweest, lees maar mee!

Er bestaan verschillende suikers bijvoorbeeld 5 waardige en 6 waardige wietolie maken alcohol terugwinnen Er zit teveel troep in die je met deze Smartstill met regelaar niet goed kan instellen en er uit kan halen.

Van Fastback Nee hoor heb wel eens een pan op graden temperatuur in portugal coimbra paar uur in de oven laten staan. Ik ben heel druk geweest de laatste maanden, kijk ik toevallig weer eens even op het forum ben ik gelijk vermeld. Deze olie zal daar er bij extractie geen bladresten aanwezig waren veel neutraler van smaak zijn dan olie waar bladrest tot de grondstoffen behoorde.

Forum Hashtags

Daar slaat het door de lage temperatuur neer aan de binnenkant van de koeler, zodat het als vloeibare alcohol opgevangen kan worden in de opvangkolf.

Dat het erger is dan jij al dacht bevestigd deze url. Forum Lid. Van The ketelbouwer Ja en nee, ik heb wel eens per ongeluk olie een half uur op graden gehad.

Wiet, maar op zich wel bruikbaar. Weetje wat jij moet doen, knipafval Popcornbuts laten drogen Minimaal twee drie maanden laten rijpen in weckflessen en af en toe even openen, echt teveel om zo ff uit te leggen. OF wat meer naar onze hobby getrokken Alleen de minuten op de kop af. Geliked door Antwoord, wietolie maken alcohol terugwinnen. JohnDoe 0 op 27 juli De tweede stook is het beste product van de distillatie en de derde stook zou wat minder van smaak zijn.

Recommended Posts

Als destillatiekolf gebruik je een glazen pot met deksel. JohnDoe 0 op 27 juli Eenvoudig recept voor wietsuiker 09 juni - Maak van al je eten en drinken een zoet smakende 'edible' met dit supersimpele recept voor een kilo wietsuiker met THC.

Domme wietvragen bestaan niet, maar deze… 28 januari - Vragen staat vrij maar bij smmige wietvragen zijn waarschijnlijk niet heel veel hersencellen betrokken geweest, hoe doe je dat. Je krijgt dus niet alles terug wat er in gegaan is. Stoppen met roken als blower.

Andere: