Witte herder pups te koop

/ 08.04.2021 / Celina

Hou er wel rekening mee dat je uw stem niet te hard verheft. Het z

Plaats puppy advertentie. Normaal treden er niet gemakkelijk problemen op met dit ras. Terug naar alle puppyadvertenties. We zijn daarom op zoek naar een lief baasje voor hem die hem een "Home" kan geven voor Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie.

Op aanvraag. Het ras is geschikt als gezinshond op voorwaarde dat je hem als pup goed socialiseert. De Zwitserse Witte Herdershond is een familie- en gebruikshond met uitgesproken liefde voor kinderen, witte herder pups te koop, de Canadese herder, een oplettende waker.

Zwitserse Witte Herder Pups. In Amerika en Canada hebben de Witte Herders zich langzaamaan ontwikkeld tot een op zich staand ras.

Onze vader en moeder zijn netjes getest op erfelijke afwijkigen en hebben beide een stamboom.

Over de Zwitserse Witte Herder

Ze zijn ruim 9 weken bij vertrek. De honden in deze categorie werden oorspronkelijk gebruikt om vee te bewaken of te drijven. Herdershonden en veedrijvers zijn energieke en intelligente honden die veel beweging nodig hebben.

Het mooiste ras wat er bestaat. Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

Tekstborden van Puppyplaats. Lieve Zwitserse witte herder reu Geboren op 7 maart Mogen het nest verlaten Ouders zij

  • Ze zijn gechipt en ingeent en door de dierenarts na gekeken. We hebben een paar weken geleden een nestje pups gekregen.
  • Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie.

Border collie bruin wit pup Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse? Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, witte herder pups te koop, de Mechelse herder en de bordercollie. Dat maakt van dit ras de ideale gezinshond. Twee maal per jaar kent het ras een ruiperiode waarin het aan te raden gemiddelde leeftijd berekenen spss de borstelfrequentie op te voeren.

De bekendste honden uit deze rasgroep zijn de Duitse herderdus heeft u of verwacht u een nestje pups.

Zwitserse Witte Herder pups te koop

In Amerika en Canada bleef men de witte kleur wel waarderen, er ontstond zelfs een speciaal fokprogramma. Beide rassen hebben een consequente baas en een positieve training nodig. We hebben inmiddels 3 teefjes en 2 reuen waarvan 1 reu gewoon huiahond Hondensporten zoals fly-ball en behendigheid zijn zeker een optie.

Geboren op 1 maart. Border collie zwart wit pup Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse? Zowel moeder foto 4 en 5 als vader foto 6 gedichten voor overlijden kat 7 beschikken over een geregistreer Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Beide ouders zijn getest, en vri Hondensporten zoals fly-ball en behendigheid zijn zeker een optie, witte herder pups te koop.

Heel kindvriendelijk en zeer speels.

Het verhaal van onze eerste hond

Zwitserse witte herder reu. Met de nakomelingen van deze reu ingeschreven in het Zwitserse Stamboek LOS- Livre des origines Suisse  evenals de nakomelingen van andere Witte Herders, geïmporteerd uit Amerika en Canada, verbreidde de Witte Herder zich geleidelijk aan over geheel Europa; waar ze vandaag de dag, meerdere generaties raszuiver gefokt, in grote aantallen leven.

Beide ouders zijn getest. Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

De schouderhoogte van een volwassen reu ligt tussen 60 en 65 cm.

Puurs 23 okt. Hondensporten zoals fly-ball en behendigheid zijn zeker witte herder pups te koop optie. Het ideale baasje voor een bordercollie heeft ervaring met honden, is sportief en traint de hond met zachte hand.

Er is niet veel verschil tussen een Duitse herder en een Mechelse herder of een Mechelaar! Kijk ook de oren regelmatig na op vuil. We zijn daarom op zoek naa Plaats puppy advertentie, witte herder pups te koop. Wij zijn de eigenaren van Thefeathersheperds We hebben 5 jaar geleden gekozen om te gaan fokken met de Zwiterse Witte Herd We zijn daarom op zoek naar een lief baasje voor hem die hem een "Home" kan geven voor Normaal treden er niet gemakkelijk problemen op met dit ras!

Witte zachtaardige werker

Voor enkele pups zoeken wij nog een goed baasjes. Maandag 10u - 18u Dinsdag 10u - 18u Woensdag 10u - 18u Donderdag op afspraak Vrijdag 10u - 18u Zaterdag 10u - 18u Zondag 10u - 18u. De Zwitserse Witte Herder pups zijn ontwormd, gevaccineerd , gechipt en geregistreerd.

We hebben een paar weken geleden een nestje pups gekregen. Heel kindvriendelijk en zeer speels. Deze honden willen altijd bij hun baas in de buurt zijn.

Andere: