Bij dn open haard zutphen

/ 13.03.2021 / Tieme

Belangrijk: verander deze code niet. Eten eenvoudig maar wel ruime porties. Hotels in de buurt ยป.

Heerlijk gegeten, erg leuke sfeer en aardig personeel. Gemiddeld 6. De lunch - en dinerkaart wisselen meerdere keren per jaar en bieden telkens weer smakelijke gerechten. Beoordeeld op 7 november 1iets prijzig, maar heel erg goed! Wij komen niet uit Zutphen dus hadden op de gok voor dit restaurantje gekozen! We hadden de grote mosterdsoep vooraf, maar het leek de kleine portie wel.

Geef dan een uitgebreide beoordling!

Deze vrouw kan beter ander werk gaan zoeken, dit kan ze niet aan. Openingstijden Dag? Home Hanzetip Restaurants in Zutphen. E-mail ontvanger! Waar: Zaadmarkt Zoals gewoonlijk, fijne sfeer en niet te vergeten erg vriendelijke dediening.

Hoekman op 13 november De ambiance is wel knus en de bediening vriendelijk. Heerlijk gegeten, verrassende menu kaart met gerechten die de niet standaard ziet.

Meer informatie

Betaalmogenlijkheden - Gem. Wat vond u positief aan Bij D'n Open Haard? De luxe koffie na was een teleurstelling. Ook met kerst. Heerlijke gerechten en een adequate bediening. Al jaren een begrip in Gelderland en omstreken.

Lekker buiten kunnen eten, ondanks de plensregen af en toe.

  • Meer verhalen.
  • Het ging allemaal wat snel maar hebben zelf aangegeven om het even wat rustiger te doen. Maar die komen ook vast vol.

Veel maar lekker, langzaam en lang gegaard. Alle dames leken een bezemsteel ingeslikt bij dn open haard zutphen hebben. Voor de eigenaar minder dat wij de enige gasten waren op dat moment. Voor wat je krijgt is de prijs in orde!

Voor de rokers; en. Want in Zutphen kun je heerlijk uit eten op allerlei bijzondere plekken? Had als hoofdgerecht black tiger garnalen? Lekker met onze hond buiten gezeten onder de warmte lamp en kaarsjes op tafel op een prachtige locatie zitten smikkelen.

Voor cultuurliefhebbers, gezondheidsgoeroes en lekkerbekken. Wat een super verrassende ervaring was dit. Er komt zelfs nieuwe aanwas bij. Zoals gewoonlijk, lekker eten, fijne sfeer en niet te vergeten erg vriendelijke dediening.

Hoe gaat het in zijn werk: Kies een formaat banner dat u wil plaatsen op uw eigen website. Prima restaurant voor een gezellige en smakelijke belevenis. Mijn vrouw en ik hadden allebei de cocktail en de soep. Plaats recensie. Geselecteerde filters!

Hoe was jouw ervaring?

Erg goed gegeten en prima verzorgd. Sluit Je naam. Het was heel gezellig. Maar het was superleuk en lekker.

  • Bijgerechten vielen bij ons minder in de smaak.
  • Jurgen Janssen.
  • Rundstoofvlees was droog en taai.
  • Wat een super verrassende ervaring was dit.

Puzzels op de tafel zorgen voor vermaak tussen de gangen door. Eten was goed en goed verzorgd. Wij hebben met vier personen lekker gegeten bij een heerlijk brandende open haard, de bediening netjes en vlot, bij dn open haard zutphen. Paul Danils. Alleen de helft van onze groep was vegetarir en toen er zo maar een amuse van vlees onder hun neus werd geschoven was dat toch niet een heel fijne ervaring. Open Haard aan zodat we een heel geslaagde avond hebben gehad.

Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0.

Beoordelingen

Het toetje was een keuze uit Grand Desert, maar dat was ons te veel. De open haard krijgt van ons een welverdiende Er werd rekening gehouden met de allerlie van mijn vrouw.

Een echt aanrader? De Honingpot. A scheper.

Andere: