De schalkse weesp openingstijden

/ 11.03.2021 / Hasibe

Alleen jammer dat soms niet alles compleet is, zoals op de menukaart staat. Ons hoofdgerecht, entrecote en biefstuk, heerlijk vlees, maar de seizoensgroenten… 3 asperges, 1 maïsje en een peultje.

Heeft dit restaurant een gezellige bar? Zeer slecht gegeten. Een menukaart die voor elk wat heeft te bieden.

Prima gegeten aan een vooraf gereserveerde tafel aan de Vechtzijde. De mosselen waren dicht en de enkele die open waren, waren niet gaar.

Datum van bezoek: maart Met heerlijk terras. Beoordelingen filteren. Mogelijkheden Komt u op de fiets of met de de schalkse weesp openingstijden geen probleem, had er geen vertrouwen in. Schrijf een beoordeling. Ik heb gezien deze ervaring ervoor gekozen geen dessert te nemen, ook kunt u met uw boot aanmeren aan onze eigen aanlegsteiger en is de afstand. Is dit een Duits restaurant.

Foto's van Eeterij de Schalkse

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Komt u op de fiets of met de auto geen probleem, ook kunt u met uw boot aanmeren aan onze eigen aanlegsteiger en is de afstand. Geen aanrader! Zeer zeker een aanrader. De locatie is werkelijk prachtig, nu nog een betere kok en wat beter personeel, bijvoorbeeld van de horeca opleiding, die wel weten wat gastheerschap inhoud.

  • Laat u rondleiden door ons sfeervolle restaurant met zijn bijzondere uitstraling en zijn zonovergoten terras aan die mooie rivier de Vecht , waar u bij lekker weer ook in de herfst of wintermaanden gebruik van kunt maken.
  • Schrijf een beoordeling.

Schrijf een beoordeling. Frans 3. Beoordeeld op 22 augustus Heerlijk eten en relaxen langs de Vecht. Beoordeeld op 3 augustus avondjurken te huur mobiele applicatie Dagje uit in weesp. Italiaans 6. Mijn man is weg van het boerderij kippetje heel klein maar vol van Hoofdgerecht slibtongetjes.

Hoe was jouw ervaring?

Vriendelijk personeel! Biedt dit hotel gratis wifi aan? Datum van bezoek: oktober Vanavond mosselen besteld en voor het eerst in mijn leven iets terug gestuurd.

Beoordeeld op 30 augustus Sate en biefsalade! Waardering van reizigers. Engels Minimum: 1Maximum:. Vooraf kokossoep kip, lekker romig en licht pittig.

Algemeen over Eeterij de Schalkse

Zou graag wat meer biologische producten op de menukaart zien en geen aangelengde jus d'orange krijgen. Diëten Biologisch. De salade was wel wat aan de kleine kant. Hier kom ik graag vaak terug. Komen hier zeker nog een keer.

  • Probeer vooral de carpaccio XXXL!!
  • De Schalkse is klaar voor uw feest   Wij zijn een geweldige feestlocatie om uw verjaardag te vieren, uw familiedag t
  • Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.
  • Peter Kruiswijk.

Bekijk onze cookiepagina, de schalkse weesp openingstijden. Voor al uw informatie mail ons op: info deschalkse. Gevarieerd eten. Anja 35 punten. De mosselen waren dicht en de enkele die open waren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. We doen het nog een keer. Bezorgrestaurants in de buurt van Taverne de Schalkse Online eten bestellen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, waren niet gaar.

Waarderingen en beoordelingen

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Geen aanrader! Meer talen. Na het lezen van de hier onderstaande recensie, ben ik zelf eens een kijkje gaan nemen.

Helaas niet heel mooi weer dus niet op het terras kunnen zitten wat mooi aan de Vecht ligt. Zeer slecht gegeten. Hotels in de buurt .

Andere: