Flash player updaten windows 10

/ 20.03.2021 / Susanne

México - Español. Was deze informatie nuttig? Ireland - English.

Flash Player Help Zoeken. De eigen mogelijkheden van elk apparaat zijn volledig zichtbaar wanneer de software op de achtergrond wordt uitgevoerd, waardoor kijkervaringen naar nieuwe hoogten worden getild.

Het confronteert gebruikers dan ook zelden met fouten die niet in relatief korte tijd worden opgelost. Sverige - Svenska. Bij Softonic scannen we alle bestanden die op ons platform worden gehost om mogelijke schade voor uw apparaat te beoordelen en te voorkomen.

Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst.

Download flash player updaten windows 10 meest recente versie van Flash Player Als u niet over de meest recente versie beschikt, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. Malaysia - English. Als u suggesties of opmerkingen hebt kunt u Contact met ons opnemen. Kathleen Vande Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, kunt u deze hier downloaden: Adobe Flash Player downloaden?

Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

  • Was deze informatie nuttig? Adobe Flash Player
  • Belangrijk Alle beveiligings-en niet-beveiligingsupdates voor Windows Server R2, Windows 8,1 en Windows RT 8,1 vereisen de installatie van update En dat is sinds met de nieuwe versie

Krachtige software brengt beweging in het web

Danmark - Dansk. New Zealand - English. Tunisie - Français. Beauty Box. De software is compatibel met de meeste platforms en apparaten en biedt gebruikers met oudere technologie zelfs de kans om content te bekijken. DaVinci Resolve. Philippines - English.

Singapore - English. Snelle, gratis download Altijd beschikbaar Virusvrij bevonden Gratis download voor Windows Beveiligingsstatus. Italia - Italiano! Dit is waarom we je aanraden om meldingen, die er als volgt uit zien. Bert warm water kruik action. Deze tussentijdse beveiligingsupdate plakt twee lekken dicht waarvan n al actief uitgebuit wordt.

Adobe Flash Playerflash player updaten windows 10.

Hoe “Flash Player Update!” verwijderen?

Advanced Flash Player. Als u suggesties of opmerkingen hebt kunt u Contact met ons opnemen. Flash Player Handboek. Informatie over bestands-hash.

Algrie - Franais. Schweiz - Deutsch. Bestandsgegevens voor Windows 10 versie en Windows Server versie. Website producent:. Contact opnemen met de klantendienst van Adobe.

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Als u suggesties of opmerkingen hebt kunt u Contact met ons opnemen. Om u een malwarevrije catalogus van programma's en apps te blijven beloven, heeft ons team op elke cataloguspagina een software rapportage functie geïntegreerd die uw feedback naar ons terugstuurt. Als je een valse melding ziet die melding maakt dat je je Flash Player moet bijwerken, moet je deze negeren.

  • In deze maandelijkse reguliere update voor januari worden eens een keer geen lekken dichtgeplakt.
  • Als u een taalpakket installeert nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u deze update opnieuw installeren.
  • Bestandsgegevens voor Windows 10 versie en Windows Server versie
  • Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Voor alle ondersteunde op ARM gebaseerde versies. Adobe PageMaker Pro 7 3. De meest recente versie van Flash Player is helaas niet genstalleerd op uw computer.

Srbija - Srpski. Lekken worden wederom niet dichtgeplakt deze maand. De informatie in flash player updaten windows 10 artikel is van toepassing op de producten die worden vermeld in de sectie "Van toepassing op" van dit artikel.

Software Beoordeling

VLC for Windows Flash Player. Adobe Flash Player Selecteer een artikel: Selecteer een artikel:.

Singapore - English. Flash Movie Player. Deze invoer werd gepost op om en is geklasseerd onder AdwareVirussen.

Andere: