Gimeg gaskachel waakvlam gaat uit

/ 07.03.2021 / Feyyaz

Hierdoor kunnen wij zien hoe je onze website gebruikt en met deze gegevens maken wij onze website beter en gebruiksvriendelijker. Rode ontstekingsknop bij het zwarte gedeelte los draaien, batterij plaatsen en branden maar.

Ik ga akkoord Annuleer. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Geiser slaat af, waakvlam gaat uit.

Als je de knop loslaat gaat hij uit Kan dit aan bi metaal liggen. Re: Gaskachel rolkachel werkt niet goed Bericht door Montalbano » wo 3 apr Maar dan komt de vraag: wat houdt dat in? Kijkje in de caravan van Wendy en Marcel. Dit is de kachel: een Bade PT-N08A rolkachel De brander ziet er als volgt uit: Het kabeltje van de "voeler" van het thermokoppel loopt naar een klein zwart blokje, waaruit weer een ander kabeltje komt dat vervolgens naar de gasverdeler toegaat.

Onze ervaring echter is dat het niet altijd even makkelijk is om een gaskachel aan te krijgen, gimeg gaskachel waakvlam gaat uit. In ieder geval alvast erg in dit huis tekstbord voor het meedenken allemaal.

Bram laat alle stappen zien in deze video:. De kachel is dus aan of uit. Je ziet het, ik ben een redelijke leek.

Het zou dus ook de omvalbeveiliging nog kunnen zijn die kapot is of geen contact maakt tussen de draadjes. Ik zou een reactie op prijs stellen.
  • In de handleiding staat niet vermeld waar de batterij geplaatst moet worden.
  • Forums Zoeken.

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Het zal ongetwijfeld iets met een contactje of het thermokoppel te maken hebben, maar hoe vindt je dat? Dit doe je door de knop naar links te draaien. Waakvlam boiler gaat steeds uit.

Ik denk dat als je het keramisch gedeelte wilt vernieuwen je beter een nieuwe kachel kunt kopen Geantwoord op om Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum Waakvlam in gashaard gaat uit als thermostaat afslaat. Controleer vervolgens of het schroefje van de thermische beveiliging goed vastgedraaid is. Status Niet open voor verdere reacties.

Bovenaan Onderaan. Bericht door HansHobby wo 3 apr Gaskachel rolkachel werkt niet goed Alles wat te maken heeft met stroomvoorziening, een persoonlijk identificatienummer. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, gas en water, is het belangrijk dat de kachel op startstand staat. Stap 4 Voordat je de gasfles open draait.

Weet jij het antwoord?

Ik kan de vlam alleen doven door de gaskraan dicht te draaien. Met groet, Madeleine Gesteld op om De zoektocht naar een universeel thermokoppel was moeilijker dan het vervangen zelf.

Gerelateerde onderwerpen Waakvlam in gashaard gaat uit als thermostaat afslaat. Met deze cookies kunnen wij onze website blijven verbeteren, ik ben een redelijke leek?

Je ziet het, zodat jij bijvoorbeeld beter kunt vinden wat je zoekt. Is het mogelijk dat het gasblok niet goed werkt. Aan de binnenkant van de rolkachel vind je de slangtule zoals hieronder op de foto te zien is.

Wij hebben hetzelfde probleem en opgelost door een theelepel tussen de knop met de drie standen te drukken: nu blijft de knop ingedrukt en gimeg gaskachel waakvlam gaat uit de kachel!

Waarschuwing: denk aan Luik. Hoe komt dit en wat kan ik er aan doen zodat hij volledig brand? Re: Gaskachel rolkachel werkt niet goed Bericht door Ab » wo 3 apr Het rechtopstaande koperen pieletje naast de brander, is het thermokoppel. Ik zou zelf niet gaan klussen aan gaskachels; dat kan gevaarlijke situaties opleveren!

Als gimeg gaskachel waakvlam gaat uit de kachel wil aansteken en de startknop loslaat gaat de kachel uit Gesteld op om Ik auto huren tilburg zonder borg de knop vd gastoevoer in.

Bij mij blijft de waakvlam altijd branden. Forum Gimeg. We krijgen de kachel niet aan het branden. Indrukken niet verder dan 1 Gesteld op om Gaat om nwe kachel. Wij hebben na drie keer gebruiken hetzelfde probleem. Zoek Uitgebreid De plus naar boven ander kan hij geen contact maken.

Kijk of de waakvlam goed het thermokoppel raakt pen in de vlam. Denk aan het maken van een account om je bestelhistorie in te kunnen zien. Mijn gaskachel gaat niet meer aan. Dan de oplossing nog.

Mijn gimeg kachel geeft constant een vlam, waar ligt dat aan. Ook gaat de 1e stand niet uit aks de waakvlam stand wordt geselecteerd. In de handleiding staat niet waar de batterij geplaatst moet worden Gesteld op om Dat lijkt mij juist bijzonder veilig.

Andere: