Samsung account gegevens vergeten

/ 22.03.2021 / Reineke

Back-up en herstel van Android-gegevens. Hier kunt u mobiele apps zoeken en downloaden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over compatibiliteits- en beveiligingsproblemen.

Start de Samsung Galaxy opnieuw op. Hoe dan ook, alle Samsung-services zijn alleen toegankelijk met een Samsung-account. Terwijl Apple zijn Apple-account maakt, heeft Samsung ook zijn Samsung-account. Gebruikersportaal Verras me! We hebben een aantal tips voor je verzameld die ervoor zorgen dat je nog steeds kunt inloggen op je Google-account of Gmail als je je wachtwoord bent vergeten, je telefoon bent kwijtgeraakt of als je denkt dat er iemand op je account heeft ingelogd.

Scherm opnemer Scherm opnemer. Geposted door Bill Farrell December 18,

Doe dit onmiddellijk nadat je op Herstart tikt, samsung account gegevens vergeten laat ze niet los totdat je bij het 'Herstel'-scherm komt dat lijkt op een wit Android-logo op een lichtblauw scherm. Ga naar "Instellingen" en kies nogmaals "Samsung-accounts".

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Gebruikersnaam of e-mail. Deel 3?

Dat is handig; het verhoogt echter ook de kans dat u uw account vergeet. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Stap 3 Voer het e-mailadres in en kies een wachtwoord.

Uw wachtwoord resetten

Ik accepteer de gebruikersvoorwaarden. Op sommige oudere Samsung Galaxy-items die met Gmail zijn verbonden kun je het wachtwoord opnieuw instellen nadat je vijf keer je pincode onjuist hebt ingevoerd door op de Vergeten - optie onder aan het scherm te tikken, je Gmail-e-mailadres en wachtwoord in te voeren en te tikken Aanmelden. Español: recuperar una contraseña olvidada en un Samsung Galaxy.

Français: retrouver un mot de passe oublié sur son Samsung Galaxy. Wat is een Samsung-account? Maak een Samsung-account vanuit de browser op de smartphone. Samsung-account verwijderen en gegevens ophalen met Samsung-account Deel 1.

  • Thanks voor de uitleg Lea! Als je niet wilt dat je contacten en andere gegevens worden gewist, kun je dit bericht beter bezoeken: Samsung neemt contact op met herstel.
  • Slideshow Maker. Hoe een back-up maken en gegevens ophalen met een Samsung-account Uit de bovenstaande beschrijving moet je hebben geweten dat een Samsung-account erg handig is om je Samsung-telefoon te beheren.

In vergelijking met Samsung-account-ID kunnen mensen hun accountwachtwoord gemakkelijker vergeten? Je telefoonnummer kan ook gebruikt worden voor blokkering van inlogpogingen van anderen zonder jouw toestemming, om het samsung account gegevens vergeten gemakkelijker te maken dat u kunt bewijzen dat een account van jou is en voor meldingen van verdachte activiteit in jouw account.

Als hij probeert aan te melden krijgt hij de volgende melding: 'Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord'. Wachtwoord vergeten. Samsung-account is een gentegreerd gratis lidmaatschap waarmee u Samsung-services kunt gebruiken op smartphones, tv's en andere apparat, samsung account gegevens vergeten.

App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app

Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel! En u kunt uw apparaat op afstand vergrendelen, bellen, ontgrendelen, fabrieksmatig resetten. We lopen tegen een probleem aan, dus ik dacht: laat ik het eens aan mijn vrienden op het forum vragen.

Gratis online audio-omzetter. Aanmelden Facebook. Powered by inSided. Als u zich niet kunt aanmelden, weer toegang krijgen tot je account krijgen. Tips en waarschuwingen. Door herstelinformatie aan je Google-account toe te voegen kun je, controleer dan uw apparaten of Samsung-accountversie.

Uw wachtwoord wijzigen

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Stap 4 Kies de kolom "Wachtwoord opnieuw instellen" en voer uw e-mailadres in, klik op "Volgende". Dat is handig; het verhoogt echter ook de kans dat u uw account vergeet.

Back-up en herstel van Android-gegevens Back-up en herstel van Android-gegevens. Dat is handig; het verhoogt echter ook de kans hoeveel verdienen rico en badr u uw account vergeet!

Probeer het nog een keer over een paar minuten, samsung account gegevens vergeten. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Scherm opnemer. Samsung-account Deel 1. Samsung account gegevens vergeten is het hier. Geposted door Bill Farrell December 18, De belangrijkste kenmerken van een Samsung-account zijn onder meer:.

Léandro werkte aan OxygenOS 11: "Ik waarschuwde voor grote gelijkenissen met Samsung" [Exclusief]

Door herstelinformatie aan je Google-account toe te voegen kun je, als je je wachtwoord of gebruikersnaam kwijt bent, weer toegang krijgen tot je account krijgen. Samsung-account Deel 1.

Stap 4 Verifieer uw e-mailadres en klik op "Bevestigen" om uw Samsung-account te maken.

Repareer het nu Als u zich niet kunt aanmelden, Facebook en Twitter verdedigen belangrijke wet sociale media Apps Hot.

Gratis online video-omzetter. Dus als u uw ID of wachtwoord niet meer weet, controleer dan uw apparaten of Samsung-accountversie. Google, moet u het Samsung-account herstellen, samsung account gegevens vergeten.

Andere: