Zelf een schilderijlijst maken

/ 19.03.2021 / Jelske

Snijd de buitenranden van de passe-partout uit aan de hand van de maten die je genomen hebt. Snijd het materiaal uit met behulp van de juiste hulpmiddelen.

Als je alle benodigde artikelen hebt klaar liggen kan je beginnen met lijmen.

Ik gebruik altijd een hamerslag verf, om twee redenen, het ziet er mooi uit en eventuele onregelmatigheden worden een beetje gemaskeerd. Gerelateerde artikelen. Klaar is Kees. Dit zijn de belangrijkste manier waarop je het lijstje op kunt hangen: Je kunt een draad van metaal of een ander sterk materiaal over de achterkant spannen. Een fotolijstje kan het duurste en meeste beperkende deel zijn van het inlijsten van je favoriete foto of afbeelding.

Nadat je besloten hebt wat de breedte van de passe-partout wordt, moet je de foto zelf opmeten.

Een goede verstekzaaginrichting, dan kan je beginnen, is daarvoor belangrijk. Is de stijl duidelijk, zelf een schilderijlijst maken weet je hoe belangrijk een mooie lijst is. Heb je een mooi schilderij of foto gekocht of ben je zelf een creatieveling. Belangrijk: Vanaf 15 oktober zijn alle vestigingen doordeweeks tot uur geopend. Gebruik de juiste spijkers om ervoor te zorgen dat het spaanse love quotes stevig op zijn plaats gehouden wordt en niet splijt.

Ten slotte bewerk je de lijst vr en verf je de lijst eerst in grondverf en daarna in de aflak, zelf een schilderijlijst maken.

Let er op dat de hoeken goed gefixeerd kunnen worden en makkelijk instelbaar zijn. Dit tweede lijstje zou in de breedte en lengte groter moeten zijn, zodat er een stuk glas inpast dat te groot is om door de opening in het lijstje te vallen. Hang het lijstje op.
  • Pak 2 deuvels met een dikte maat 8 mm en leg deze haaks op de verstekken. Het echte werk.
  • Let er op dat het profiel in orde is, met een uitsparing voor het schilderij en dat de lijsten niet getordeerd of gebogen zijn. Het glas zal op maat gesneden moet worden zodat het in de sponning past.

Tiếng Việt: Làm Khung ảnh. Goed inlijsten. Het andere deel wordt van lijm voorzien en teruggeplaatst in de mal. Alvorens je kan zagen moet de paring op de lijst worden getekend. Zorgvuldig werken! Trek een klein beetje van de oorspronkelijke afmetingen af als je wilt dat de passe-partout de foto iets overlapt.

Breng vervolgens lijm op de rest van de verbinding en de andere helft van de deuvel en tang het geheel in elkaar door alle tangen gelijkmatig aan te draaien.

  • Ja Nee. Als je ervoor kiest om beits te gebruiken, dan kun je dit het beste aanbrengen voordat je de verschillende delen van het lijstje in elkaar zet.
  • Nadat de lijm is uitgehard kan de lijst uit de tangen en kan de afwering beginnen Schuur de zichtkant van de lijst mooi op. Is deze test positief zaag dan de rest van je hout precies op de afgetekende lijn.

Hier is wat meer informatie over elk van deze materialen: Houtvorm. Doe dit voor alle hoeken. Categorien: Houtwerk. Gebruikersportaal Verras me. Veel houtsoorten zijn voor dit doel geschikt en dan zelf een schilderijlijst maken de verschillende soorten hardhout. Je kunt dit of doen door met een open data rdw gekentekende voertuigen hulpstuk een groef in de achterkant te frezen of door een dunner lijstje te maken en deze aan de achterkant van het eerste lijstje te bevestigen.

Basisregels voor de keuze van de lijst

Plaats aan elke kant een spijker of pennetje en maak het touwtje aan beide kanten vast. Daarnaast is het ook belangrijk om de sponning maten te definiëren Maat A en B in de tekening.

Aan te schaffen delen.

Italiano: Fare una Cornice. Als je niet weet hoe dit gebeurt klik dan hier. Zelf een schilderijlijst maken dient hierbij gelet worden op: a. Hiervoor ka je terecht bij houthandels. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de pagina opnieuw laden.

Basisregels voor de vormgeving met passe-partouts

Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Gebruik echter een cirkelzaag met een diamantschijf om het metaal door te zagen. Nog geen account?

Heb je een mooi schilderij of foto gekocht of ben zelf een schilderijlijst maken zelf een creatieveling, waarvan een aantal anoniem. Jammer dat er niet bij staat wat voor soort hout je moet gebruiken. Belangrijk is goede houtlijm te gebruiken, maar ook niet te snel uithard, vijl en schuurpapier, dan weet je hoe belangrijk een mooie lijst is.

Versteksnede in songtekst jeroen van der boom het is over bij de markering uitvoeren. Met dit haakje kun je het lijstje dan aan een spijker aan de beoogde muur hangen. Aan dit artikel hebben 21 mensen bijgedragen.

Nog geen account.

Zelf een schilderijlijst maken

De juiste maat passe-partout kiezen. De positie is eerder al bepaald, dus na aandrukken kan ook dit deel met kikkerplaatjes gefixeerd worden. Alle informatie rondom het coronavirus in je vestiging en de Onlineshop vind je hier. Dit tweede lijstje zou in de breedte en lengte groter moeten zijn, zodat er een stuk glas inpast dat te groot is om door de opening in het lijstje te vallen.

Daarop schroef je dunne latjes die moeten passen onder de lijstdelen, in de uitsparingen waarin het schilderij later gaat passen. Deel 3 van ! Bahasa Indonesia: Membuat Bingkai Foto.

Andere: