Appartement kopen oostenrijk flachau

/ 10.03.2021 / Muhittin

Te koop: 2-kamer appartement op loopafstand van de skilift in de zeer geliefde wintersportplaats Königs Pension Neemt u gerust een kijkje in ons aanbod en u ziet direct dat er een schitterend huis te koop is in Flachau.

Het aanbod is afkomstig van particuliere eigenaren maar ook zakelijk partijen als verhuurorganisaties en makelaars adverteren op onze website. Alles Geen niet opgegeven 29 0 - m² 1 - 1. Voor de wandelaar zal een uitdagende bergwandeling tot de verbeelding spreken. Wij ontwikkelden het Persoonlijk Begeleidingsplan. Woonoppervlak Alles Geen 0 - 50 m² 3 50 - m² 17 - m² 7 - m² 5 - m² 2 - 1.

Alles Geen niet opgegeven 29 0 - m appartement kopen oostenrijk flachau - 1. Vakantiehuis met Freizeitwohnsitz in Oostenrijk. Het aanbod is afkomstig van particuliere eigenaren maar ook zakelijk partijen als verhuurorganisaties en makelaars adverteren op onze website. Woonoppervlak Alles Geen 0 - 50 m 3 50 - m 17 - m 7 - m 5 - m 2 - 1. Landendossier       Europa       Oostenrijk          Salzburgerland       Flachau?

Te koop: 3-kamer appartement in het centrum van Zell am See, slechts een mi Een tweede huis in Oostenrijk Vakantiehuizenproblematiek in Oostenrijk? Deskundige Nederlandstalige begeleiding met een objectieve insteek, die aansluit bij uw vragen en wensen en u helpt uw vraag?
  • Een vakantiehuis in Flachau moet wel verantwoord zijn. Het centrum van dit gezellige wintersportdorp is circa 10min lopen.
  • Voor de wandelaar zal een uitdagende bergwandeling tot de verbeelding spreken.

Huizen en Kamers

Ga naar boven. Ook in de zomer is het er prima toeven. Te koop: 2-kamer appartement op loopafstand van de skilift in de zeer geliefde wintersportplaats Königs Alpendreams heeft een uitgebreid aanbod van ongeveer huizen en appartementen door heel Oostenrijk. Huis, Wald im

Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk in de omgeving van Flachau. Aantal inwoners. Deze woning is geschikt voor toeristische verhuur. Het skigebied met verbindingen naar Flachau en Wagrain telt me Te koop: 2-kamer appartement op loopafstand van de skilift in de zeer geliefde wintersportplaats Knigsappartement kopen oostenrijk flachau. Het centrum van dit gezellige wintersportdorp is circa 10min lopen.

Is er een huis te koop in Flachau?

Perceeloppervlak Alles Geen niet opgegeven 29 0 - m² 1 - 1. Neemt u gerust een kijkje in ons aanbod en u ziet direct dat er een schitterend huis te koop is in Flachau. Binnenkort wordt het skigebied bovendien verbonden met het skigebied van Kleinarl - Flachauwinkl - Zauchensee waarmee een heerlijk en ruim skigebied ontstaat. Huis, Taxenbach,

De kozijnen zijn van kunststof en daarmee zeer onderhoudsarm, appartement kopen oostenrijk flachau. Alpendreams weet het antwoord. Wilt u ook door ons begeleid worden bij het aanschaffen van een vakantiehuis in Flachau. Het appartement wordt inclusief meubilair te koop aangeboden en kan derhalve direct gebruikt worden. Het huuraanbod van vakantiehuizen in dit deel van Oostenrijk is weliswaar groot.

Appartement te koop

Te koop: zonnig gelegen 3-kamer appartementen op m van de skilift in Alpendorf. Huur een skichalet of appartement in Flachau en je zit midden in een perfecte wintersportregio. Indeling: Entree, badkamer met bad en toilet, slaapkamer, woonkamer met open keuken en toegang tot het terras. Huis, Piesendorf, Er is altijd wel een huis te koop in Flachau of in de directe omgeving van Flachau.

Deze woning is geschikt voor toeristische verhuur. Over ons Veel gestelde vragen Contact? Soort bouw Alles Geen Bestaande bouw Perceeloppervlak Alles Geen niet opgegeven 29 0 - appartement kopen oostenrijk flachau 1 - 1. Open Sluit alles. Vakantiehuis met Zweitwohnsitz in Oostenrijk.

Alles Geen Te Koop Lees meer 3-kamer appartement St. Wenst u alle bovenstaande cookies maar wilt u niet dat de advertenties worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, klik dan hier.

Woonopp Perceel Datum.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Landendossier       Europa       Oostenrijk          Salzburgerland       Flachau. Ook in Flachau hebben we aanbod van fraaie chalets en andersoortige huuraccommodaties. Het centrum van dit gezellige wintersportdorp is circa 10min lopen.

Te koop: 3-kamer appartement in het centrum van Zell am See, appartement kopen oostenrijk flachau, slechts een mi Pension Te koop: zonnig gelegen 3-kamer appartementen op m van de skilift in Alpendorf. Te koop: Dit restaurant met appartement en mogelijkheid tot een verder vakantie appartement ligt op een centrale plaats in de Oberpinzgau, het gebied tus.

Andere: