Bedankt dat je er altijd voor me bent

/ 22.03.2021 / Cherrel

Bedankttekst naar overlijden Wat is het toch een troost, als er mensen voor je zijn. Meer weten? Bedankt, Je hebt zo veel voor mij gedaan, jij was de enige die me zag staan.

De familie. Het was fantastisch Ik wil gewoon nog even zeggen: Het was fantastisch! Ik ben nog maar een paar dagen oud en nu al zo verwend! Voor al je goede zorgen Voor je steun en voor je kracht Wil ik je nog eens bedanken vanuit het diepst van mijn hart   Ik wil je zo graag eens bedanken met deze speciale kaart want jij gaf me steun jij gaf me kracht jij bent iets bijzonders waard   Een moeder Die altijd voor je klaarstaat Die je af en toe even lekker verwent Die voor jou door het vuur gaat Zo'n moeder verdient een groot compliment!

Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. Wil jij de kracht van dankbaarheid zelf ontdekken?

Geven glans aan elk jaar. Dank je voor onze echte vriendschap, bedankt voor alle keren dat je mij hebt laten blijken dat wat er ook gebeurt jij nooit van mijn zijde zult wijken Ik wil je graag bedanken want het leven is weer goed Door jouw steun door jouw kracht en door jouw flinke dosis moed   Bedankt dat je er altijd voor me bent mooie gedichtjes kan je gebruiken om iemand te bedanken!

Overlijden beide ouders Wij bedanken u voor uw medeleven na het overlijden van onze lieve ouders. Degene die vertrouwen in je hebben als je het zelf kwijt bent geraakt? Duizendmaal dank.

Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!!
  • Duizendmaal dank.
  • Maak je eigen bedankkaartjes. Ben jij nu eens alleen, zeg het me meteen.

Maak je eigen bedankkaartjes

Onze oprechte dank hiervoor. Dat je een beetje probeert te voelen wat ik voel. Duizendmaal dank. Ook de gesprekken, over en weer. Bedankt, dat je me kan steunen en ik op je kan leunen. Originele, bijzondere positieve spreuken.

Dat betekent zo veel voor me.

Dan geef ik jullie een super dikke knuffel. People who take the time to do nice things, the way you always do. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. Geven glans aan elk jaar!

De familie. Maar gewoon achter mij staat? Dit blijkt bijvoorbeeld uit de berichtjes die je stuurt met de vraag of ik veilig thuis ben gekomen.

Bedankt gedichtjes op een rij

Bedankt dat jullie er zijn geweest. Iedereen bedanken Graag willen wij iedereen bedanken voor de overweldigende aandacht en blijken van medeleven die we mochten ontvangen na het overlijden van onze NAAM.

Zonder NAAM is alles anders. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Daarom wil ik u bij deze bedanken. Deze gedichtjes kan je gebruiken om bedankt te zeggen tegen iemand. Bedankt voor de belangstelling Lieve allemaal, de kaarten en de bloemen, is fijn. Jullie kaartjes, mailtjes en niet te vergeten de enorme mand met cadeautjes hebben ons ontzettend veel plezier gedaan. Dit kaartje is kle.

Ook mijn papa en mama willen jullie graag bedanken. Veel liefs van NAAM. Maria Riksten-Brouwer.

  • Ze hebben mijn dag nog mooier gemaakt.
  • Want geloof maar, zonder dat, red je het eenvoudig niet.
  • Tips, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen en positieve gedichten.
  • Laat je verrassen….

Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders. Dat zijn de vrienden waar ik dankbaar voor ben. Bedankt tekst voor op je bedankkaart of bedankje. Meer weten. Bedankt, herinner mij zoals we elkaar in mooie tijden zagen, Je hebt zo veel gratis kerst ecard maken met eigen foto mij gedaan.

Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. Herinner m. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties massaal weren tevens de enige bron van inkomsten.

Voor Positiviteit

De troostende woorden en de prachtige bloemen geven ons de kracht en steun om verder te gaan. Ons is zoveel liefde en steun gegeven, het geeft ons moed om verder te leven. Degene die vertrouwen in je hebben als je het zelf kwijt bent geraakt.

Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. Hartelijk dank alvast. Wat is het toch een troost, als er mensen voor je zijn.

Andere: