Eetcafé café de tijd wageningen

/ 06.03.2021 / Guus

Totaal geen aanrader. Is dit een Duits restaurant?

Lees ook onze privacyverklaring. Jij bent het eerste gezicht dat klanten zien als ze binnenkomen bij Albert Heijn. Alert en vriendelijk personeel met aandacht voor de klanten.

Normaal gesproken gaan we er met plezier naartoe: daarom hadden wij ter ere van ons jarig huwelijk wederom bij dit restaurant gereserveerd. Verbazend dat niemand ons 2 vrouwen opmerkte terwijl er slechts tafeltjes klanten hadden. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Weinig keus op de kaart, en erg duur, eetcafé café de tijd wageningen. Hoe was jouw ervaring. Spiegelei op hamburger geeft een enorme kliederboel. Hans 23 punten. Het was super. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties coffee places in maastricht de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Biedt dit hotel gratis wifi aan?
  • Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.
  • Engelen uut Ulft Meer.

Waardecreatie & Samenwerking

De poke bowl zalm is zeker een aanwinst. We moesten in Wageningen zijn, dus dit eetcafé maar eens geprobeerd. Heerlijk gegeten gisteravond! Je deelt je tijd zelf in! Toon alle vacatures voor Perplex Digital B. Vrijwel elke vrijdag laten we ons de daghap smaken en als we daar geen trek in hebben nemen we iets van de kaart. Bediening was niet beleeft en zei met een excuus dat die vergeten was om te maken omdat die het druk had.

  • Dinsdag tussen de middag naar binnen gegaan om wat te willen drinken en voor de lunch, zag er leuk uit, echter na dik een kwartier wachten aan een nog niet afgeruimd tafeltje toch maar weer opgestapt.
  • De bediening is vriendelijk en attent.

Weinig keus op de kaart, wat service en klantvriendelijkheid ten goede komt. Het personeel bestaat uit een vaste kern met part timers, en erg duur. Heb je minder of juist meer tijd. Harry G. Italiaans 2.

Waarderingen en beoordelingen

Lucienne van den Brand 5 punten. Frits H. Al met al hadden we er meer van verwacht.

Normaal gesproken gaan we er met plezier naartoe: daarom hadden wij ter ere van ons jarig huwelijk wederom bij dit restaurant gereserveerd. Cafe De Tijd, Wageningen. Door op eetcafé café de tijd wageningen website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

De tranen liepen ons over de wangen. Personeel: bedankt voor de vriendelijke bediening en de gastvrijheid. Service is verschrikkelijk slecht en langzaam.

Openingstijden

De pastei en het ei met zalm werden op een koud bord geserveerd, dus alles was bijna koud. Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd. Prijs kwaliteit eten prima. Waardering van reizigers. Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd.

Is dit uw vermelding. Italiaans 2. Marianne en Jan verhoeks. Vlotte bediening warmte op het terras en gezelligheid. Snelle bediening, gegeten en gedronken op het terras. Beoordeeld op 30 maart Leuk restaurant met groot terras met verwarming. Bij goed weer, het was allemaal perfect.

Ga vooral zo door!.

Welkom op de website van H41

Barbara v. Hans 23 punten. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Pagina 1 van 19 vacatures. Wij gaan morgen gewoon weer gewoon omdat het kan. Datum van bezoek: mei Dinsdag tussen de middag naar binnen gegaan om wat te willen drinken en voor de lunch, zag er leuk uit.

Andere: