Italiaans restaurant in uitgeest

/ 17.03.2021 / Mimouna

Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Een leuk Italiaans restaurant met een goede keuken. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

We komen hier al jaren. Restaurant heeft hard een update nodig. Portugees 1. Wij komen hier zeker nog eens terug. Meer aansporing kan ik niet geven om het ook te ervaren! IV; Proef, smul en geniet van de naar onze ervaring beste, knapperige tongstrelende pizza´s van Nederland Al met al een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar.

Hiermee verzamelen deze sites ook informatie zoals IP adres, browser, maar het duurde wel heel heel lang, nog nooit eerder hier gegeten wel reden wij altijd voorbij deze pizzeria, italiaans restaurant in uitgeest. We kregen als voorgerecht een fraaie buffel mozzarella en deze smaakte hemels zacht en smeltend op de tong. Het eten was goed. Vertaal van English naar Nederlands Als bloembollenexporteur heb ik 35 jaar lang circa dagen per jaar door Europa gereisd.

Samen met mijn man vierde wij hier de verjaardag van onze dochter.

IV; Proef, smul en geniet van de naar onze ervaring beste, knapperige tongstrelende pizza´s van Nederland
  • Wij komen hier ongeveer eens in de maand met veel plezier. Alles is heerlijk en ook prima wijnen uit Italië.
  • Het is een echt Italiaans familie bedrijf waar broer en zus met echtgenoten en kinderen hard werken in keuken en bediening. Soms loopt er wat te kort aan bediening rond waardoor je wat langer moet wachten of er bijvoorbeeld weinig drankjes aangeboden

Je kan zien dat dit een leuk familie restaurant is met passie voor het werk. Alles is heerlijk en ook prima wijnen uit Italië. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden? Smuller 85 punten. De pasta is heerlijk en de pizza is om te smullen. Er heerste desondanks een zeer ontspannen Italiaanse sfeer in het restaurant maar ook bij de overigens zeer vriendelijke en behulpzame bediening!

Beoordelingen filteren. Als hoofdgerecht kregen wij verse zeebaars met tomaatjes kappertjes en olijfolie, een combinatie die ik eerder nog nooit had gehad maar wat was dit lekker zeg. Via de recensies hier op eet. De gastheer is vriendelijk. Nou dat kunnen we iedereen aanraden. We hebben hier heel lekker gegeten, italiaans restaurant in uitgeest.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Uitgeest

V; Hoge kwaliteitscore ook voor de vriendelijke, vlotte, voorbeeldige service van het bedienend personeel! Hotels in de buurt ». De pizza's waren erg lekker, goed gevuld en lekker groot!! Duits 1.

Beoordeeld op 25 juni Prima. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Dit gerecht kwam vrij snel en smaakte prima. De beroemdste Italiaanse wijn is de Chianti, uit de streek gelegen in Toscane.

Nou dat kunnen we iedereen aanraden.

Waarderingen en beoordelingen

Er heerste desondanks een zeer ontspannen Italiaanse sfeer in het restaurant maar ook bij de overigens zeer vriendelijke en behulpzame bediening! Na afloop kwam de chef mijn dochter persoonlijk feliciteren en zong een lied in het Italiaans. Beoordeeld op 17 januari via mobiele applicatie Altijd goed.

Deens 1. We hadden niet gereserveerd maar 'Mama' regelde al snel een tafel in het toen nog lege bijzaaltje. Een broodje met kruidenboter van het huis en ontzettend vriendelijke bediening? Gemiddeld 8. Beoordeeld op 26 januari Restaurant heeft een facelift nodig, italiaans restaurant in uitgeest, zo hoort het. De gastheer, uitleg gevraagd over verschillende gerechten, eten goed.

Ze was ook attent en maakte met elke klant een praatje. Wij zijn al jaren rabo internet sparen vaste gasten italiaans restaurant in uitgeest Le Mimose.

Lasagne bleek aangebrand te zijn?

Italiaans eten Uitgeest 2020

Prima, alltijd goede kwaliteit; fijne bediening. Erg attent! Na nog nooit gegeten te hebben in Uitgeest kwamen we via www.

Beoordeeld op 11 juli Druk en rommelig. Normaal gesproken ben ik totaal niet moeilijk met eten, maar hier was de carpaccio nog bevroren en niet lekker. Met name de barman Christian is een favoriet.

Andere: