Scooter start moeilijk en valt uit

/ 21.03.2021 / Mayte

Mogelijk is er een probleem met leidingen die verstopt zitten of net iets verkeerd liggen waardoor die afgeknepen worden. Hij zei dat het probleem was opgelost omdat het aan mijn massakabel lag.

Scooter bedrijf lukte het ook niet. Wat hoor je? Forums New posts Search forums. Om dit te voorkomen adviseren wij om de minpool van de accu los te maken indien er niet dagelijks gereden wordt. Ik zou vanavond eens gaan kijken.

Maar ja, elektrisch of luchtdruk technisch kan zijn Bougiecheck : Wil je weten of de bougie wel een vonk maakt dan kun je de bougiekap verwijd. Heb je een compressiemeter dan is dit natuurlijk een nog beter instrument. Thread starter rikselaar Start date 26 September Similar threads Corfu all inclusive.

Starters Groene Hart zoeken tevergeefs naar woning: ‘Eigenlijk word ik er best moedeloos van’

De accu is meestal gemonteerd op de plaats waar de voeten neergezet worden tijdens het rijden. Het probleem doet zich nu 2 dagen voor Laatst gewijzigd door Flaming Rox; 21 augustus om Via contactslot en zijstandaard. Compressie check : Verwijder de bougiedop van de bougie en draai de bougie los. Motorisch, tuning en onderdelen 14 1 November S Scooter valt uit, start moeilijk.

Bougie kan ook niet lekker zijn.

Gebruikers op dit forum: bertocello en 0 gasten. Weet een van jullie al wat de oorzaak kan zijn. De kleppenspeling scooter start moeilijk en valt uit zijn in en uit 1 tiende van een mm Controle van de ontsteking Draai de bougie eruit en sluit deze aan op de bougiekabel.

Re: Scooter start goed maar valt daarna meteen uit Ongelezen bericht door snuffel1 04 jun De accu lijkt me schoon leeg en trekt daardoor zoveel stroom dat de dynamo het niet meer kan behappen.

Zou het helpen als de dealer iedere vorm van begrenzing in de carburator, zodat het motorblokje kan rijden zoals het bedoel! Bericht 2 wo nov 14.

Brandbaar mengsel

Terug naar de dealer ermee. De CDI, bobine en bougie behoren tot de ontsteking. Controle van de laadstroom Wanneer de motor niet loopt meet je met een spanningsmeter 12 volt tussen de aansluitpolen. Bericht 7 » do nov 15, pm.

Eerst een paar keer droog met contact uit de kickstart intrappen helpt ook niet. Iemand een idee wat het dan is?. Heb het na een kwartiertje opgegeven. Ik vraag mij af of het aan de elektrische choke kan liggen, scooter start moeilijk en valt uit.

Zo eentje uit de goede oude tijd met een hand choke en een gasschuif die rechtstreeks door de gaskabel wordt bediend. Honda ontwikkeld ze zelf?

Kapot gereden brug Hazerswou­de-Dorp komende maanden niet gerepa­reerd

Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten. Je kunt niet elektrisch starten, geen verlichting enz.

Motor stopt tijdens het rijden en slaat niet meer aan Vermoedelijk is er geen of onvoldoende brandstoftoevoer.

  • Bericht 1 » wo okt 02, pm.
  • Motorisch, tuning en onderdelen 3 10 March H scooter start moeilijk en valt snel uit Motorisch, tuning en onderdelen 3 4 October D Scooter start zeer moeilijk.
  • Het motorblok van een scooter is o.
  • Benzine en accu Zorg er altijd voor dat er voldoende benzine in de tank zit en let op of de accu genoeg stroom heeft.

Scooter houdt in bij gas geven en valt uit na starten Bericht 1 wo okt 02, pm Kan iemand mij helpen! Wel jammer dat het zulk mooi weer is, scooter start moeilijk en valt uit, had graag een beetje willen toeren. Jan-H Na 56 jaar weer op een motorscooter. Als de controle lampjes bij het op contact zetten scooter start moeilijk en valt uit niet oplichten bier in aanbieding jumbo elektrisch starten ook geen optie zijn maar met de kickstarter dan weer wel.

De accu gaat dood als deze te lang niet gebruikt wordt maar wel aangesloten staat. Laatst gewijzigd door Flaming Rox; 21 augustus om Is hij versleten dan kan hij nog wel vonken maar is de vonk te zwak om het brandstofmengsel te ontbranden.

Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende delen worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen. Ook de bougiekabel, de bougiedop en het massacontact van de bobine kunnen een startprobleem veroorzaken.

Account Options

Is dit niet het geval, dan is er geen benzine toevoer. Maar wat een andere techniek en wegligging. Dit hoeft niet perse iets over de kwaliteit te zeggen. Ik moet proberen rustig te blijven.

Dus controleer de vacumslang op onregelmatigheden Gelieve geen vragen via de mail of pm? Nu moeten ze elk jaar weer aan nwe eisen voldoen die weer nieuwe software, motoren en techniek met zich mee brengt.

Andere: