Stuur auto kraakt bij draaien

/ 31.03.2021 / Cristina

De Nissan Juke die ik hiervoor had, heeft ook elektrische stuurbekrachtiging en bij die auto hoorde ik altijd direct na het starten een geluid, dat overigens fors luider was dan het op de achtergrond zoemen wat de B doet. Kristof Gast.

Dit alles komt met name door het aantal drempels die we dagelijks met de auto moeten nemen. Posted March 1, Word nu abonnee! Ik ben afgelopen vrijdag naar de dealer geweest. Sign In Sign Up. Als is de auto wat langer heb, gaat dat vanzelf over.

Frankvns Re: Stuur kraakt bij draaien ford focus met filmpje De monteur bij de FORD heeft hem niet op de brug gezet, omdat als bij alle wielen dezelfde remkracht aanwezig zou zijn de wielen gelijk zouden Als er nieuws is meld ik dat hier even. Log in Recente berichten. De verdeling van de remkracht is nodig, stuur auto kraakt bij draaien, Hans. Als dat zelfde krakende rubber geluid hoorbaar is als men over een drempel rijd zijn dat over het algemeen de rubbers van de ophanging.

Bericht 13 feb Fijn, maar wel gevoeld en gaf aan dat er met de veren ook niets mis was?

Krakend geluid bij sturen naar links en rechts By MisterMarc , March 1, in Onderhoud, reparatie en problemen. Ik ben het ondertussen al vaak genoeg tegengekomen als stagiair bij een Ford garage. Kan er een foto geplaatst worden dat deze rubber aanduid? Stilstaan en sturen zou ik eens moeten checken. Zjn dat soms de fusee? Zal er weer eens wat op sprayen. Lees hier meer over trillend autostuur.

  • Heb ik ook gehad. Nissan Qashqai Tekna, wit, , 2.
  • Lees hier meer over kosten reparatie en onderhoud auto. Indien je af en toe even tussen de remschijf en de blokken loert, zal je zeker de dikte van de remvoering kunnen inspecteren.

Ik zal me binnenkort melden bij de dealer, maar was benieuwd of iemand dit bekend voorkomt? Niks helpt. Kan er een foto geplaatst worden dat deze rubber aanduid. Als er nieuws is meld ik dat hier even. Word nu abonnee. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijke oorzaken van vervelende geluiden tijdens het auto rijden.

Weet jij het antwoord?

Laatst aangepast: Laatste wijziging: door Frankvns. Bij stilstand en lage snelheden heb ik last van gekraak bij het draaien van het stuur. Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen.

Bericht 13 feb Geluid wordt alsmaar erger. Was bij mij ook het geval toen ik me verlagingsveren eronder had laten zetten. De meeste moderne Europese automerken hebben bij de voorophanging de veren en schokbrekers gecombineerd Krakend geluid bij sturen naar links en rechts By MisterM. Laatste wijziging: door Frankvns.

Recommended Posts

Deze wordt aankomende vrijdag vervangen. Vering en schokdempers hebben heel wat functies. Wringende geluiden van vooras bij draaien Topic in ' Karoq ' gestart door Frankie , CDK en Pendragon vinden dit leuk.

Bleek een hitteschildje te zijn boven het stuurhuis. Wanneer is een wiellager aan vervanging toe. Lijkt wel of er iets is met de veren in schotels, alsof die verspringen of verdraaien. Qsil Crossover Driver Berichten: Geslacht:. Ik heb exact hetzelfde sinds het koud is, toen hebben we een stukje gereden om een beeld te krijgen bij het probleem en daarna is die brug op gegaan.

Ik heb toen naar Autobedrijf Mebu  gebeld en het probleem uitgelegd, zal stuur auto kraakt bij draaien eens de WD40 erbij pakken. Krakende knarsende rubbers zijn te verhelpen door deze met WD40 in te spuiten.

Antwoord van Jos

Bericht 06 apr Sleepring, clockspring wordt het ook wel genoemd. Nee een S Bedankt voor de reacties. Het logboek van mijn voormalige W B

Posted March 9, verwacht ik sowieso geen rare stuurgeluiden. Reageren Reageren met quote!

Andere: